Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
N

Nhau

27. 8. 2011 17:46
Bianco šek

A naši politici chtějí této zadlužené Evropě vystavit bianco šek...

http://strunz.blog.idnes.cz/c/203705/Bianco.html#t2

0 0
možnosti
JP

apeppepa

25. 8. 2011 22:27
Vy jste nějaká chytrá

Bohužel o Vás Merkelová asi neví ... Jaká škoda pro Evropu.

0 0
možnosti
PP

Pavel Pátek

24. 8. 2011 11:30
Proč stále chodit kolem horké kaše?

O tom, že dluhy se vymazat nedají a že existují skuteční věřitelé a dlužníci, nemá cenu pochybovat. Důležité je v současné době pojmenovat vše pravými jmény. Především: kdo jsou věřitelé a kdo jsou dlužníci. Účet má vždy dvě strany - má dáti a dal. Věřiteli jsou skuteční vlastnící aktiv, která jsou minimálně po 1-2 století vytvářena monetárními politikami vlád ve spolupráci s frakčním systémem centrálních bank. Je třeba si uvědomit, že za aktivy bank stojí především jejich skuteční naprosto soukromí vlastníci, kteří svými intervencemi tento kartel vytvořili. No, komu by se nelíbilo beztrestně padělat peníze na dluh? No a dlužníci jsou ti, kteří na rozdíl od peněz tvoří hodnoty a nechají se platit dluhem. Lze namítnout, že za dluhopisy a jinými podobnými produkty stojí také soukromí investoři právnických i fyzických osob. Pak je třeba se podívat, kdo skutečně stojí za těmi právnivckými osobami a jaký podíl těchto aktiv vlastní ostatní drobní investoři. Pokračování...

0 0
možnosti
PP

Pavel Pátek

24. 8. 2011 11:37
Re: Proč stále chodit kolem horké kaše?

Pokračování...

A není pochyb o tom, že přichází doba lámání chleba. Otázkou pouze zůstává, jakou silou vládnou ti, patřící tak či onak ke zmíněnému kartelu, a pak ti ostatní. Dovolím si tvrdit, že vytvoření systému centrálního bankovnictví na bázi částečných rezerv nebylo motivováno žádnou snahou o prokrok lidstva ale jen jeho velmi malé a velmi mocné části. Ten velmi velký a zdánlivě bezmocný zbytek obyvatel téhle planety by se měl konečně probrat ze sna a přestat se nechat vodit za nos. Doba je těhotná změnami. K lepšímu nebo k horšímu. Každý ať posoudí sám.

0 0
možnosti
MM

myskamiki

24. 8. 2011 10:35
to vypada

ze se nam blizi komunismus ;-D;-( Vsichni budou dluzni i veritele, takze penize budou zbytecne a konecne muze nastat: kazdemu dle jeho potreb ;-D Historie lidstva je paradni komedie plna omylu

0 0
možnosti
PK

Paeris Kiran

24. 8. 2011 10:39
Re: to vypada

Je podtatně pravděpodobnější že si věřitelé půjdou k dlužníkům s pistoli a samopaly pro to co jim měli splatit- protože se budou chtít vyhnout tomu aby k nim někdo přišel s kulomety a samopaly.

0 0
možnosti
FM

František Matějka

24. 8. 2011 9:46
.

R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 697
  • Celková karma 41,93
  • Průměrná čtenost 19930x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka, autorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2024 kandidátka do Senátu ČR.

Seznam rubrik

Oblíbené články