Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Více takových Kožených

16. 12. 2010 17:00
Pan Novotný

je samozřejmě  jednatelem firmy Topinternet s.r.o a stačí se odívat do Obchodního rejstříku. Navíc je to gauner, co podivným podnikáním okrádá lidi a znovu "zaktivoval" své blogování tady na blogu iDnes.

0 0
možnosti

DJ Dick

17. 3. 2010 11:22
No comment

Cituji:

"Z informací od podnikatele Malého vím..."

...takže paní autorka je zřejmě kamarádkou toho grázla a snaží se ho tu obhajovat... No comment! ;-O

0 0
možnosti

gambule

8. 1. 2010 13:56
paní tady plácá blbosti-1díl

Jsem přesvědčená, že těch, které firma topinternet /eucatalog, publicity a podbně-použili totiž od roku 2004 již několik jmen/ poškodila, vydírá, obtěžuje a osočuje, jsou tisíce a možná i více. Sama se s někým, kdo se podepisuje Michal malý dohaduji roky! Nejdříve v roce 2004 a teď opět v roce 2009!. První zápis si do katalogu udělala tato firma zcela svévolně.po té chtěla autorizaci.Tu jsem odmítla. po té se ozvala zase jako někdo jiný. a tak to dělala pořád.Stačí chvíle nepozornosti, kliknete na odkaz v mailu, kde Vám někdo nabízí, ať si aktualizujete bezplatbý odkaz a  malér je na světě. při opravě údajů, které jsou zadány před lety a máte třeba změnu adresy, se najednou na konci formuláře objeví, že je to placené a není cesta zpět.Já ihned kontaktovala mailem firmu, že to je nedopatření a NIC PLACENÉHO nechi.reakce?

-Nejdříve odpověď, že to mělo probíhat tak a tak a jestli to tak probíhalo.

-Ne, neprobíhalo, opravte to a nebo zruště,m žádnou prezentaci nechci.

-Od té doby ticho.

0 0
možnosti

MiroTR

23. 10. 2009 23:58
Vážená,

měla byste se, než něco podobného napíšete, nedříve seznámit s praktikami této firmy. Do seznamu zařadí firmu sice bezplatně, leč bez jejího vědomí.  Pokud chcete pomocí odkazu v mailu svoji firmu vyřadit ze seznamu, objeví se hláška ve smyslu "děkujeme za souhlas s podmínkami" a zanedlouho začnou chodit faktury.

0 0
možnosti

zd.sn

13. 10. 2009 9:03
nesouhlasím

Já podal na firmu topinternet taky trestní oznámení - reklamu jsem si neobjednal a faktura mi přišla taky.

0 0
možnosti

hrahru

20. 12. 2009 1:14
Re: nesouhlasím

Stejný problém má i naše firma. Celou věc předáváme právnímu zástupci a napíšeme i oznámení na ČOI, i když tam tvrdí, že s tím nic neudělají. Těch stížností tam už mají mnoho, tak jich tam budou mít ještě víc a třeba s tím začnou něco dělat.

0 0
možnosti

moste

12. 5. 2009 11:11
Firma TopInternet

Dávám za pravdu pánům z Novy. I já mám negativní zkušenost s touto firmou ( TopInternet s.r.o) a myslím si, že takových nás bude mnoho. V roce 2004 a sice 10.11. se můj přítel zaregistroval na stránkách http://rejstrikfirem.cz.... a sice na bezplatné inzerci do katalogu firem u "nějaké" společnosti. Jaké bylo jeho překvapení, když před týdnem dostal email, že má uhradit fakturu za placené služby za období 2008-2009. Firma, která tzaslala fakturu vlastně vznikla v roce 2007 takže s ní si již žádné poskytování placené či neplacené reklamy nesjednal. Pokud by tak učinil měla mu být oznámena změnu neplacené služby za placenou(  viz podmínky) a určitě měla být nahlášena změnu názvu firmy . Tak jak to dělají jiné firmy, které mění svůj název či registraci svým obchodním partnerům. Pokud nás za obchodního partnera považují a pokud pro ně nejsme jen bezpracný přísun peněz jak  je tomu asi v případě TopInternetu s.r.o. I my podáváme na firmu trestní oznámení.

0 0
možnosti

Žádný_nick_není_volný

12. 5. 2009 11:00
Novinářská zkratka

TV Nova použila novinářskou zkratku s použitím dostupných informací. Nebylo v ní nic nepravdivého a obsah odpovídal aktuálnosti informace i jejímu určení do 1,5 minutového zpravodajského šotu. Pro náročnější dlouhotrvající pátrání a ověřování jsou tam pořady jako Občanské judo či Na vlastní oči. Kdyby se reportéři TN měli věnovat každé reportáži v takovém rozsahu, aby skutečně postihli úplně všechno - přicházely by Televizní noviny se zprávami několik dnů starými. Určení reportáže bylo jasné - varovat před praktikami firmy TOP INTERNET a že je proč - to víme už léta. David Ondrejkovič

0 0
možnosti

jarin11

30. 3. 2009 15:27
Jsem Ucastnik reportaze

prispevek jsem rozdelil na dve casti bohuzel druha cast se zobrazuje jako prvni

0 0
možnosti

jarin11

30. 3. 2009 15:25
Jsem Ucastnik reportaze

ze neco podobneho se jim muze stat take a ze je to paradoxne vubec mozne. O podvodech firmy TopInternet mam i pisemne dukazy. Tyto vsak skutecne TV Novu nezajimaly pro prilisnou slozitost a mnozstvi. Trestni oznameni policie odklada, protoze vlastne nevi co a koho ma vlastne stihat. Takze to shrnu. Kvalita reportaze nic moc to mate pravdu. Na objednavku nebyla. Osoby kolem firmy TopInternet podnikaji za hranici zakona. To je smutny fakt.

0 0
možnosti

jarin11

30. 3. 2009 15:25
Jsem Ucastnik reportaze

Jmenuji se Jaromir Žaludek a jsem jednim z ucastniku uvedene reportaze. S praci TV Nove spokojen nejsem uz jen proto, ze prehodila nase dve jmena s panem Mrazkem. I presto jsem oslovil pana Panka z TV Nova na doporuceni osob z diskuze na http://www.lupa.cz/clanky/rejstrikfirem-cz-legitimni-podnikani-nebo-doupe-vyderacu/. Jen jsem mu nabidl informace o teto firme s dukazy o podvodu. Jako jedinni maji totiz zajem zverejnit alespon neco, aby se ostatni dozvedeli

http://www.lupa.cz/clanky/rejstrikfirem-cz-legitimni-podnikani-nebo-doupe-vyderacu/. Jen jsem mu nabidl informace o teto firme s dukazy o podvodu. Jako jedinni maji totiz zajem zverejnit alespon neco, aby se ostatni dozvedeli

0 0
možnosti
  • Počet článků 624
  • Celková karma 21,88
  • Průměrná čtenost 3856x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->