Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

INDNIK

19. 8. 2011 19:12
Ano, ploty

Markéto ;-), když Vás poslouchám v televizi k ekon.otázkám, zírám a většinou sdělujete správné informace, tak jak v zahraničí. Bohužel, někdy mi to připadá jako kdyby jste byla placená hlásná statistka, zdejších " mocných trubek " , co stále si hrabou do kapes, díky hloupému národu. Třeba euro peníze, benzín atp( Slovensko, Slovinsko...). Velice rád ovšem souhlasím s Vámi, problémem ploty! Diskutující ukazují proč tam jsou a jaká je jejich inteligence s mírou instiktů vepříků.

Nebudete tomu věřit, ale právě srovnání s Anglií či jinými EVROPSKÝMI STÁTY MI VŽDY PŘIPADÁ SPRÁVNÉ. TAM I JINDE TO FUNGUJE A JE TO KRÁSA A I VÁŠ POSTŘEH STAVEBNÍCH KULTUR, CHODNÍKY...TAK BYCH MOHL POKRAČOVAT A KONČIT ZAPLIVANOU A OKRÁDAJÍCÍ HOSPODOU S OSLINTANÝM JÍDELNÍČKEM S DOBY KSČ!!!!

Přeji Vám hodně štěstí a pohodu a rád si přečtu Vaše inteligentní postřehy Nik

0 0
možnosti
ZK

SID09

19. 8. 2011 15:09
Nevím, jestli to je dobrý příměr s tím plotem......

Plot je dobrý, aby vám fenu nenakryl cizí pes, nebo aby neutekly malé děti mimo dozor ......., ale sousedé příjdou kdykoliv - s tím nic nenaděláte. státní bankrot  nás bude čekat, pokud výdaje budou nadále vyšší než příjmy. Nejsmutnější na tom je, ža např. kdybychom na armádě ročně ušetřili 25 mld. Kč , tak máme po problémech. Pak už stačí personálně každé ministerstvo direktivně snížit o 30 % zaměstnanců a bude po problémech úplně. !!;-)

1 0
možnosti
AS

viveka

19. 8. 2011 15:33
Re: Nevím, jestli to je dobrý příměr s tím plotem......

;-)R^R^

(pokud bude ovšem zamčeno, přijdou pouze vítané návštěvy :-) )

0 0
možnosti

Dispute

19. 8. 2011 14:07
Podle Parkinsonových zákonů vládní výdaje převýší HDP ČR :-(

Navíc lupiči poslanci a další příživníci z dozorčích rad zdravotních pojišťoven jezdí za peníze pojištěnců k moři na zdánlivé kontroly. Pochopitelně pak chybí peníze na zdravotní výkony pacientům a platy lékařů. Navíc tantiémy správním radám a dozorčím radám, kde jsou jmenovaní zástupci parlamentu. Neuvěřitelný Absurdistán. Šetří se na občanech, ale na vysokých úrovních si schvalují nejen statisícové odměny, ale zákony ve prospěch bohatších. Viz zvyšování důchodů lidem z vyššími příjmy a snižování důchodů střední vrstvě.Rv

0 0
možnosti
C

certik_bertik

19. 8. 2011 13:27
zajímavá

konstrukce ta drbna na vesnici je důsledkem socialismu.

Měla byste se držet plotny, očividně se k ničemu jinému nehodíte

0 0
možnosti
F

fascinatedbyhumanity

21. 8. 2011 9:15
Re: zajímavá

dusledkem socialismu? To jiste ne, to je proste lidska povaha....nekteri lide se nepokryte zajimaji o soukromi druhych a o veci, do kterych jim nic neni. Proto ctou bulvar a hltaji zpravy o "celebritach", aby si dokazali, ze i ony maji stejne problemy jako obycejni lide. Muzu obdivovat dum zpoza plotu, ale nemuzu jit a pozvat se dovnitr, stejne tak se nemuzu ptat a paninko...kolik pak to stalo, a budete mit bazen, a kde pracujete, a budete mit deti, a proc jste se jeste nevdala...

