Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

MatejkoJ

18. 3. 2011 9:04
Nebezpečnost

Exhibicionismus nelze srovnávat s koupáním nebo sluněním bez oblečení na veřejnosti, i když tam z něj stopy mohou být. Zde je faktorem snaha vystrašit. Tento efekt nám kdysi potvrdila na přednášce pí dr. sexuoložka, která profesionálně jedná s různými devianty a která zažila setkání s exicionistou v přírodě - i pro ní to byl šok. Navíc při -11st.C - to už je síla a znamená to jistotu opakování.

Díky za záslužný text - bez konkrétního popisu si nelze reálnou situaci představit.

0 0
možnosti
H

hugous.z.lipek

3. 3. 2011 12:52
Psát o něčem takovém

mi připadá docela trapné.Když se vystavíte ve flanelovém pyžámku v posteli  proti oknu večer,s nezataženými závěsy(roletami),tak co čekáte od chlapů??proto ty rolety existují,aby každý nečuměl na co se nemá;-D

0 0
možnosti
K

Kozel_

25. 2. 2011 23:14
Radši pište o etiketě (doufám, že to nebylo míněno

k tomuto tématu). Já si rád taky občas něco přečtu, nebo sleduji pořad p. Špačka na toto téma v televizi. Většinu věci, co říká, to akceptuji. Ale pár věcí beru přece jen s výhradou. Např. že je nezdvořilé odmítnout nabídnuté tykání a že tudíž musíte tuto nabídku vždy akceptovat. Guta Jarkovského přečteného nemám, ale myslím, že tam to takto nebylo.

Další věc, etiketa je pro mě spíš doplňkovým pravidlem. Neberu ji jako desatero, ale jako pravidla 2. kategorie. Důležité je za prvé chovat se lidsky slušně (např. nenapálit někoho v rámci obchodu, byt bez zjevného porušení zákonů), pak je dobré se chovat i s určitou uhlazeností. Ta slušnost v postoji v druhým lidem je přece jen důležitější, než zda-li uchopím při přípitu správně skleničku za nožičku.

0 0
možnosti

dimple

26. 2. 2011 8:13
Re: Radši pište o etiketě (doufám, že to nebylo míněno

koukák, že vy jste zřejmě včera těch skleniček za nožičku uchopil více....;-D

0 0
možnosti
IJ

bojovnik2

25. 2. 2011 23:13
Mám pro Vás radu

pořiďte si pepřový pěnový sprej a při dalším takovém setkání ho bez váhání nasměrujte a použijte přímo na penis dotyčného úchyla - účinek okamžitý, navíc se úchyl dobře dohledává.

0 0
možnosti
K

Kozel_

25. 2. 2011 23:29
Re: Mám pro Vás radu

Nevím, co to bylo za město. Nějací výtečníci se tam koupali v noci nazí. A starosta snímky pěkně zveřejnil, myslím, že to dali na internet, aby si to každý mohl prohlédnout. Nevím, jak to dopadlo, jestli se do toho nevložili nějací právníci či ochránci lidských práv ...

0 0
možnosti
K

Kozel_

25. 2. 2011 22:52
Myslím, že takové čuňárny není třeba popisovat tak podrobně

Tihle lidé snad nejsou nebezpeční, pokud nejde o násilníky, nebo pedofily. Zlomená ruka, znásilnění, zabití - tohle jsou skutečně nebezpečné typy. Na samotné exhibicionisty prý stačí jen promluvit a utečou. Zeptat se ho, jestli mu to nepřipadá hloupé, se takhle chovat jako dospělý člověk.

Možná by i pomohlo vzít se nejen mobil, ale i foťák (což bývá obvykle v tom mobilu). Dotyčného nafotit nebo nafilmovat, toto by policii nepochybně pomohlo. Podle výšky postavy vážně nikoho nechytnou.

Dnešní doba exhibicionismus podporuje - ne ten "klasickém" pojetí, který vyšetřují strážníci, ale jinak. Na Idnes je každou chvíli fotka nějaké nahé ženy (na to nekouká jedna osoba, se desetitisíce či více čtenářů), exhibicionismus je patrný na módních přehlídkách, stylu obléknání a je součástí image celebrit, zpravidla žen. Nudistické pláže či společné sauny dnes taky nikoho nepohorší. Běžně u vody v přírodě, kde není speciální místo, tak se mezi lidmi v plavkách někdy vykoupe i někdo nahý, kupodivu

0 0
možnosti
K

Kozel_

25. 2. 2011 22:59
Re: Myslím, že takové čuňárny není třeba popisovat tak podrobně

častěji ženy. To nemluvím o těch polonahých ("nahoře bez"), to je zcela  běžná a pro mě to není nic jiného, než exhibicionismus. Jindy u té vody se lidi koupou v plavkách, ale pak se normálně převléknou - a lidi kolem nevadí. Co hůř, nevadí jim taky jejich vlastní děti. Malých chlapce tak okukuje vlastní mámu nebo malá holčička vidí svého otce nahého. Tihle lidi mi přijdou v zásadě na stejně úrovni jak ten výtečník u vás za oknem, jediný rozdíl je, že strážníky můžete volat jen na ten případ popsaný Vámi, ne na ty případy, co jsem zmiňoval já.

Kromí cíleného exhibicionismu snad denně vidím u prostřed města močící osoby (většinou muže, ale někdy nemá zábrany ani žena), párkrát jsem spatřil i osoby, které vedle chodníku dokonce káleli.

0 0
možnosti
C

Camino

25. 2. 2011 21:37
H2SO3

nebo nesmytelnou barvu....;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 626
  • Celková karma 22,63
  • Průměrná čtenost 3804x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->