Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

J11o18s30e96f 46P17o80t42r

17. 1. 2015 0:39

Pro pana Bastla,

že vy jste absolvent maximálně ZŠ, abych vás neurážel, jste to dotáhl do deváté třídy?.

Představte si, pane Bastl, že všechno souvisí se vším, že s tím souvisí i to, že u nás 90% mužům  pravidelně onanuje. Ta souvislost je v tom, že tito muži ztratili lidskou přirozenost, a až přijdou muslimové jako vojenská síla , ti "muži" se přikrčí a  budou se vším souhlasit, jen aby si mohli pustit porno a  ...

Druhá věc je, že tyto knihy jsou nepravdivé, popisují vymyšlený svět svých autorů, kde je ideální láska, ideální sex  bez poskrvny, neustálý, intenzivní, fantastický orgasmus.

Jste-li normální člověk, tak víte, že sex přináší hlavně bolest, ponížení, rozčarování. Proč u nás se víc jak 50% lidí rozvádí a rozchází?. Kvůli nezvádnutelnému sexu. Protože hlavně ženy (ale i muži) si z těch knížek berou  nevymazatelné vzory a tvrdě je vyžadují na svých partnerech.Jenže ti partneři jsou normální lidé, ne sexuální mlátičky, jak se v těch knížkách popisuje, a problém je na světě.

Zkuste se postavit na tvrdou zem a zanechte (včetně autorky blogu) virtuální fantasmagorické představy o realitě života.

0 0
možnosti
ZV

Vždyť má Bastl pravdu. Bastl. A vy se nedurděte.

1 0
možnosti
VB

Tohle je příznačné - že někdo dokáže nacpat debatu o muslimech i do diskuse pod recenzí červené knihovny. To by mě opravdu ani ve snu nenapadlo! Lidi, vzpamatujte se! :)

Ale jinak klobouk dolů. Na výsost odbornou recenzi tohoto žánru, jako píše autorka, jsem ještě nikde neviděl (možná nekoukám na správná místa) :)

1 0
možnosti
JP

J25o36s33e26f 77P43o58t71r

16. 1. 2015 1:03

Pak se nedivte, že muslimové považují (oprávněně)  současný stav naší civilizace za úpadkový. Stačí zajít do knihkupectví. Jedna celá stěna zaplněná literaturou a la Nabíječ. Pravé  stránky popisují ejakulaci, levé  stránky přibližují čtenáři  hluboký, nekonečný, fantastický orgasmus. A tak je to knížka po knížce, stránka po stránce.

Druhá stěna je přeplněna tituly s ezoretikou. Horoskopy, babylonské, keltské.., převtělování duší, mimozemšťané (to zvlášť v poslední době letí), magie, dotyky andělů....

Třetí stěna je přeplněna kuchařkami. Kuchařky na všechny způsoby, až se člověk diví fantazii těch spisovatelů, stejně jako u sexu, kde z několika surovin (u sexu z několika poloh) vznikne takové množství kulturních artefaktů.

Na čtvrté stěně se krčí klasická literatura, učebnice a dětská literatura...

1 0
možnosti
MR

zato v muslimskych zemich je kultura na vysi, ze?

0 1
možnosti
  • Počet článků 625
  • Celková karma 22,61
  • Průměrná čtenost 3808x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->