Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

J49a71n 73K24o69t63t30a15s

14. 1. 2014 21:52

Myslím, že už měl s těmi svými žvásty přestat....

0 0
možnosti
Foto

V86a57c21l54a57v 94M39a86c81h

14. 1. 2014 19:22

Dobrý den,

lze to sice od vás považovat za slušnost, když se snažíte označovat citované zdroje v textu nebo vámi v článku použité grafické materiály a fotografie, ale nezlobte se na mě, uvést jako zdroj fotografií stránku Google.cz, tak to opravdu není v pořádku. Vyhledávač obrázků, který pouze vykrádá autorský obsah z jiných webových stránek, aby tak mohl prodat vlastní reklamní sdělení a odkazovat se na něj, to přece nemůže být vámi myšleno vážně. Nelze tuto adresu uvádět jako skutečný zdroj fotografií, bez ohledu na skutečnost, že takto jste tyto fotografie nejspíš skutečně získala, ale žádná autorská práva jste k předmětným fotografiím vůbec neřešila.

Viz poslední řádek:

fotografie M. Viewegha z google.cz

0 0
možnosti
OH

To už je pan "Fňukna" Viewegh tak zoufalý, že potřebuje i netradiční podporu marketingu?

Tak knížka je jasně doporučený terapeutický deníček. Je trapné, že se jej pokouší zpeněžit.

Kdyby svoji knihu vydal jen elektronicky, za 50Kč a slíbil, že výtěžek půjde na podporu IKEM a podobných zařízení, tak ji koupím nejen pro sebe, ale dám ji k vánocům i členům rodiny jako symbolický příspěvek na zdravotnictví.

Takto je to jen trapný pokus zpeněžit to, co dělal pro své duševní uzdravení po "zdarma" zachráněném životu.

Fuj pane Vieweghu. Mohl jste se ukázat jako vděčný pacient, co chce pomoci ostatním a projevit vděčnost, ale vy jste jen kšeftař se slavným jménem, co prodá i svoje duševní exkrementy.

Ale je dobře, že lékaři mají lepší morálku než vy. A díky jim za to.

2 0
možnosti
JM

J32i11ř48í 40M78a41r81e47k

14. 1. 2014 17:44

MF Dnes dlouho o Vieweghovi nepsala... Takže trochu reklamy. E-kniha stojí "jen" 149,- Kč. Literární hodnota odpovídá sotva ceně jednoho výtisku MF Dnes.

2 0
možnosti
JV

První tři a snad čtyři knihy MV jsem četl se zájmem, ten pak opadl - čtivo..Pak jsem si přečetl ještě jeho deník..Ten předchozí, když byl ještě zdráv..Předváděl se tam docela a podle ukázek a toho, co čtu zde, v tom pokračuje v jiné rovině i v novém opusu. Jinak mu samozřejmě přeji, ať se ze zdravotních trablů, pokud se to dá, dostane..Mimochodem - deníky spisovatelů i jiných lidí čtu velmi rád..

1 0
možnosti

Všem kdo nám přejí velmi srdečně děkuji,přeji rovnež hodně zdraví,protože pokud člověk přežije něco takového,na ničem mu už v životě víc nezáleží,než aby byl zdráv a jeho blízcí také

3 0
možnosti
FE

Myslím, že ta kniha je příliš ufňukaná. Viewegha jsem celého přečetl. Není to spisovatel, který by se mi líbil. Jeho knihy nekupuju a podruhé je číst nebudu.

5 3
možnosti

Mému manželovi praskla aorta před třemi lety,lékaři v FNHK ho dokázali zachránit i přesto,že ji měl prasklou hodně,měsíc byl v nemocnici,pak 9 měsíců doma,absolvoval během té doby měsíční kůru v lázních a potom se vrátil ke své profesi elektromontéra,díky bohu nemá žádné psychické problémy a žije život stejný jako před operací,jen musí brát pravidelně léky,stalo se to když mu bylo 53 let

8 0
možnosti
JD

Hodně zdraví celé vaší rodině.

6 0
možnosti
MT

Knihu jsem četla nikoli jako další knihu do Viewegha, ale jako výpověď někoho, komu se změnil život z minuty na minutu a vše je jinak. Navíc v představě toho, že to není fikce a autor vše prožíval (prožívá) den za dnem. Z více stran jsem slyšela, jak to není dobré, jak by tohle dřív nikdy nevydal, jak se sebelituje...nechápu to, lidé jakoby ztratili jakýsi normální pocit empatie, slušnosti a vše pocitové je v dnešní době "ubohé". Na druhou stranu lidé, kteří si něco podobného prožili, si knihu koupili nebo si ji ode mne půjčili, protože se ve spoustě věcech poznávali.

7 1
možnosti
FE

Knihy se nečtou kvůli empatii ve spisovatelovu duši. Knihy se píší a lidé na ně vyjadřují svůj názor. Pokud by Viewegh potřeboval politovat, mohl napsat o svých pocitech pár řádků do novin.

2 1
možnosti
MP

Stačila mi přebohatě ukázka. jeho uplakanost a sebelítost a sebepodcenování je k politování a velmi ubohé. Koho tohle může zajímat?

6 7
možnosti
Foto

Pěkné dopoledne, pane Petře,

děkuji za Váš názor, na který máte samozřejmě právo.

Ale víte, zkuste se na to podívat i jinak - co kdybyste byl půl hodiny de facto mrtvý, pak Vás zachránili a Vy jste se probudil asi po týdnu z umělého spánku a zjistil, že nic není tak, jak bylo dříve.

Na to se nedá NIKDY připravit a hlavně - emoce, psychika ani rozum to nedokáží zpracovat zde dne na den, ani z týdne na týden, ale až během několika měsíců. 

Prožila jsem něco podobného a možná proto panu Vieweghovi rozumím. Je to neskutečně těžký boj a nikdo Vám to nevěří.

Snad nejhorší je to, že psychika není vidět. Když si člověk zlomí nohu, vykloubí rameno nebo mu amputují ruku, všichni to VIDÍ a tak nějak chápou, že to má ten člověk těžký. Když Vám selhává či nefunguje psychika, málokdo tomu věří a málokdo to pochopí (jestliže to neprožil sám).  Kdo to neprožil, může se mu zdát kniha jako ubohá, ale zkuste se na to podívat i s trochou empatie a porozumění. Co byste dělal Vy na místě pana Viewegha? Jak byste si poradil? Přeji příjemný den, H. R. Šiander

8 3
možnosti
  • Počet článků 624
  • Celková karma 21,88
  • Průměrná čtenost 3856x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->