Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

pierreh

8. 8. 2011 19:15
Proč ekonomiku státu neřídí ekonomové

Naprostý souhlas s Vaším článkem a povzdech, proč naši ekonomiku neřídí lidé jako jste Vy. Bohužel politikům jde o korýtka a tak shání hlasy populismem. Proto budu vždy podporovat strany, které chtějí, aby stát spravoval co nejméně financí.

0 0
možnosti

rezjirrezjir

8. 8. 2011 17:06
Pokud platí informace

že ekonomika USA dosud nepřekročila úroveň roku 2007, tak si neumumím představit, že by prohloubení krize v danou chvíli mohlo vést k tomu , ale ekonomika by z ní nakonec vyšla posílená, zdravější.

To posílení, zdraví mělo dost času (čtyři roky), aby se konalo.

0 0
možnosti
L

lomihnát.

8. 8. 2011 12:11
Mě na tom fascinuje, kolik lidí,

a to odborníků i těch, kteří používají "jen" selský rozum, vidí, jak to celé jde díky použitým metodám do kopru ...

... a přece se to nezastaví, cesta do dluhové pasti pokračuje a dokonce se zrychluje ...

U nás, v Evropě i v USA.

0 0
možnosti
PP

Pavel Pátek

8. 8. 2011 11:34
Je to úplně jedno.

Reálně, ať už přijde cokoli ze strany demokratů či republikánů, bude to znamenat jediné. Další fáze krize bude hlubší s dalekosáhlými důsledky pro daňové polatníky nejen v USA. Je jen otázkou času, kdy dolar padne.

0 0
možnosti
C

certik_bertik

8. 8. 2011 10:01
obama

měl na výběr ze špatného a špatného rozhodnutí, ani jedna cesta nevede k happy-endu a k odjezdu do slunce západu. Nejlepší by asi bylo kdyby někomu vyhlásil válku, na tom by se ekonomika zahojila jako za 2 světové války

0 0
možnosti
H

hanick

8. 8. 2011 11:18
Re: obama

Však oni na něco přijdou, třeba udělat pořádek v nějaké neposlušné zemi, svrhnout diktátora, ať už je nebo jím není. A máme tu oživení jedna radost. Hlavně by si měli promluvit s národem a zeptat se ho, kdy své americké velkohubství opustí, začnou jezdit v maloobsahových autech, šetřit na klimatizaci, zkusit to po mnoha letech třeba s pokorou a zapomenout na ideu, že jsem pupkem světa. Hrát si na mistra světa s děravou kapsou dokáže každý bezdomovec. Bohužel - osud USA je předpovězen a bude velmi krutý. Budou muset zaplatit a nebudou k tomu potřebovat ty prokleté dolary...

0 0
možnosti
  • Počet článků 697
  • Celková karma 41,93
  • Průměrná čtenost 19930x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka, autorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2024 kandidátka do Senátu ČR.

Seznam rubrik

Oblíbené články