Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BJ

Kresinka

23. 10. 2008 15:49
Měla jsem na liště

idnes, to si pamatuju přesně, chvilkama jsem se podívala, co je nového a čtu: že se v USA stalo asi letecké neštěstí, dopravní letadlo narazilo do dvojčete, pak to začali upřesňovat, první fotka a najednou další letadlo do druhého dvojčete. Bylo to jak špatný sen, nebo pitomý film

0 0
možnosti
T

toono

12. 9. 2008 18:27
..

takovej sentimentalni blabol od jedne pripitomele indoktrinovane slepicky..

0 0
možnosti
J

jaccomo

12. 9. 2008 14:31
Jo tak to Vám povim naprosto presne...

Zrovna jsem brouzdal se ženou po obchodech, když jsem v jednom elektru zahlídl na televizích hořící jedno z dvojča.Tak jsem si nejdřív myslel, že je to jenom nějakej normální požár,ale pak jsem zahlíd ty záběry s tím letadlem a v první chvíli jsem nevěřil , že to je skutečný... ale jak se pozdějc ukázalo skutečný to bylo ,ale na druhou stranu není všechno jenom černý a bílý  ...... http://video.google.com/videoplay?docid=-3219629169575348946

0 0
možnosti
KP

Karel Polivka

12. 9. 2008 14:00
Pamatuju si,

jak jsem se tlemil při poslechu zpráv, které se silně rozcházely, tomu že vzdušný prostor kontrolují bojová letadla armády Spojených států.

Pamatuju si, jak se komentátoři pletli  v tom, zda byla zasažena Jižní, nebo Severní věž WTC, v tom, že Dvojčata spadla celá, nebo spadla jej jedna z věží. Tlemil jsem se tomu, jak jsou neschopní odvolat svoje vlastní letadla ze vzdušného prostoru, když v rádiu hlásili, kolik jich ještě lítá- ty údaje se pochopitelně také rozcházely.

Byl jsem přesvědčený, že za tím jsou Američané- lidé podobní Timothy McVeighovi, kteří už před tím vyhodili část jisté budovy do vzduchu a u WTC se o to pokusili s téměř nulovým výsledkem /byť již tenkrát to bylo navlečené na pasáčky koz s turbany na hlavách/.

Pamatuji si, jak jsem slzel smíchy, když jsem sledoval Mr. President Bushe, jak vyzývá k modlitám za duše mrtvých a závoreň odmítá nabídku generálního tajemníka NATO Robertsona na pomoc USA.

A vybavuje se mi tvář Pavla Zuny, který ten večer uváděl tv zprávy.

0 0
možnosti
JN

quaz

12. 9. 2008 13:38
hmm..

Nejvic emoci ve mne clanek vyvoval pomoci gramatickych a dost divnych stylistickych chyb... Na to jaka to byla tragedie .... Asi to chtelo podat jinak ;)

0 0
možnosti
J

jiras

12. 9. 2008 12:02
ja si kupoval boty

ja si toho 11tyho kupoval novy boty a pochvaloval si, ze v ty obuvy konecne nehrajou jen ty popsracky, ale rikaj konecne taky neco zajimavyho:-)

0 0
možnosti
LK

Kerapsak

12. 9. 2008 11:17
pani autorko

Vy jste opravdu hodne naivni. Je to bezelstna naivita... ale vlastne nebezpecna. Vidite svet moooc cernobile. Je to asi pohodlnejsi. A pochopitelnejsi. Ale to ma asi vetsina, jak tak koukam na diskuzi... ;-(

0 0
možnosti
JH

kulus

12. 9. 2008 10:43
zacatek teroru

Tim dnem zacal teror proti obyvatelstvu USA. Pracoval jsem ten den na Manhattanu. Pote co spadly ty mrakodrapy tak to brzo zacalo. Vyhrozovani 10 lety vezeni za priblizeni se k tem troskam, pak policajti se samopalama v metru, u tunelu... Pak vyhrozovani 10 lety vezeni za rozsypani bileho prasku (reakce na anthrax).... a pak verbovani postaku a instalateru kabelove televize aby spehovali obcany v bytech a udavali je (projekt TIPS Terorrist Information and Prevention System) atd. Hrozne rad jsem tam odsud vypad.

0 0
možnosti
S

Semper2

12. 9. 2008 10:33
Opět censura - Jen si vzpomeň

Včera jsem tady napsak, že si nepamatuju, co jsem dělal 11.9. ,že to pro mě byl den, jako každý jiný a že neustálé připomínání onoho data je pouze součástí Průmyslu strachu. Tot ´vše . Censor to asi seznal, jako "rouhání" jeho světonázoru.

Z toho mi vychází jedno : my si MUSÍME PAMATOVAT co jsme dělali 11.9. před šesti, resp. sedmi lety, abychom dokázali svou loyalitu k režimu a současně potvrdili, že výplach našeho mozku zdárně pokračuje.Rv

0 0
možnosti
S

Semper2

12. 9. 2008 10:40
Re: Jen si vzpomeň ...už jsem si vzpoměl bylo to...

.... na blogu T. Bémové , censor byl v klidu.;-D

0 0
možnosti
PP

Paterson

12. 9. 2008 9:34
Byl jsem v USA

zapnul jsem si TV a koukam, ze natocili Amici novy trhak, jak letadlo narazi do mrakodrapu... tak jsem si rikal, ze to je pekna blbost, ze uz nevi, co natocit, ale kdyz jsem prepnul na dalsi programy, bezelo to same... Titulky jako "America under Attack" a podobne... za 4 hodiny cena benzinu na mistni pumpe vyskocila z 1,3 za galon na 6 USD...

0 0
možnosti
HRŠ

Beky

12. 9. 2008 12:29
Re: Byl jsem v USA

Zdravím Vás, Patersone, díky za příspěvek :-) Zdá se, že myšlenky o to, že se díváme na film, jsme měli společné... Přeji příjemný den, H. R. Šiander

0 0
možnosti
  • Počet článků 624
  • Celková karma 21,88
  • Průměrná čtenost 3812x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->