Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

M51i92l96a25n 94K78e87s48l

29. 6. 2020 18:40

Celý život jsem se živil něčím jiným než sbíráním zpráv o tom,co kdo udělal, neudělal nebo měl či neměl udělat.Nevím,kdo je pan Kmenta.Mám zkušenosti,že v dnešní době se nedá věřit nikomu.Zvláště ne novinářům.(Možná,že pan Kmenta je výjimkou.)Také nelze nějak moc počítat s morálkou,čestností,charakterem a pod.To se dnes nenosí.Jak má člověk, jako jsem já hodnotit potom někoho jiného.Nakonec jsem si to zjednodušil.Kdo udělal něco špatného,má být odsouzen a potrestán. Když příjdu na to,že někdo dělá špatnosti,tak je mojí povinností jej udat.

1 3
možnosti

Pane, vy jste hodně naivní. Ti, co udělali něco špatného, to udělali tak sofistikovaně, že žádná trestní oznámení nepomohla. Přitom v š i c h n i věděli, že jde o nějakou černotu (viz třeba ten zázračný Grossův obchod s akciemi, kdy je nakoupil ze 21 milionů a za pár měsíců prodal za 100 miliónů). Ze stejného soudku je i pohádka "Jak Andrej ke štěstí (rozuměj Agrofertu) přišel".:-)

3 1
možnosti
Foto

Kmenta kdysi s Mrázkem spojoval i Karla Gotta.

Cituji: "StB ... Gotta kdysi vyšetřovala kvůli údajným valutovým machinacím,“ napsal Kmenta v textu uveřejněném na serveru Seznam Zprávy.

Investigativní reportér se prý v roce 2007 pokoušel zjistit o údajných kontaktech Gotta s veksláky víc informací. Ptal se ho prý i na lidi kolem zavražděného kmotra Františka Mrázka. Gott se prý notně rozzlobil. Rozlítil ho novinářův dotaz, proč byl v osmdesátých letech „tajně“ majitelem jeho vily král veksláckého obchodu s hodinkami Miroslav Provod.

„‚Neznám důvod, proč bych měl teď něco vysvětlovat. To se vysvětlilo, hotovo, tečka. Končím. Ještě něco o muzice máte? Jaké bylo vlastně vaše jméno?‘ odpověděl. ‚Jmenuji se Kmenta. V novinách se věnuji převážně kauzám z politiky nebo policie. Proto zkoumám i minulost Mrázka,‘ odpověděl jsem mu. ‚Aha. Tak až budete na oddělení kultury, tak vám budu rád odpovídat,‘ sdělil mi Gott a zavěsil telefon. Kolegům pak v jiném rozhovoru řekl, že jsem čiré zlo,“ prozradil Kmenta.

5 1
možnosti

Tak on ho nijak spojovat nemusel. Informace, že Mrázek a Provod založili v roce 1993 Nadaci Interpo, jejíž prezidentem má být Karel Gott, proběhla normálně tiskem. Dokonce existuje i jejich společné foto z této akce.

3 1
možnosti

R^ Kmentovy knihy mají tu výhodu, že hodně kauz si člověk ještě dobře pamatuje a na nich si může ověřit, že autor "nekecá". Kmenta dělá dobře, že nasbírané informace zveřejňuje. Chrání tím sebe, protože když už je to "venku", nemá smysl na něj "klekat". Jiná věc je, že babišo- a zemanofilové budou všechny tyto (pracně získané a na podnose předložené) informace zpochybňovat a mluvit o plivání na naše politiky.

5 1
možnosti
Foto

No jo, ale jestli ty kauzy spojuje správně....

3 5
možnosti
Foto

Paní Hano, velmi se těším na další recenzi knihy. Doporučuji titul : Robert Šlachta 30 let pod přísahou.

0 0
možnosti
JK

Poutavě napsaná kniha ohromí hlavně tím množstvím pečlivě nasbíraných faktů, která jsou poskládána tak, že vše na sebe logicky navazuje. Vyzařuje z knih těch několik let tvrdé investigativní práce a je jen dobře, že vše nezůstalo někde v šuplíku.

Pokud vám někdo bude říkat, že to číst nemusíte protože už to stejně znáte, tam mu nevěřte, víte jen zlomek a teprve s doplněním zbytku to začne do sebe zapadat. Na nevědomosti jsou postaveny lži, zamlžování, překrucování a manipulace, když neznáte skutečný stav snadno uvěříte. Ztracen je ten, kdo vědět nechce a brání se faktům zuby nehty.

7 2
možnosti
AN

A95l82e32š 60N53o67v95á40k

29. 6. 2020 7:12

stejně jako v USA zhrzený Bolton plive ve své knize na Trumpa, tak plive v nás zhrzený bývalý redaktor MF dnes na Babiše...:-)

6 10
možnosti
AN

A55l28e26š 83N13o71v66á43k

29. 6. 2020 7:13

...u nás, ne v nás...

1 0
možnosti
Foto

I65v97o 68C89i72l87i13c98h

29. 6. 2020 5:19

Obě knihy jsou výborné, ale doporučuji i další od pana Kmenty, jako např. Kmotr Mrázek. Pak to všechno dohromady dává ještě větší smysl. Vám díky za recenzi a karmu máte jistou R^

7 1
možnosti
Foto

Tak aby to nedávalo smysl, když je autorem jedna a táž osoba, že....

4 1
možnosti
MB

Stále tvrdím, že v soupeření všemožných gangů - Zvítězily dva soudobé. Ten Hradní a Agrofertní. Dvě postavy, které participují. Samolibý, hradní Boss má výtečné politické krytí ! Je nedotknutelný, ba, za své činy ani nenese odpovědnost ! Tu čile hovoří o volovinách, aby trvale mlčel např. o - r. 1968, 17.11.1989, nebo M. Horákové. Jeho kluci čile konají a ani k tomu nepotřebují prověrky .

AB, jako soukmenovec kmotrů, to dotáhl nejdále. Zcivilizoval se a své krytí si zajistil založením hnutí. Tím zbylým vytřel zrak a navíc si zprivatizoval státní správu. Slouží jemu, nikoliv občanu ČR. Možno i uznat, že jde o velkolepý počin k uznání. Za ním jde ovšem otázka - A co to občanu tedy přináší ? Je už republika důstojnější a silnější ?

Výsledky vidíme, (zcela apoliticky), sami. Republika je zcela směšná a samotný občan je rekordně zabřemeněn. Daňovou zátěží, inflací, byrokracií bobtnajícího státu. Potřeby nejsou řešeny - (např. Důchodová reforma) - Rezervy nejsou. Naopak, jsou odmítány racionální fakta, že veřejné financování je prostě neudržitelné! Vůdci gangů se baví, bohatnou - Vše okecávají. Výsledky nesou. Nu, líbí se to ! ... :-)

9 3
možnosti
JH

J79a46n 55H79u21r36k18a

29. 6. 2020 1:49

2003–2013 působil v deníku Mladá fronta DNES...vás evidentně neoslovilo...zeptejte se na správných místech na kauzu Mafra-Kmenta možná neobjevíte jen kostlivce a ne jednoho ale i draka se slinou jedovatou...

7 1
možnosti
PB

Působivé a také naprosto R^

3 1
možnosti