Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Za covidu to bylo videt poprve jasne. Prijeti te nenavistne valecne retoriky my/oni, na D-fens o tom byla pozoruhodna uvaha.

Predtim to bylo jen ostrakizovani, kopani prikopu, napriklad zivnostnici versus zamestnanci. Jasankovskych antinazi udernych caus typu "prirodovedci z Trutnova maji ve znaku nacisticky symbol" bylo jen par. S tramovymi krizi Wehrmachtu na nami dodane technice Ukrajine upalovani nazi carodejnic ve vlastnich radach skoncilo, uz se jede jina agenda. Matonoha i Cermak by se mohli vratit do Afganistanu a malovat si na helmy cokoliv, kdybychom tam tak nahle neprestali hajit evropske hodnoty.

Ono byti vzdy demonstrativne prorezimni a "v čele pokroku" neni snadne, kdyz se ty hodnoty casem meni.

Jeden rok prejete neockovanym rychlou smrt, za par let mohou vyplavat na povrch studie o tom, ze zdravotnich komplikaci po vakcinaci je vice nez male mnozstvi, nebo zverejnene smlouvy s vyrobci vakcin obsahuji vice cerne barvy, nez slov.

Nebo aktualne spilate Rusku co vam sily staci, odhalujete Putinovy agenty v kazde diskusi na iDnes a za par let muzete Putina klidne velebit, az vitr zafouka jinym smerem.

Jit s hlavnim proudem vyzaduje mit gumovou pater, ty nazorove veletoce jsou mimoradne narocne na argumentacni obhajobu.

1 0
možnosti
JF

K větě: Proč tedy velká část světa vidí konzervativce tak „vykolejené z normálu“? je nutno podotknout, že jde o "západní" svět, který vidí konzervativce jako pravicové extrémisty a nacionalisty.

1 0
možnosti
MB

Mně přijde, že v té tak adorované Evropě je pravicový extremista asi cokoliv, co je trochu víc napravo od Pirátů a podobné havěti.

1 0
možnosti
AM

Výborný námět i článek jako vždy. Když to srovnám s blábolením některých politiků (třeba p. Nerudová) je vidět, že Vy jste o několik pater výše .

6 3
možnosti
JR

J17a11n 73R41á46ž

23. 4. 2024 19:13

Po dlouhé době jsem dal článku Ing Šichtařové karmu.

PS. Poznámka k některým diskutérům: Když jsem zmrzlý zvonil v listopadu 89 klíči, naivně jsem si myslel, že komunisté mají u nás definitivně utrum. A proto považuji za naši největší prohru, že třicet let po převratu byl v demokratických volbách zvolený kariérní komunista prezidentem. Nějak to okecávat je chucpe!

17 3
možnosti
LS

A co kariérní komunista Zeman?

3 8
možnosti
MB

Na komoru jako vždycky :)

5 0
možnosti
Foto

Ach tak...komunistický rozvědčík...dále jsem neměl sílu číst. Ale v jednom máte pravdu ... manipulujete stále stejně "dobře" :)

14 14
možnosti
MB

PePa snad nebyl ve straně? Neučil se na rozvědčíka?

15 1
možnosti
MB

Jakožto hyperkonzervativní bumr samozřejmě souhlasím.

Jen jsem zvědav, kolikrát se objeví názor "u nás je svoboda, běžte se podívat do Russka, tam je nesvoboda".

11 3
možnosti
JK

Že rusáci zavírají za názor je celkem známá věc. Jsem rád, že už to nejsou naši povinní bratři.

7 0
možnosti
JK

Ale nechte toho. Vy se toho aktivně účastníte, cpete zde čtenářům svá moudra, děláte si zde reklamu na své literární paskvily, pořádáte přednášky, jistě ne na charitativní účely, tak na co si zrovna vy chcete stěžovat? Mám z vás dojem, že co vám chybí na ženské přitažlivosti, to si kompenzujete kariérou a fotkami svého obličeje, které sem pořád futrujete.

4 22
možnosti
MB

Krásný argument ad hominem a slaměný panák v jednom. Super práce. Gratuluji.

16 1
možnosti
JK

To, že nemáte se svými představami úspěch, není cenzurou progresivistů, ale tím, že vám na ty kraviny všichni dlabou.

16 9
možnosti
MB

Mýlíte se. Systém sám sebe udržuje v chodu masivními injekcemi vytištěných peněz. To je důvod, proč paní Šichtařová zdánlivě nemá pravdu v oblasti ekonomických prognóz. A jinak se stačí podívat na karmu paní Šichtařové. Není zrovna malá.

7 5
možnosti
  • Počet článků 700
  • Celková karma 42,01
  • Průměrná čtenost 19864x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka, autorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2024 kandidátka do Senátu ČR.

Seznam rubrik

Oblíbené články