Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
WS

wandering star

29. 8. 2009 9:35
Muset být sám je blbé

ale moct být sám, to je pohoda!

0 0
možnosti
V

viveka77

29. 8. 2009 9:47
Re: Muset být sám je blbé

:-)R^

0 0
možnosti
JF

Oyster

29. 8. 2009 8:28
Nebude problém v tom, že autorka je poněkud háklivější ... 2

sám uvařil oběd.

I když naštěstí nemám problém s penězi, mohu si dovolit chodit na jídlo do dražších restaurací a občas tam chodím, stejně není nad to, když Vám někdo udělá jídlo doma. Od byť sebelepšího jídla v luxusní restauraci se zásadně odlišuje jednou věcí - ten, kdo ho pro Vás uvařil, to dělal s láskou.V

Autorce tak vzývající období první československé republiky bych doporučil jednu věc. Všimněte si, prosím, že v té době většina žen ráda a velmi dobře vařila. A i jinak pečovaly o pomyslný "domácí krb".

Zkuste se u nich poučit. Třeba alespoň v tom vaření, abyste mohla Vaší mamince udělat příště radost. R^

0 0
možnosti
JF

Oyster

29. 8. 2009 8:21
Nebude problém v tom, že autorka je poněkud háklivější

na práci doma (minimálně na vaření)???

Když jsem v jiném jejím článku zde ("Výsledek IQ testu od Mensy mě překvapil") četl následující část ("Maminku jsem pozvala do Prahy na pětidenní dovolenou. Prohlédly jsme si některé z pražskách památek, vydaly jsme se na nákupy, obědvaly jsme v restauracích (maminka tak nemusela vařit)"), myslel jsem, že mě snad šálí zrak.

Proč by, proboha, měla její maminka vařit, když ji přijede sem do Prahy navštívit?8-o To by mělo být naopak, ne? Tzn. měla by jí uvařit její dcera, k níž přijela na návštěvu. Místo toho ji ale dcera tahala po restauracích. Samozřejmě, zdůvodnit se dá cokoliv a jakýmkoliv způsobem.

Kdybych tady měl své rodiče na pětidenní návštěvě, navštěvovali památky a nechtěli ztrácet čas vracením se domů na oběd, přesto bych jim alespoň jeden den 

0 0
možnosti
AW

alicew

7. 2. 2009 22:37
hezký článek

Přesně tyto nevhodné dostávám od kolegů a známých. Zřejmě mají opravdu dojem, že mě postihlo neštěstí. Mám také dojem, že oni mají zálibu v tom, sdělovat nově příchozímu členu, komukoliv můj stav, aby každý věděl, že jsem strašněj chudák...My však víme, že to tak není....až příjde ten pravý, tak se třeba ještě budou divit:-)

0 0
možnosti
RP

vonDyke

7. 2. 2009 20:55
vas clanek me pobavil :)

proc bych mela mit muze, kdyz zeny jsou tak krasne? Zena rozhodne nemusi mit muze za kazdou cenu. Ani nepredpokladam, ze jste cekala jinou odpoved ;)

0 0
možnosti
E

eldaha

29. 1. 2009 21:44
Žena

muže za každou cenu mít nemusí. Tak jako muž nemusí mít za každou cenu ženu. Myslím si, že každý, ať už žena nebo muž, je v první řadě člověk a jako takový si může formu svého žití nebo soužití zvolit podle svého.

0 0
možnosti
T

traktorista

29. 1. 2009 19:43
Doktor Mlčoch zapomněl jednu kategorii

A to Smolaře. To jsou ti které mají ostatní za kamaráda (kamarádku) nebo ještě hůř za bratra (ségru). Chci říct že já se snažím ale jsem odmítán (naposled minulý týden). A co mi na to kdo můžete poradit ?

0 0
možnosti
AA

Saša

2. 2. 2009 15:04
Zbohatněte.

Buď zbohatněte, nebo získejte politickou moc, nebo společenskou slávu.

Pak nebudete stačit chtivé děvy odhánět.

Ale obyčejný kluk, zvlášť když ani nebydlí v Praze, to má velice těžké. O toho zájem není - ten nikdy není "ten pravý" pro žádnou singlovku, i kdyby byl sebehodnější, pracovitý, poctivý, slušný... prostě není ani boháč, ani velký šéf, ani mediální celebrita a tak ted není "ten pravý".

0 0
možnosti
LZ

košťálka

29. 1. 2009 12:55
Musí mít žena...

Je vidět, že se hodně lidí snaží číst mezi řádky a úplně zbytečně a úplně hloupě. Slečna má problém- má problém s hlupáky, kteří se diví, že ještě nikoho nemá a má problém s tím, že opravdu nenašla toho pravého. Vzhledem k věku je už samozřejmě náročnější  a dělat kompromisy je někdy těžké a za každou cenu i zbytečné, ale proč si někoho najít-juhůů, to je ten pravý- a za rok, za dva se rozvést, protože ten "pravý" není až tak pravý, neboť nám přibylo dítko a maminka musí rozdělit lásku a péči mezi něj a mimčo, což většina "klaďáků" dost těžce nese. Jsem ve středním věku a rodinu mám(ale jistotu, že nezemřu sama, ohlodána domácím mazlíčkem,tedy rozhodně NE), ale dokážu pochopit, že je kolem hodně lidí, kteří chtějí být sami nebo jim zatím nic jiného nezbývá. Je až s podivem, že nikdo nevrtá do chlapů-ten  když je sám, tak je vše OK., není divnej-prostě hledá,že? A také jsem nikdy nezažila od "singlů", že by se podivil:"Ježiši, Ty jsi vdaná a máš dvě děti? no tohle..."

0 0
možnosti
J

jiri.fiala

29. 1. 2009 13:18
Re: Musí mít žena...

kazdy den by mel byt v primem prenosu zastrelen jeden single/singlice. hromady kadaveru pokryte vrstvami makeupu ve "znackovem" obleceni, pachnouci kapitalistickym puchem sephory by presvedcily lid o nesmyslnosti cesty sobecke samoty R^

0 0
možnosti
T

Tines

28. 1. 2009 21:38
Lepší sama dobře, než s někým blbě.

Ještě si nevím rady s tím "pravým". Myslíte, že je na světě jeden pravý právě pro Vás? Nebo je nějaká skupina pravých? Nebo je to někdo vhodný pro Vás v určitou dobu pak furt?

0 0
možnosti
EP

sektik

29. 1. 2009 19:39
Re: Lepší sama dobře, než s někým blbě.

R^R^R^

Mluvíte mi z duše, alespoň to už nemusím vyjadřovat! Autorka článku se asi moc dívá na Ally McBeal;-)

0 0
možnosti
LM

havran80

27. 1. 2009 18:59
...

Být sám je fajn, někdy to ale dost bolí :-/

0 0
možnosti
J

jiri.fiala

28. 1. 2009 13:48
Re: ...

co je na tom fajn? chapu, ze to muze byt soucasti oddani se Panu, poustevnictvi ci flagelantstvi, snaha o odpusteni hrichu skrze nekonecne utrpeni v tomto udoli slz, ktere bude vykoupeno kralovstvim nebeskym, ale nazyvat to fajn?

0 0
možnosti