Foto

Už dlouho jsem autorku nečetl a tak jsem vypustil průzkum ného chrousta. A když jsem si přečetl: "...větší svobody pohybu pracovních sil, zboží, služeb, kapitálu.

Nic z toho už dneska není pravda. Jak je to s volným pohybem, jsme mohli vidět během covidu.", tak vím, že už dlouho zase číst nemusím abych věděl, že je to stále o ničem, resp. k ničemu nevede.

Foto

J63a52n 26Š45i22k

9. 5. 2024 5:51

Tolik podbízivosti a populismu se jen tak nevidí. Hezká ukázka manipulace: Nevím proč píšete o jakýchsi pochybách a neuvedené to přímo a rovnou. Vy chcete jednoznačně z EU vystoupit. Stála se z Vás politička, o to horší, která nemluví na rovinu. Propánajána. Jste jenom salónní pražská (Pražaci, omlouvám se) ekonomka. Nevíte absolutně nic o realném podnikání a problémech v regionech. Zkuste už jednou vytáhnout pátý z té Vaší bubliny a podívat se do nějakého výrobního podniku a zajet si třeba do Ostravy nebo Olomouce. Zkuste si tam promluvit s podnikateli z nějakých fabrik. Jenom pozor, ať Vás nesloží šok. A tohleto má být jako v politice? Za, co, panebože. Hezký den

LH

Který politik ví něco o reálných problémech 😋👎

PB

Nic z toho už dneska není pravda. Jak je to s volným pohybem, jsme mohli vidět během covidu.

------

Touhle bulvární hloupostí jste na rovinu řekla o čem bude další text: jen hromada demagogického páté přes deváté. Účel vašeho blogu je také jasný, politicky agitační, využívající toho, že jste v minulosti byla oblíbená, objektivní a čtená blogerka.

Připadáte mi jako známý stárnoucí sportovec, který se zaprodal do reklamy na nebankovní půjčku.

Foto

Nyní lze zjistit, kdo jí vždy nakliká karmu, viz hodnocení.

JK

Kritika je vždy dobrá ,posouva věci vpřed. Nóo je lepčím být čistým plátcem jako přijmatelem dotací. Plátce může být bohatší země a to se přeci při vstupu do EU chtělo. Česko chce patřit k bohatším zemím

VJ

Tolik lží a strašení pohromadě se jen tak nevidí.

LV

Nekandidujete do Europarlamentu? Ani bych se nedivil, uživit 7 krků je zabíračka, 10 tisíc euro měsíčně se šikne.

LH

docela by mě zajímalo, který z kandidátů tam kandiduje jako mesiáš a ne pro 10 tisíc euro měsíčně.

Foto

1) Větě "nejprve si musí široké vrstvy obyvatelstva uvědomit" sama nevěříte, pokud jste alespoň jednou mezi tyto široké vrstvy zavítala.

2) Vyjmenovala jste, v čem všem jsme v rámci evropských blíznivých a škodlivých nápadů aktivní. Zapomněla jste ale na to hlavní, v čem jsme evropští premianti. Pokud bychom vystoupili z EU, stejně bychom nedokázali překrošit vlastní stín a tím je šílená neuvěřitelná česká byrokracie. V tom jsme mistry a v té se utopíme i jako nečlenský stát EU.

JK