Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Vlastimil Vondruška, spisovatel, historik - Hovořím o nejhroznější zbrani hromadného ničení, která je ve svých důsledcích strašnější než atomová bomba. I když to zní možná paradoxně, tou strašnou zbraní jsou "lidská práva".

Transgender válka proti lidským právům, vědě - http://thefederalist.com/2016/02/23/the-transgender-war-against-human-rights-science-and-consent/

Výrok na FB - Lin Sok .... ""Všichni prvňáci na základce by měli mít povinné genderové studie! Jinak máme černou budoucnost. V tomhle je Norsko napřed."" .... Autorka výroku : Linda Sokačová, feministka, vedoucí oddělení sociálního bydlení a sociálního začleňování na Ministerstru práce a sociálních věcí. Vystudovala sociologii na Fakultě sociálních věd UK, kde se věnovala genderovým koncepcím, sociálním hnutím, sociologické teorii a výzkumu. Do roku 2003 byla členkou Anarcho-feministické skupiny 8. března. Byla ředitelkou nevládní organizace Gender Studies, teď "pracuje" jako ředitelka Alternariva 50+, o.p.s.

0 0
možnosti
BV

Pana Vlastimila Vondrušku může brát vážně jen člověk stejně postižený jako je on sám.

1 2
možnosti
  • Počet článků 700
  • Celková karma 42,01
  • Průměrná čtenost 19864x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka, autorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2024 kandidátka do Senátu ČR.

Seznam rubrik

Oblíbené články