Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mýlíte se, to že nám Zeman dělá ostudu v zahraničí není ten hlavní argument proti němu. Faktem je, že je nějaký Zeman vůbec nezajímá... Jo to škoda potom, že jsme kdysi měli prezidenta, kterého si vážil skoro celý civilizovaný svět.

1 1
možnosti
KV

Já bych být tou čtyřletou holčičkou spíše řekl pitomec jako můj tatínek......

0 3
možnosti
ZQ

Musím uznat, že je mi taky jedno, co si myslí o našem prezidentovi v zahraničí, protože opravdu kde kdo neví, kde Česko vůbec je a jací Češi jsou. Není mi jedno stav, kdy mě osobně včetně mého okolí chování prezidenta neuvěřitelně vadí. S tím nevím, co mám dělat, co si mám myslet, jak ho mohli lidi vůbec v přímé volbě vůbec volit? Ty jeho hlouposti řeší všichni, všude. Opravdu mi vadí, že mám prezidenta, kterého si vůbec nemůžu vážit

2 2
možnosti
KV

Pane Quardo, jestli ono to není tím, že já mám holt prezidenta, kterého si vážit můžu, prostě ta demokracie je mrcha mršácká....

1 3
možnosti
JR

J66a45r35a 17R98a24n78k

27. 11. 2014 8:20

Jak se mame vyhybat na netu zpravam, jako tyto:

Drunk Czech president Milos Zeman - was he or wasn't he ...

http://www.youtube.com/watch?v=S81rm7ZWlno

May 14, 2013 - Uploaded by CzechWorkouts

The Czech president, Milos Zeman, who was recently elected, showed up drunk as a skunk at the Royal ...

'Drunk' Czech president Milos Zeman can hardly stand on ...

http://www.dailymail.co.uk/.../Drunk-Czech-president-Milos-Zeman-hardly-sta...

May 14, 2013 - 'I'm not drunk, it's just a virus': Czech president who can hardly stand for ... Out of sorts: Czech president Milos Zeman scratches his head at a ...

Video: Czech President accused of being drunk at official ...

http://www.telegraph.co.uk › News › World News › Europe › Czech Republic

May 14, 2013 - Was he or wasn't he? The video footage shows the new Czech president appearing somewhat the worse for wear, propping himself up against ... Was Czech President Milos Zeman Drunk At An Official ... http://www.huffingtonpost.com/.../czech-president-drunk-milos-zeman_n_327... May 14, 2013 - That is the debate surrounding a video of a tottery Czech Republic President Milos Zeman at a display ceremony for the Czech crown jewels last week. The Presidential Office said he was suffering from virosis, an infection caused by a virus.

1 0
možnosti
JT

J93o14s58e16f 29T84r11n43k26a

26. 11. 2014 13:38

Mě Zeman jen sere ... ;-D

2 1
možnosti
PV

Zeman je v poho.:-) Není to žádný ťuňťa, který zaleze, kdykoliv z US ambassy zadupou. A není mu jedno, kam se řítí naše/vašeEu ekonomika, čili do pekel. Jezdí po světe a vahou svoji osobnosti vyjednává, hledá nové trhy, tak to má být, pomáhá firmám, potažmo zaměstnancům, rodinám. Důkazem jeho správně nastolené cesty je hysterie pravdoláskařů, kteří mají jiné zadání a pokyny, proto skáčou metr vysoko. A to je taky dobře, ať si užívají, co zaseli.

15 17
možnosti
II
II

V zásadě máte pravdu, i když takovou smutnou. Spoléhat se jen sám na sebe je jednoznačně nejjistější strategie. Nejjistější však není vždy nejlepší. Vede dost často k osamělosti, a to i v situacích, kdy je člověk neustále obklopen vlídnými lidmi. Je to dáno tím, že člověk, který vždy a za všech okolností spoléhá jen sám na sebe, si nedovolí k někomu se pevněji citově připoutat, protože pak už by nemohl spoléhat jenom sám na sebe. A tím se stal zranitelným.

Druhá věc je, že z dětí vychovávaných v přesvědčení, že politika je jenom taková šaškárna a politici kašpaři, mohou potenciálně vyrůst až asociálové bez sebemenšího pocitu sounáležitosti. I těm se žije dost těžce a navíc mohou pak okolní společnost i nějakým způsobem obtěžovat nebo ohrožovat. Tím nemám na mysli hned nějaké vyloženě zločinné jednání, ale prostě jednání založené na předpokladu, že musím vždy myslet v prvé řadě na sebe. 

Ať tak či onak, lidé kteří se příliš spoléhají sami na sebe se obvykle příliš nestarají o ostatní, protože razí zásady, že ti se také mají starat sami o sebe. Vzniká tak bezcitná, otupělá společnost. A když pak takový člověk, co se chce spoléhat jenom sám na sebe, z nějakého důvodu tak úplně nemůže, tak s překvapením zjistí, že mu opravdu nikdo v ničem nepomůže.

1 0
možnosti
Foto

Markéto, musel jsem Vám dát karmu. Ano musel, byť s Vámi jindy nesouhlasím. Zde jste vytáhla to "groo". Na stáří je nádherné, že můžete bez skurpulí říci cokoliv komukoliv. Zeman už na to věk má a buďme rádi, že není pokrytec co nám staví vzdušné zámky a plácá nás po zádech jací jsme borci. Už tu takové volební období byly. Pokud něco není po mém vkusu, tak si toho nevšímám.

9 2
možnosti
Foto

P52e40t97r 45U33g13r30i51n

24. 11. 2014 17:19

Zemana jsem nevolil, to by mě patrně ruka upadla. Nicméně to, že zvítězil respektuji a náramně se bavím. Když Tužkoberka všechny na západě učil, jak se dělá kapitalismus, tak sem se usmíval a myslel si své. Když se ale předvedl ten náš virozou prolezlý Zeman, tak sem se už válel po zemi. Nečekal jsem, že po narcistickém baviči příjde virozou prolezlý mega šašek ... Ale jak říkávala babička, každému co jeho jest, tedy i národu Českému .... :-)

6 3
možnosti

J61a90n 57Š66e24s41t70á42k

24. 11. 2014 11:11

"Co mi ale NENÍ jedno, je to, že hulvátství a arogance se valí na mé děti z médií a stává se pro ně normou." No jo, to je ovšem daň za to, že už předškoláci se naučili poslouchat takové pořady, jako Hovory z Lán.

1 2
možnosti
Foto

Vaše reakce mě upřímně rozesmála, díky. ;-D Ale k věci.

Přeci na to, aby znala ona dívenka případ kolem Zemanových vulgarit z rozhlasového vysílání ,,Hovory z Lán" nemusela toto vůbec poslouchat. Pokud jste to sám nezaznamenal, pak veškerá média v zemi Zemanovo vulgární chování v mžiku rozvířila a mluvilo se o tom i daleko za hranicemi státu. A předpokládám, že nás nehodláte přesvědčovat, že v zahraničí taktéž poslouchají ,,Hovory z Lán". ;-D

8 1
možnosti
  • Počet článků 687
  • Celková karma 43,53
  • Průměrná čtenost 20125x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články