Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ahoj Rebeko,

kam na ty chlapy chodíš? Jeden exot vedle druhého. Já jsem nikdy po návštěvě byt dezinfikovat nemusela. Jestli jsi knížky ode mě nevykoupala v Savu, budeš je taky muset vyhodit. Jsem čuně, klidně sním jablko rovnou ze stromu a jako dítě jsem klidně mrkev ze zahrádky jen otřela o tepláky :-) Moje děti měly dovoleno hrabat se v nehygienickém písku, někdy je manžel přivedl domů v takovém stavu, že jsme je z rohožky odnesli rovnou do vany. Připomínalo mi to vtip: Musela jsem umít 5 dětí, než jsem našla to naše.

V lese pijeme z jedné lahve a fuj, když se tam jde manžel vyčůrat, nemá s sebou dezinfekční ubrousky. Hladíme cizí psy. Knížky nakupojeme v antikvariátu, kdo ví, kdo na ně sahal.

Na druhou stranu se taky po příchodu mejeme ruce a nikdy u nás na návštěvě nebyl nikdo, kdo by si po použití WC ruce neumyl a nikdy u nás nebyl nikdo, po kom bych musela dezinfikovat byt.

P.S. Právě mám hnusnou virózu, protože mi synovec, kterému teklo z nosu řekl "Teto, ještě pusu!" no, nedejte mu ji, když vidíte ty dětské oči ;-D Asi jsem si měla líp umýt ruce.

8 0
možnosti