Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Když jsem před pár lety viděl film Idiocracy, připadal mi absurdní a zábavný. Když letos vidím předvolební hesla, ten film mi začíná připadat spíše děsivý, protože to vypadá, jako by cílovou skupinou kampaně byli právě lidé zobrazovaní v tomto filmu. :-(

0 0
možnosti
Foto

Pyšte vjetčémy pýsmeny mislite na starce co maj šedej zákalV

0 0
možnosti

Ve švajcech prodávají čističku na brýle ( návod je přiložen ) investujte nějakou minci do nákupu a zbytek nechte na autorce. Anebo nákup nových brýlí v ČR ale na to asi nemáte?

0 0
možnosti

Vyjímečně super článek. Karma

1 0
možnosti

Mně na plakátu zaujal muž se skalpelem a heslem "Nebojím se říznout". Až jsem dostal strach koho chce říznout

1 0
možnosti

Tak na bilbordu stěží vyjádříte nějaký konkrétnější názor, pokud tím nemyslíte třeba "fungující stát", nebo kandidát TOP - lékař asi chirurg "Umím do toho říznout" I v Německu jsem vídal obecné - např. kandidát FDP "Wir Liberalen". Ale nejlepší je socdem na Praze 1 - jak jsou do sebe zakleslí - 1  žena a 4 muži.

0 0
možnosti

Ještě mě napadlo jak je populární být tam s dítětem nebo pejskem. Že by takový Ivan Jonák mohl mít bilborn - Váš kandidát Ivan s medvědem Míšou.

0 0
možnosti
Foto

Mně vlastně přijde zcela signifikantní, že by Prahu chtěl řídit gynekolog. Už se patrně v životě rejpal v kdejaké p…, tak to pro něj nebude cizí prostředí! ;-D

3 0
možnosti
Foto

Jednoduché sliby pro jednoduché. Problém je v tom, že se s nimi svezou i ti, co v té politice zas takovou jednoduchost nevidí.

2 0
možnosti

A41d90a62m 66S53t61a15v49a

3. 10. 2014 8:59

"Prostě ho zařídíme...": Myslím, že narychlo vymazali to S na začátku slova prostě....

0 0
možnosti

Kampaň nesměřuje na lidi chytré a vzdělané, neb těch je tak málo, že jako voličská základna jsou bezcenní. Kampaň je zaměřna na tu masu tupců, kteří svými hlasy rozhodují o budoucnosti. To je demokracie. Jeden člověk (lhostejno jak chytrý, vzdělaný i schopný) jeden hlas.Vy jste v demokracii bezcenná paní Šichtařová.

20 0
možnosti

dennodenně chodím s dcerou přes Anděla do ZUŠ a pokaždé jsem zastavena tou samou osobou, abych si vzala letáček nebo jakési kokosky, usmívá se a je milá... a já pokaždé odmítnu. Nevzdává se, ten letáček i tu kokosku mi prostě jeden den nacpe do chřtánu a bude se stále usmívat a popřeje mi hezký den ;-D

1 0
možnosti
  • Počet článků 687
  • Celková karma 43,47
  • Průměrná čtenost 20125x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články