Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SH

Sir Humphrey

3. 7. 2009 23:27
Pána prstenů teda natočil moc pěkno, o tem žádná

0 0
možnosti
MS

kerim003

3. 7. 2009 23:24
MJ

To ze byl nadprumerne talentovany umelec s neuveristelnou pili a snahou byt dokonaly je jasne bez jakych koliv pochyb - spis se zamyslim nad tim k cemu mu vlastne bylo vsechno to bohatstvi ktere dokazal nashromazdit???? Vlastne k nicemu protoze i zlata klec je stale jen a jen kleci a v ni se normalni zivot prozit neda. Uz slysim oponenty co budou do nekonecna opakovat ze si mohl vsechno koupit ( to asi ano) ze si mohl delat co chtel ( a tady se pletete protoze prave ze nemohl)  atd atd. Joz davno si nemohl delat co chtel a tam vidim pocatek jeho problemu. Nicmene RIP Michael.

0 0
možnosti
MU

mazlikuzlik

3. 7. 2009 10:00
Tu otázku jsem si taky položil, ale až po jeho smrti

Podíval jsem se na nějaké dokumenty, přečetl si články. Myslím, že je krásnou ukázkou toho, jak je dětství důležité a co se může stát, získá-li člověk status jakéhosi "poloboha".

Byl to bezesporu velmi talentovaný jedinec, který významně ovlivnil hudbu 20.století. Zpěvák, tanečník, skladatel, záhada. Byť mu plastiky nejspíše moc neprospěly, byla to určitě pro jeho fanoušky tajupná záležitost. Měnící se bůh, nepředstavitelně bohatý, extravagantní (alespoň na pódiu). Do toho přišla změna barvy kůže. Z velké části způsobená nemocí, zbytek nejspíše zařídily kosmetické přípravky. Světlé skvrny na kůži se u něj začaly objevovat již v době, kdy byl "černý jako bota". Další proměna.

Byl to nezralý velmi citlivý jedinec, který možná chtěl natolik vrátit dětství, až se dítětem sám stal.

Nikdy nepoznal nedostatek a už jako malý vydělával velké peníze. I to mu možná dalo alespoň v určitých ohledech svobodomyslnost a rozmařilost.

Žil tak trochu na jiné planetě, ale jeho škoda. R.I.P

0 0
možnosti
P

praveverka

3. 7. 2009 9:53
KDO BYL VLASTNĚ MICHAEL JACKSON?

podle mého názoru byl symbolem "usmíření" dokázal spojit všechny lidi různých ras do jedné řady, jeho hudba v lidéch probouzela lidskost a živočišnou energii. To byl M.J.:-) Moje mama je z generace, kdy M.J vládl světu. Pokaždé, když uslyší jeho písničky, tak se ji lámou nohy ;-D Člověk aspon ví, co má koupit k Vánocům :-P

0 0
možnosti