Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PN

P10e64t44r 61N89e61d45v21ě31d

31. 1. 2021 23:51

A vyzkoušela jste se podívat na stránky MZ? Tam jsou ty aktuální zákazy a omezení docela přehledně napsané. Pro ty kteří to nedokáží pochopit, či nevědí (a vypadá to, že jsou to všichni odpůrci vlády a zejména Babiše, tedy ti, jenž tvrdí, že jsou inteligentnější a moudřejší )to prý velmi hezky předžvýkává pan Feri ...asi na FB?

A vážně se lidé a asi opět z té skupiny inteligentnějších (nikdo jiný o tom nepíše) chovají tak jak politici? Co kdyby nějaký politik zahybal manželce, strhne se v tom Vašem společku hrobeso? Kdyby kouřili trávu, taky začnete?

3 0
možnosti
JK

Tak si je vyfoťte a přečtěte zítra ráno, pak v poledne a večer. Na sledování měnících se nařízení nemám čas ani žaludek.

2 0
možnosti
PN

No, proč bych to dělal. Já problém s tím, že nevím co platí nemám. A docela chápu, že čtení zřejmě jediných relevantních informací může někoho se slabším žaludkem a nedostatkem času zatěžovat. Ono je přeci jen snadnější dávat na diskusích najevo ten odpor k Babišovi, ne?

2 0
možnosti
JK

Bezva, takže vy to nečtete a myslíte si, že víte co platí. Když přijde paní bez dítěte do prodejny obuvi, muže jí prodavačka prodat vložky do dětských bot? Chápu, že vás to netlačí, jde pouze o zdravý vývoj dítěte, ale ne vašeho, že. Nejde vůbec o Babiše nezvládá to celá vláda a ať už by jí vedl kdokoliv, měl by s tím v zájmu tohoto národa co nejdřív praštit, to by musel uznat, že na to nemá. I když je zřejmé, že krizové žítení absolutně nezvládá, všechno se mu sype pod rukama, klíčové ministerstvo opouštějí schopní a naopak věrní všehoschopní se odkecají papalášskou párty. Zůstávají jen podřízení strašpytlové, kteří konají jen na pokyn. Věrní sluhové mají se zmatenými pokyny problém (naposledy odvolané, neodvolané a znovu odvolané očkování), Blatný a už i Havlíček to opravdu nestíhají kopírovat.

4 0
možnosti
PN

Ne, já si přečtu co platí a chápu to. Když si nejsem jistý, nebo zapomenu, podívám se opět na oficiální stránky.

A kauza dětské boty je jen a jen nafouknutá lidmi, kteří hledají problém tam kde nemusí být. Pokud prodejce nechápe a má zavřeno, je to bohužel jen a jen jeho problém. Nebo mi snad budete tvrdit, že když přijdete se 17 letým habánem, který potřebuje 46 nebudete obsloužen? Nebo snad budete a chytne Vás policie? Proč by to dělala.

Chytne snad prodejce? Proč by to dělala? A i kdyby se nalezl aktivní blb, pořád to prodal dítěti a on nemá právo kontrolovat...

To, že se mění úředníci je samosebou blbé, ale co s tím uděláte. Lidé přicházejí, odcházejí. Teď obzvláště se jim nedivím. Kdejakej človíček hledá chybičky, chytá za slůvko. Tady také čtu jen kritiku, často oprávněnou. Bezesporu. Mám však pocit, že jak to lidé nedávaj psychicky začíná tu být kritika i za cenu polopravd, vět a slov vytržených z kontextu a mnohdy i lží. Prostě kritika za každou cenu....

1 0
možnosti
JK

Obhajujete nemožné až je to úsměvné. Jak často se "opět" díváte na stránky.

Ty nařízení nejsou sranda jak to líčíte, pokuta až 3 miliony není prkotina. Havlíček prohlásil že se to řídí obuvnickou asociací a tam je chlapecká obuv do čísla 42. Číslo 46 nesmí být prodáno, jinak následuje pokuta. Náhradní tkaničky prodat nelze, jedině přes e-shop, nebo telefonicky objednat a pak si je na prodejně vyzvednout. Takže přijdete do prodejny zavoláte telefonem té prodavačce kterou máte před sebou a objednáte u ní tkaničky, co již jsou vybrané a leží na prodejním pultu, ona přijme objednávku (zapíše do systému) a vydá vám tkaničky. Je tohle normální?

Čtete to jak ďábel, chlubíte se jak to znáte a víte prdlajs. Pokuste se uživit jako poradce se zárukou úhrady pokut za své klienty, věříte si přece, chápete všechno přesně a tak se o svůj majetek bát nemusíte, nic za ně hradit nebudete. ;-)

1 0
možnosti
PN

Popravdě netuším, proč si myslíte, že s tím mám stejný problém.

Pokud se živíte jako poradce pro ty méně chápavé, tak to zírám. Klidně si myslete, že vím prdlajz, ale Vaším klientem se zřejmě nestanu. Ví, či tuší Vaší klienti, že Vás zachvátila panika?

A když už zmiňujete Havlíček prohlásil, tedy asi v TV, tak možná ve stejné, možná jiné se vyjádřili policajti, že to mají na háku. To samé ČOI, takže kdo by dal tu pokutu??

0 0
možnosti
JK

Jo takhle to je, řešíte pouze to co se vás týká, ostatní máte na háku.

Teda není mi známo od kdy je policie a další státní orgány řízeny prostřednictvím prohlášení TV, ale můžete po udělení pokuty učinit pokus a odvolat se na televizní vystoupení politika.

0 0
možnosti
PN

Na prohlášení Havlíčka jste se odkazoval Vy, tak jsem Vám dal další.

Vy se staráte o cizí lidi? Proč? Jste charita?

Pokud máte problém koupit boty a tkaničky pro děcko, nebo je nějakému děcku prodat tak to mi Vás akorát může být líto. Ale řekněte, proč by mělo? Já zatím neměl problém něco koupit, chodíme ostříhaní...možná je lepší problémy řešit, než o nich spekulovat. Ale co, každý jsme jiný

0 0
možnosti
JK

Prostě mi vadí, že vinou neschopných politiků a zejména předsedy, bude tenhle národ mít generaci blbců a fyzicky postižených. I kdyby to měl být jeden blbec, nebo jeden postižený, tak je to moc, šílená daň za něčí neschopnost a mocichtivé ego, které nedovolí postit k tomu někoho schopnějšího, což může být téměř kdokoliv, klidně premiér nestraník za ANO, ministrů je takových spousta. V ANO nejsou žádné osobnosti, jen ustrašené plazící se ovce.

1 0
možnosti