0 0
možnosti

Obyčejný člobrda

19. 8. 2011 12:29
Mohu se zeptat?

A jaký domek jste si postavila na venkově, prosím Vy? Selské stavení vzor 19. století nebo nákladnější verzi podnikatelského baroka, které tak odsuzujete? Nebo ten anglický domeček z červených cihel, který sedí k českému venkovu asi jako pěst na oko? Zajímavé jsou také ty chodníky - v jihočeských vesnicích, kde si je občané sami budovali v rámci akce Z (to bylo kdysi za socialismu), chodníky jsou a mnohdy v lepším stavu než ve městech, protože si je sami také udržují. Co takhle nečekat, až Vám je vybuduje ten proklínaný stát, vyhrnout si rukávy a pustit se do toho také? Nejvíce ošuntělé jsou totiž vesnice kolem Prahy, odkud 80% obyvatel jezdí za prací pryč, ve volném čase se při grilování kochají přírodou a čekají, že jim někdo před barákem uklidí. Potíž s bojovníky proti státu je, že bojují jen do té doby, než po něm něco sami chtějí.

0 0
možnosti
RK

burmajones

19. 8. 2011 10:14
Nejvíc legrační je tahle věta:

"Zato ale politici zvládli jedno: efektivně svou neúctou k soukromému vlastnictví dovést Evropu na pokraj bankrotu."

Politici USA svojí úctou k soukromému vlastnictví přivedli zemi na pokraj bankrotu také a komunističtí politici Čínu k prosperitě.

Není v tom nějaký rozpor?

2 0
možnosti
VM

Snowwily

19. 8. 2011 11:24
Re: Nejvíc legrační je tahle věta:

Od kdy jsou Čínští politici komunističtí ?

0 0
možnosti
MJ

Heisenberg

19. 8. 2011 10:05
Rada

Pořídili jsme si psa, který spolehlivě udrží každého mimo pozemek. K naší rodině se chová jako mazel, ale cizí ho charakterizují jako "svini svinskou". Moc toho nenaštěká, ale když přijde někdo cizí bez doprovodu člena rodiny na pozemek, tak okamžitě kousne.  Ne moc, ale na odrazení dotěrných to bohatě stačí.

Ztím má skore: Tři modřiny na zadku, mrtvá kočka, 2 ovce, veverka dva pokousaní cizí psi. To stihnul za první dva roky života, teď už si může v klidu vylehávat, protože cokoliv živého k nám teď chodí jenom s povolením.

0 0
možnosti
RL

Limburger

19. 8. 2011 10:19
Re: Rada

Dovolte mi také radu - bacha na tohle:

http://cunderlik.blog.idnes.cz/c/205987/Jak-umira-otraveny-pes.html

0 0
možnosti

CART09

19. 8. 2011 9:55
Plot

Tak já plot znám hlavně coby prostředek k udržení dětí a domácích mazlíčků na vlastním pozemku, ale když tak čtu zkušenosti jiných, tak by možná i to minové pole nebylo od věci...

1 0
možnosti
PN

burden

19. 8. 2011 9:17
v Anglii je hůř

Autorce doporučuji k přečtení článek

http://zpravy.idnes.cz/dum-britske-imigracni-urednice-obsadila-a-vybydlela-rumunska-rodina-1gj-/zahranicni.aspx?c=A110818_163040_zahranicni_ipl

a uvidí, že v Anglii by na tom mohla být i hůře.

Jinak děkuji za blogy, moc se mi líbí (všechny)

0 0
možnosti
  • Počet článků 697
  • Celková karma 41,93
  • Průměrná čtenost 19930x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka, autorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2024 kandidátka do Senátu ČR.

Seznam rubrik

Oblíbené články