Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
S

SlusnyClovek

10. 9. 2008 22:38
Mýlíte se, schválně nebo opomenula jste jednu věc

Píšete, jako by šlo o spiknutí proti Tlustému, které řídil někdo na pozadí, Tluchoř či sám Topolánek. Není to tak. Totiž ten "investigativní novinář", lépe řečeno provokatér, oslovil kromě jiných i Dalíka. Dalík odpověděl tak, že i z odpovědi je patrné, že počítal s nějakým podrazem. Což nedal najevo otevřeně, zažertoval ale tak, že si to každý přebere. Takže jediný, kdo skočil na špek je Morava. Což se dosti divím. Svědčí to o tom, že Moravu ani nikdo nevaroval. Dalík by mu jistě vysvětlil své podezdření. Takový snaživý Hujer, v zápalu horlivosti zapomněl na opatrnost. Sháněním choulostivého, které mu bylo ovšem nejdřív nabízeno, to není nic moc čestného. Ale je to běžná politická praxe či špína v západních demokraciích.

Tlustý, ovšem, dělá podrazy ne vůči oponentům vlastní vlády, ale vůči jejímu premiérovi. Což je zásadní rozdíl. Od člena opozice bych to za takovou podlost nepovažoval, od člena vládní strany ano.

0 0
možnosti
S

SlusnyClovek

10. 9. 2008 22:42
Re: Mýlíte se, schválně nebo opomenula jste jednu věc

Tlustý potápí vlastní stranu z osobní msty, v době kdy by nové volby vyřadili koaličního partnera, vlastní partaj by volby projela a šli vládnout Paroubkovci (neříkám sociální demokraté, ty bych ještě vydýchal. Vládli by přisluhovači ruských zájmů, býválí estébáci Rocco a Falmer), ovšem za provázky by tahali bolševici. Hlavní azimut by ovšem byl Moskva a jak věci momentálně vidí Putin. Tlustému asi nevadí, aby tu zas vládla KGB a znovu se nastěhovali ruští vojáci. Mně nevadí radar ani stovka amerických vojáků. Ruští vojáci, které by pozval zaprodaný estébák Paroubek, to by mi ovšem vadilo. Stejně jako rozhodování komunistů o vládě, i když by třeba osobně ve vládě nebyli.

0 0
možnosti
MD

mira dusin

10. 9. 2008 21:29
Vyšlo najevo jen to co už dávno všichni věděli!

Musel to vědět i Topolánek jak probíhá obracení růžových na modrou cestu,jinak by musel být vážně slepý idiot!Proč se nyní neanalizuje co měl Langer na mysli o lidech co půjdou sedět když měl Klaus při své volbě namále?Z čeho měl Snítilý infarkt?Co na něj vytáhl Dalík z Mrázkova archívu?

Máte karmu R^!

0 0
možnosti
HRŠ

Beky

11. 9. 2008 11:01
Re: Vyšlo najevo jen to co už dávno všichni věděli!

Zdravím miru dusina :-) diky za karmu! Máte pravdu! Také souhlasím, že klíčoví lidé mají na ostatní nějaké materiály... Možná by stálo za to zvážit variantu - mandát na 1 nebo 2 volebn období (4 - 8 let) a více ne... Někdy si myslím, že úplně proměnit sněmovnu by stačilo.

Také si myslím, že když někdo dělá politiku 20 let, už není v kontaktu s normálním životem jako ostatní lidé. Mám na mysli, koupit si MHD, zaplatit ze svého všechny účty za mobily i rodině, platit zdravotní péči, vstávat do práce a vracet se, být odpovědný za trestné činy...

REBEKA

0 0
možnosti
ŠF

stev

10. 9. 2008 21:00
Hano Rebeko, výborná analýza, dávám karmu

Hano Rebeko, výborná analýza, dávám karmu. Není co bych dodal.R^

0 0
možnosti
HRŠ

Beky

11. 9. 2008 10:49
Re: Hano Rebeko, výborná analýza, dávám karmu

Zdravím steve :-) diky :-) Já a pár lidi kolem mě, kteří do politiky trošku vidí, protože ji dělají, dělali nebo prostě s politiky přicházejí do politiky... tak víme, že každé akci předchází plán. A zvlášť ve vysoké politice, tam to platí na 150%... Rebeka

0 0
možnosti
KK

Stone_Pilot

10. 9. 2008 19:50
Morava je magor

Abychom si všimli, že to v politice smrdí, tak na to jsme  nepotřebovali superivestigavce Janka Kroupu.

V případě Moravy jde ale o chudáčka, kterej se dělá zajímavějším než je ("mám úkoly, jsem na shánění informací"). Jeho kecy nemají vůbec žádnou hodnotu a divím se, že mu to spoustu lidí žralo (a jak se zdá z blogu autorky pořád žere).

0 0
možnosti
S

simsII

10. 9. 2008 19:59
Re: Morava je magor

na každém šprochu - pravdy trochu. Já bych nikomu v této kauze nevěřila (Tluchoř. Topolánek etc., vždy´t jsou už dost profláklí).

0 0
možnosti
MB

Miloušek

10. 9. 2008 19:34
Doufám

že si nějaký novinář dá tu práci a bude sledovat další život pana

Moravy. V kterém úřadu či firmě a kým bude uklizen" za peníze

převyšující poslanecký plat, popřípadě v čem bude podnikat a kdo mu

bude přihrávat kšefty. Myslím, že až tohle vyjde najevo, vyplyne z toho

automaticky i nejpravděpodobnější verze téhlete šaškárny. Bohužel to bude chvíli trvat  a pak už to bud pro spoustu lidí nezajímavé, protože cíle této hry už bude dosaženo. Jen mně štve, že ta loutkav rukách "politiků" se jmenuje zrovna Morava. Oč líp by znělo, kdyby to byl třeba Germán, nebo Slovák, či alespoň Cikán:-)

0 0
možnosti
PM

mfdnes-bulvar

10. 9. 2008 19:26
I ja mam pocit

ze jsem videl jinou reportaz. Stejne jako Vy neverim, ze v tom jel Morava sam. Jeho prohlaseni na tiskovce, ze vse delal sam, mi vyznelo jako vypoved odhaleneho agenta. Ten take moc dobre vi, ze jeho ukolem pri odhaleni je neprozradit, pro koho pracuje. Podle me je to nazorny priklad, ze ryba (ODS) smrdi od hlavy. A toto rikam i jako clen ODS. Myslim si, ze jedina mozna ocista ODS je takova, ze na letosnim kongresu vedeni slozi funkce a bude voleno vedeni nove + ze Morava bude z ODS vyloucen. Diky za pekny clanekR^

0 0
možnosti
KK

Stone_Pilot

10. 9. 2008 19:51
Re: I ja mam pocit

Tak to je slovo do pranice, pokud jste skutečně člen ODS. Co tedy jako řadový člen teď osobně podniknete, aby se obecně politika nebo aspoň situace v ODS zlepšila?

0 0
možnosti
SW

hph

10. 9. 2008 18:46
Reportáž jsem neviděla

proto prosím o vysvětlení: To říkal on, že "vše činil nevědomky, že je to past"? Jako by usvědčený zloděj říkal: Já nevěděl, že oni tam mají kamery...

0 0
možnosti
  • Počet článků 624
  • Celková karma 21,88
  • Průměrná čtenost 3856x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->