Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nebude hodnotit stranu DSSS, neb mě nezajímá... Ale informace o Ústí n/L uvádíte poněkud nepřesně. Třeba pokud jde o onu žloutenku, víte odkud se nákaza šířila, víte co například prováděli cikáni v Globusu, který stojí mezi Trmicemi a Předlicemi, což jsou čtvrti, kde je cikánů nejvíc, jak schválně ohmatávali holýma rukama pečivo a tak v těchto místech musela vartovat ochranka, víte jak se chovají na veřejných místech, třeba městské plovárny, náměstí, MHD apod...

2 0
možnosti
PK

Tak z oficiálních odhadů jsem se dozvěděl, že v Ústí žije cca 35 tisíc Romů (příliv velkých rodin z Košic). Dále 19 tisíc důchodců, 10 tisíc dětí a cca 30 tisíc "pracujících" v aktivním věku. Docela síla.

Jinak ty slogany mi nepřipadají špatné. To Praha je polepena většinou nesmysly.

2 0
možnosti
JU

J56i29ř25í 62U74r44b41a94n

6. 9. 2018 19:20

A co je na straně, která si říká "Dělnická...." pravicového, neřku-li krajně pravicového? Asi tolik co na nacistech, tedy národních socialistech. Ta bolševická propaganda se některým lidem hluboce zaryla do mysli.

9 0
možnosti

Krajně pravicového je na tom asi to, že Hitlera podpořila pravice i velkopodnikatelé proti komunistům. Hitler sám se hlásil i k Mussoliniho fašismu, a ten přece také nebyl levicový.

0 0
možnosti