Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

BLM je klasická nneomarxistická ideologie, zde jsou jejich požadavky, které sepsala spoluzakladatelka hnutí Charlotte Helm:

1. Bílí lidé pokud nemáte žádné potomky, převeďte vaše nemovitost pro černé nebo hnědé rodiny.

2. Bílí lidé musí vynahradit finanční ztrátu za svůj altruismus v důsledku privilegií bílých.

3. Bílí lidé, pokud zdědíte majetek, který hodláte prodat, dejte ho černé nebo hnědé rodině. Ty peníze jste povinni vydělat nějakým jiným způsobem pro privilegované bílé.

4. Jste developer nebo skutečný majitel vícegeneračních bytů, postavte udržitelný komplex v černém nebo hnědém sousedství a nechte v něm černé a hnědé lidi žít zdarma.

5. Bílí lidé, pokud si můžete dovolit zmenšit velikost, vzdejte se domu, který vlastníte, pro černé nebo hnědé rodiny.

6. Bílí lidé, pokud někdo z vás, který hodlá přenechat svůj majetek rasistickým kreténům, změňte svou poslední vůli a odevzdejte svůj majetek černé nebo hnědé rodině.

P.S. Perličkou je, že v USA jsou již 40 let privilegovanou vrstvou černoši, protože se na všech společenských úrovních tvrdě uplatňuje pozitivní diskriminace, která černochy zvýhodňuje.

0 0
možnosti
ED

Rasismus totiž zmizí, až počet těch silných osobností, které samy sebe vnímají jako jednotlivce, převládne ve společnosti nad slabochy, kteří mají pocit, že cokoliv mohou dosáhnout jedině jako dav. - Tohle je ovśem matematicky vyloučené.

0 0
možnosti
JN

Skvělý článek. Jako obvykle.

1 0
možnosti
ZS

Článek jsem měla v merku, ale zapomněla na něj. Takže díky chorému blábolu pana Hornera můžu konečně dát karmu na to správné místo.

R^

7 0
možnosti
FO

Určitě je zpátky a sílí. Je to vidět i na iDnes, které maže diskusní příspěvky jako "Neměl pravdu. Je to hlupák. Ve své rasistické nadutosti si nedokáže vůbec představit, co se dříve dělo v Africe, Blízkém východě, Indii nebo Číně." s odůvodněním: "Neslušné, vulgární"

Dokud bude poukazování na rasismus neslušné a vulgární, rasismus poroste a bude sílit.

(Příspěvek je ocitovaný celý, původně byl u článku z 12. června 2020 11:58 - Sprej pod pražským Churchillem roznítil vášně. Londýn jeho sochu zakryl. Komentoval příspěvek člověka, který evidentně netušil, že historie se píše i mimo Západ.)

3 0
možnosti
JH

J30a44n 33H71e51j38c38m18a51n

10. 8. 2020 11:51

Až z veřejného prostoru zmizí taková jména jako Klaus , Duka , Trump apod. a až přestane hledání nepřítele za každou cenu , zmizí i takovéto články napsané bez jakékoli znalosti americké historie ...

1 12
možnosti
PO

P76a16v50e32l 23O39t75i94s95k

17. 8. 2020 19:44

No to muselo dát práci sepsat takový nesmysl. Vy jste evidentně nepochopil tenhle článek. Nebo jakou spojitost mají osoby Klause, Duky, a Trumpa se stoupající rasovou nesnášenlivosti a socialistickým kolektivismem ve světě.

1 0
možnosti
DC

D28a81v82i31d 12C48e63c87h

10. 8. 2020 11:07

Kludne si dajte na firmu, pub, restiku napisy : Irsky pub, Vietnamska vecierka, BLM kaviaren, Ceska hospoda, cajovna klimatickych svedkov Gretinych a pod.

Aspon budem vediet, do coho z tohoto nevstupim ani omylom.

2 0
možnosti
EH

Konkurenční výhoda to může být leda pro krachující podnik, který potřebuje alespoň zákazníky BLM nebo aktivisty.

Vzpomněla jsem si na Dům z karet, kde hlavní hrdina chodí na nejlepší žebírka ve městě. Majitel černoch ve špinavé zástěře, restaurace oprýskaná, špinavá bez zákazníků. Říkala jsem si, proč? Co je tak úžasného na nulovém zájmu zvelebit místo, kde žiju?

Při označení Black-owned bych si představovala něco takového.

2 0
možnosti
TS

Dovoluji si polemizovat s názorem, že J.V. Stalin byl rasista. Nebyl!

0 1
možnosti
MK

Nesouhlasím s vámi. Je celkem jedno, jestli bojujete proti jiné rase nebo jiné společenské třídě. Obojí je rasismus. A vy nevíte, jak Stalin zacházel například s kulaky?

1 1
možnosti
JN

Absolutně s vámi souhlasím Bohužel Momentálně jenom jeden rasismus a to je bílý.

A nemusí se chodit daleko do Ameriky stačí se jet podívat do Ústí nebo do Sokolova či Chebu. A jediné co tam je slyšet hej gadžo dej peníze hej gadžo Dej auto hej gadžo dej byt a když nedáš tak jsi rasista.

6 0
možnosti