Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ŠF

Štefan

20. 8. 2011 13:27
Nízkoúvorovňoví přispěvatelé

Zdravím všechny,

po přečtení článku a zamyšlením se nad ním jsem pochopil, o čem autorka píše. Udivuje mne ale úroveň příspěvků a mám pocit, že jsem mezi neandertálci! Je jednoduché se zaregistrovat pod nějakou identitou a začít se strefovat do něčích slov, pocitů či shazovat blogerku. Ti, kteří takto píší, řeší svou nudu, frustraci či jinou nespokojenost vlastního života? Možná jde o závist, že někdo je schopen se zamyslet nad něčím a napsat blog? Tito "nízkoúvorovňoví přispěvatelé" by asi nikdy nebyli schopni diskutovat z očí do očí, protože nechápou o čem text je. Raději anonymně zanadávají od pc či u piva mezi kamarády.

Připěvatelé, zamyslete se nad sebou! Zkuste nanečisto dát dohromady jakýkoliv článek o tématu, který vás zajímá a publikujte ho na i-DNES.cz. Jestli jste frajeři, tak to udělejte! Pokud chcete léčit svou frustraci, jděte do lesa a zařvěte si, že jste neschopni změnit svůj život k lepšímu.

S úctou všem, kteří se v tomto příspěvku jakkoliv najdou, Štefan

0 0
možnosti
TK

honda_mrkos_pajdusakova

18. 8. 2011 11:18
Hmmm.

Ano, to tak chodí, že smrt spisovatele (zvláště násilná) je reklamou pro jeho knihy.

Ale celkem málokdy se vídá, aby si z toho někdo dělal reklamu i na svojí knihu...

Dost mi tu schází blicí smajlík.

0 0
možnosti

oldiess

18. 8. 2011 11:27
Re: Hmmm.

Vy už si to běžíte kupovat? Aha, neběžíte, tak jo, jen jste něco blbě plácnul. Blicí smajlík si tedy klidně nechejte pro sebe.

0 0
možnosti
PT

pítý

18. 8. 2011 11:11
Moc nerozumím

tomu, že jste nevěděla, že jste se stala obětí domácího násilí až do zkoušky na PA, ačkoli jste kvůli tomu předtím utekla z domu. Nějak mi to nesedí :-/

0 0
možnosti
PT

pítý

18. 8. 2011 11:25
Re: Moc nerozumím

Navic nerozumim ucelu tohoto clanku celkove a priklanim se k nazoru, ze se jedna o reklamu na Vasi knihu. Uprimne receno, Vas "spisovatelsky styl" me k jeji koupi vubec neinspiroval.

0 0
možnosti
JP

Jadap

18. 8. 2011 10:51
Jak parazitovat

Po zjištění, že smrt autorky je dobrá reklama, se pokoušíte přisát a vytvořit si vlastní, že? Blbé a nechutné.

1 0
možnosti

oldiess

18. 8. 2011 13:25
Re: Jak parazitovat

Podobně trapný jak Vy by byl někdo kritizující třeba hokejistu, že by si při úmrtí spoluhráče dovolil zmínit, že s ním taky dával góly.;-D

0 0
možnosti

oldiess

18. 8. 2011 10:29
Pěkný a pravdivý

Snad bych dodal,že každej kdo si aspoň jednou zkusil napsat knížku ví, jak je to těžký, dát něco takovýho dohromady, pokud to má mít hlavu a patu.A paní Simona tak činila 2x ročně.V rozhovoru řekla že psaní si dává za odměnu, a v tom je asi vše. Kdyby dělala v kanclu,tak by měla víc možností bránit se násilí,probrat to s kámoškama,hledat řešení Jenže se starala o rodinu a psaní,a možná proto vše přecházela a když ji manžel ublížil,tak to hodila za hlavu a šla se z toho vypsat.O to je jeho čin zrůdnější,a troufám si tvrdit,že si nezadá s praktikama zločinců 50. let. Prostě nýmand, kterej se nevyšvihl sice díky partaji ale díky tomu,že snad jakžtakž vypadal, a paní Simona mu přišla se srdcem na dlani,čehož bestiálně zneužil.Ale ani bych se nedivil, kdyby jak ho pustí po pár letech, tak když se k němu vrátí i spousta známých, který měli společný, no co, jednou ulítnul, ale jinak je to čiman, a peníze z knížek - ty bude třeba pumpovat přes jejich syna, taková zrůda si vždycky nějak poradí.

0 0
možnosti
  • Počet článků 624
  • Celková karma 21,88
  • Průměrná čtenost 3856x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->