Diskuse

Eurofanatismus

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DN

z madam je regulerni grafomanka

stacily dve vety

2 0
možnosti
KJ

Článek je o nemožnosti diskuze s nemyslícím fanatikem-dogmatikem. Příklad o vztahu firam A a B je výstižný.

Druhý příklad je o tom, jak si nemyslící dogmatik udělá názor na něco, co nezná (účtováni v euro) podle toho, co zrovna fanaticky vyznává (odpor k zavedení eura). Tento příklad strhl spoustu diskutujících. Jali se naučenými argumenty až fanaticky přesvědčovat celý svět o správnosti svého dogmatu;-D;-D;-D;-D

Chybí rada na závěr: jak se s takavými "euro"fanatiky vypořádat v běžném životě.

1 0
možnosti
LU

Blog o sebe.

Pani autorka viac ako 10 rokov, písala o euro mene, že do roka skrachuje, klobúk dole to bol výkon a odvaha, každoročne tvrdiť to isté,

"euro je umelá politická mena do roka skrachuje";-D;-D;-D

6 0
možnosti
LC

Vítejte v diskusi! Vy byste to mohl vědět: nastal už na Slovensku ten "dlouhodobý horizont" o kterém píše pan František Dvořák níže? Anebo 13 let je ještě brzy? (ale to bude vědět spíš pan Dvořák)

0 0
možnosti
Foto

J88a57n 38Š67i13k

30. 3. 2022 13:44

Neznám žádného eurofanatika. Zato znám spoustu podnikatelů, kteří by uvítali euro. Nebo to jsou podle Vás oni ti eurofanatici?

9 1
možnosti
VV

Ja sice take ne, ale domnivam se ty spinave penize ktere Vaclav Klaus nezna se daji daleko snadneji daji prat v korunach ceskych nez v €, a o to zde jde.

3 0
možnosti
JL

Nejnebezpečnější jsou démoni, jeden třeba sedí v Lánech, jeden v Kremlu. Na ty bacha. Jsou skvělí, než zjistíte, jací jsou ve skutečnosti.

3 1
možnosti
JS

Dobrý . A ten účes taky.

1 0
možnosti
PK

Jako vždy super blog, díky R^

0 0
možnosti
Foto

Tento příspěvek počítám k těm slabším, které pí Šichtarová napsala. Já bych to napsal stručně. Jsou prostě s lidé, s kterými bych na pivo nešel...

4 0
možnosti
EH

Hm, zajímavý názor, že lidé s dogmatickými názory jsou slaboši. Hned se cítím lépe se všemi mínusy a nálepkami, které diskutér schytá za rozvinutí nemainstreamové myšlenky. ;-D

Tito fanatici zastávají názor A a neútočí pouze na nositele názoru B. K útoku na osobu (základní argumentační faul) stačí zastávat "A, ale..."

0 0
možnosti
Foto

Říkáte, že nejlepší je řídit svůj život podle logického myšlení. Ale to nejde. Lidé prostě takoví nejsou, i když si to usilovně namlouvají. Jak říká docent Koukolík- člověk není racionální tvor s city, ale iracionální živočich, který občas myslí. Ještě by šlo dodat, že často blbě:-).

3 0
možnosti
EH

Naštěstí to je taky extrémismus, který nemají všichni. Lidi občas vypění a za 5 minut nebo 5 dní vědí, že přepískli. To se ozve prefrontální kortex. :-)

0 0
možnosti