Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R35a43d71i81m 38K19a36l84a90s

24. 8. 2020 18:54

Skoro bych řekl, že těch pět bodů, které mají vzrušovat ženy, se už přežilo. Ne, že by to všechno ženy nechtěly. To jistě ano, ale dnešní mladá žena má o vzrušení a sexu trochu jinou představu. Hodně se jich nebojí dívat se na porno na internetu, na začátku dalšího vztahu se sexem určitě půl roku neotálejí, ale poměrně záhy chtějí vědět, zda jim to v posteli bude klapat, většina alespoň na sex spíše touží po svůdném rebelovi, lehkém drsňákovi, než po uhlazeném chlapci z univerzitní knihovny hovořícím o křehkosti ženské duše, a nějaká zdrženlivost či asexuální doteky, které jmenujete, rovněž neocení. Submisivita lehce převládá nad dominancí, takže je spíše potěší, pokud je dotyčný ve správnou chvíli s nadsázkou popadne a něco vhodného a uspokojujícího s nimi "provede". Anebo má alespoň na své straně iniciativu, případně se nebojí ve vhodný moment i přitlačit.

Rozdílné je to ale v případě výběru partnera pro manželství. Ano, tady je určitá usedlost, stabilita, komunikace a řekněme "vztahovost" vítána, ale jako vhodného otce pro své děti by i taková žena volila častěji toho přidrzlého rebela s ostrými rysy. Což se občasně i děje... Nebavíme se samozřejmě o výchově, zabezpečení atd. Na to se zase dobře hodí spolehlivý taťka, kterému právě začalo pučet malé bříško.

Troufám si proto tvrdit, že ženu opravdu nevzrušuje jen romantika, vztah a odevzdání, komunikace, intimita a nesexuální doteky, které jste uvedla... A že pro ni jsou často jiné požadavky na sex, u těch zdrženlivějších alespoň v rovině představ, a pak na vztah, a to více než u muže.

5 0
možnosti