Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

J52a44n 64V77ě31r32n44ý

15. 5. 2024 15:14

Ono je kritika a kritika. S green dealem přišli pozdě a je to málo. ČR nezvládnula za dvě dekády přejít na EURO. Podobných selhání, které je třeba kritizovat jsou v EU tuny.

Ale jaksi na to není nikde prostor,...

0 0
možnosti
Foto

1) Větě "nejprve si musí široké vrstvy obyvatelstva uvědomit" sama nevěříte, pokud jste alespoň jednou mezi tyto široké vrstvy zavítala.

2) Vyjmenovala jste, v čem všem jsme v rámci evropských blíznivých a škodlivých nápadů aktivní. Zapomněla jste ale na to hlavní, v čem jsme evropští premianti. Pokud bychom vystoupili z EU, stejně bychom nedokázali překrošit vlastní stín a tím je šílená neuvěřitelná česká byrokracie. V tom jsme mistry a v té se utopíme i jako nečlenský stát EU.

1 0
možnosti
JK

Kritika je vždy dobrá ,posouva věci vpřed. Nóo je lepčím být čistým plátcem jako přijmatelem dotací. Plátce může být bohatší země a to se přeci při vstupu do EU chtělo. Česko chce patřit k bohatším zemím

3 0
možnosti
JK

Souhlasím a virtuálně podepisuji.

1 0
možnosti
Foto

Nyní lze zjistit, kdo jí vždy nakliká karmu, viz hodnocení.

5 3
možnosti
PB

Nic z toho už dneska není pravda. Jak je to s volným pohybem, jsme mohli vidět během covidu.

------

Touhle bulvární hloupostí jste na rovinu řekla o čem bude další text: jen hromada demagogického páté přes deváté. Účel vašeho blogu je také jasný, politicky agitační, využívající toho, že jste v minulosti byla oblíbená, objektivní a čtená blogerka.

Připadáte mi jako známý stárnoucí sportovec, který se zaprodal do reklamy na nebankovní půjčku.

11 11
možnosti
Foto

J95a30n 17Š50i63k

9. 5. 2024 5:51

Tolik podbízivosti a populismu se jen tak nevidí. Hezká ukázka manipulace: Nevím proč píšete o jakýchsi pochybách a neuvedené to přímo a rovnou. Vy chcete jednoznačně z EU vystoupit. Stála se z Vás politička, o to horší, která nemluví na rovinu. Propánajána. Jste jenom salónní pražská (Pražaci, omlouvám se) ekonomka. Nevíte absolutně nic o realném podnikání a problémech v regionech. Zkuste už jednou vytáhnout pátý z té Vaší bubliny a podívat se do nějakého výrobního podniku a zajet si třeba do Ostravy nebo Olomouce. Zkuste si tam promluvit s podnikateli z nějakých fabrik. Jenom pozor, ať Vás nesloží šok. A tohleto má být jako v politice? Za, co, panebože. Hezký den

13 10
možnosti
LH

Který politik ví něco o reálných problémech 😋👎

5 0
možnosti
VJ

Tolik lží a strašení pohromadě se jen tak nevidí.

10 12
možnosti
LV

Nekandidujete do Europarlamentu? Ani bych se nedivil, uživit 7 krků je zabíračka, 10 tisíc euro měsíčně se šikne.

5 14
možnosti
LH

docela by mě zajímalo, který z kandidátů tam kandiduje jako mesiáš a ne pro 10 tisíc euro měsíčně.

9 0
možnosti
Foto

Už dlouho jsem autorku nečetl a tak jsem vypustil průzkum ného chrousta. A když jsem si přečetl: "...větší svobody pohybu pracovních sil, zboží, služeb, kapitálu.

Nic z toho už dneska není pravda. Jak je to s volným pohybem, jsme mohli vidět během covidu.", tak vím, že už dlouho zase číst nemusím abych věděl, že je to stále o ničem, resp. k ničemu nevede.

14 6
možnosti
VF

Tak její strana má jasno.

12 0
možnosti
  • Počet článků 700
  • Celková karma 42,01
  • Průměrná čtenost 19864x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka, autorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2024 kandidátka do Senátu ČR.

Seznam rubrik

Oblíbené články