Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Mně se líbí, jak nám starší generace vyprávěla, jak z toho internetu zblbneme... a zatím jsou to oni, kdo na všech těch fejsbůcích sbírají konspirační teorie.

Gatesovy mikročipy, Sorosovy neziskovky a teď Finkovo ESG. Který zlý miliardář bude pošlapávat naše základní právo na zhuntované zdraví příště?

1 0
možnosti
FL

Jako odpůrce konspiračních teorií jsem poněkud skeptický, okamžitě přijmout teorie, že někdo v pozadí "tahá za nitky" ať jsou to kdokoli, židozednáři, ilumináti, ještírci z páté dimenze, nebo třeba ESG. Takže bych chtěl nějaké odkazy na zdroje, nebo kde se tohle dá vypozorovat z dostupných informací. Prostě, jak na to autorka přišla ?

2 0
možnosti
OB

. . .inu co Vám říct Vy naivo... prachy hejbou světem... Bylo, jest a bohužel bude. S jeeště větším globálním vlivem . . .

1 2
možnosti
RP

ESG je jedna z největších zrůdností, jakou kdy zelení škoditelé lidské společnosti mohli vymyslet. Je to v podstatě úplně totéž, jako byla za socialismu takzvaná politická angažovanost socialistických podniků.

9 0
možnosti
MN

To je tak když lidi volí bolševiky, pardon dneska už se to jmenuje jinak.

0 0
možnosti
KS

Když mám malý obchod, ovlivním ulici. Když velkou firmu, ovlivním město. Když obří, ovlivním stát. Tak to bylo vždy a dál to tak bude. Jediné, co je nové, jsou gigantické nadnárodní korporace. Často ani nevíme, jaká fyzická osoba stojí za tím nekonečným řetězem firem. Tyto firmy ovlivní planetu, ale bude to úplně stejné jako u menších firem. Vše ovlivňujeme vlastním chováním. Ne tím, že někoho zvolíme, kdo ovlivňuje a ostatní jsou pasivní.

0 0
možnosti
JSS

Paní Šichtařová, jo, spotřebitelé se mohou bouřit a mávat prapory a co se mění. A vezmu tuto čekou kotlinu. Hned hlásné trouby pustí na bednu Fialu a ten chláchlí a chlácholí. A tak přitakávají všichni. Nakonec co udělali Babišovci a Okamurovci, aby si stát. potentáti snížili svoje nehorázný platy. Kulovku a jen se kecá!! Navíc Rakušan pohrozí, že vás budou stíhat za desinformaci, nabádání k něčemu ap. Takže tady máme demagogickou vládu a policejní stát. A zacinkejte klíči - vy holoto česká......

2 0
možnosti
OT

Markéta konečně odhalila, že v kapitalismu rozhodují mocní a obyčejní lidé vše jen odřou za pár euro, což u nás platí dvojnásob - jsme nejhorší země OECD v poměru mezd k HDP. To S v ESG znamena socialni udrzitelnost, přitom všichni píšou jen o E, ale S je také problém a velký..

2 0
možnosti
SN

Kéž by se z těchto textů poučili mocní.

6 0
možnosti
RV

R63o98m91a58n 42V42o34l71e55k

12. 1. 2024 18:36

Nezávislý lidé ....

3 1
možnosti
JV

Celý text by zasluhoval důkladnou korekturu. Při letmém čtení jsem si všiml 4 hrubek, a to určitě nebyly všechny.

3 2
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 16
možnosti
TB

Nebo to Caha sám nezvládne napsat?

Především to znamená politické lustrace firem a jejich následnou diskriminaci.

11 1
možnosti
  • Počet článků 700
  • Celková karma 42,01
  • Průměrná čtenost 19864x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka, autorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2024 kandidátka do Senátu ČR.

Seznam rubrik

Oblíbené články