Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

.....jestli ono to nebude tím,že je již stár. I nějaké neduhy jsou v jeho věku běžné,tak i úbytek svalové hmoty a celkové váhy je jistě v tomto věku normální. Pokud pozorně posloucháte co říká,ikdyž to říká pomaleji,má to hlavu a patu,obrovský přehled ale i nadhled.Kdyby všichni politici(a nejen oni) méně mluvili a více přemýšleli,možná bychom na ně neměli tolik důvodů nadávat.

12 6
možnosti
Foto

To, co vám připadá jako obrovský přehled, je ale velmi často plácání nesmyslů, či nepřesností. Prezidentem uváděná čísla se s realitou liší až o tři řády (ano, to je tisíckrát), historická fakta jsou zkreslená, mnohdy vysloveně lživá. Všichni, kdo obdivují prezidentovy proslovy bez papíru, by si měli dát tu práci a alespoň největší špeky si občas ověřit. Za nejostudnější považuji prezidentova tvrzení, která jsou v rozporu s informacemi našich tajných služeb a vojenského zpravodajství.

Lhaní je lhaním, i když je pronášeno pomalou řečí.

16 3
možnosti

...nejsem ničí nekritický obdivovatel a fakta která chci si ověřuji.Ano,není vždy vše černobílé,ale také záleží na úhlu pohledu každého z nás.

p.s. k těm "tajným"službám.......ani já jim nevěřím,viz neaféra s Huawei,viz Novičok atd atd....

Nicméně s Vaší poslední větou(bez kontextu ke komukoli) nelze než souhlasit.

2 4
možnosti

V24i78l61é13m 30B95a79r33á43k

24. 10. 2019 15:40

On je nechopen vykonávat funkci, takže u takto nemocného člověka nejde o lhaní. On neví.

2 3
možnosti

K tomu přehledu - proč se tedy při příchodu do sněmovny sháněl po premiéru Babišovi, když jej sám požádal o zastoupení při intronizaci japonského císaře?8-o

6 0
možnosti