Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
H

hugous.z.lipek

5. 4. 2009 21:09
chci doplnit info o stěhování,

já jsem se v dětství stěhovala s matkou 5x,s manželem také 5x a po rozvodu zatím 1x.Říká se,že je lepší vyhořet než se stěhovat.A já dodávám než také malovat a měnit okna.Jinak lépe stávající nábytek prodat a stěhovat jen knihy/taky jich mám dost/ a oblečení.A samosebou kytičky,těch mám jako knih a kocoura.bez toho není domov. :-) :-)

Ale každému doporučím-raději se vůbec nestěhovat-jsou to hrozně vyhozené peníze.proto Vám paní Rebe přeji,abyste už zakotvila a nemusela to znovu absolvovat. :-)

0 0
možnosti
L

Lela

1. 4. 2009 16:14
uz se tesim

tak to uz se tesim, diky!:-) muzete pridat neco o manzelstvi taky? mejte se krasne a neotalejte s tim prosim;-)

0 0
možnosti
HRŠ

Beky

30. 3. 2009 14:38
PRO LELU

Zdravím Vás, Lenko, :-)

díky za Váš příspěvek! Ano, blog o svém jménu jsem slibovala, ale momentálně jsem se stěhovala (viz blog :-)), stále ještě uklízíme a také jsem byla na dovolené. Takže ho mám rozepsaný, ale vydržte, budu se snažit (už kvůli Vám) si s blogem pospíšit!

Je to se jménem snazší, než si myslíte. Stačí se obrátit na matriku, kam spadáte...

Přeji zatím hodně štěstí a se jménem se člověk vypořádá celkem snadno, ale s českou malostí už hůř... H. R. Šiander

0 0
možnosti
L

Lela

30. 3. 2009 14:14
jmeno

Dobry den, nedavno jste tady na diskuzi slibila, ze napisete o svem jmene - proc mate dve krestni a jaky je puvod vaseho prijmeni.  Chapu, ze to Siander mate od manzela (i kdyz mi neni jasne, jakeho je to puvodu), ale jmeno Rebeka vam taky rodice nedali, ze ne? Prosim neberte to jako nejakou provokaci. je to tema, ktere mne ted dost trapi, protoze se svym ceskym divcim jmenem se taky brzy rozloucim a mela bych se jmenovat Mc Oonagh. nejak se s tim nemuzu vyrovnat, ale zase na druhe strane kdyz uz do toho pritel prastil a pozadal mne o ruku, tak nechci delat zbytecne komplikace. Diky, Lenka:-)

0 0
možnosti
JS

belgian chocolate

1. 4. 2009 16:27
Re: jmeno

ve většině zemí je úplně normální, že si žena nechá svoje jméno. na druhou stranu by to mohlo být horší, třeba McAque.

0 0
možnosti
HRŠ

Beky

29. 3. 2009 21:25
Nic nemít 2

Zdravím, Lisinho,

díky za Váš příspěvek :-)

Mít tři domovy? No, máte to zajímavě uspořádané, ale právě na tom by mi vůbec nevyhovovalo to, že některé věci, které potřebuji buď nebudu mít po ruce nebo si je nakoupím 3x.

O černém kostýmu jsem psala proto, že to je moje barva. Mít základní šatník stvořen z toho, co mi sedí a je v mé barvě, je podle mě základ. Ostatní už je jen na doplnění a tak trošku nadstandard nebo luxus, bez kterého se odejdeme...

Příjemný víkend, H. R. Šiander

0 0
možnosti
KK

Lisinha

28. 3. 2009 16:37
Nic nemít....

.... je lákavá možnost, ale na mě neaplikovatelná, protože nejsem ochotná vzdát se svých knih. Kolikrát jsem se stěhovala, nespočítám, občas bydlím na třech místech najednou, hadry jsou nejlepší všechny černé, co se dají prát na 60 a pohodlný kostým je stejný oxymoron jako životadárný kyanid. 

Vykrystalizovalo mi to tak nějak, že Doma I. je zároveň základnoskladiště. Doma II. je momentálně pronajato a věci odtahané na základnu Doma I. Doma III. t. č. existuje, je to pronajatý byt s úžasně příšerným nábytkem. Za ten půlrok jsem si už nahamižnila dost knih a papírů a několik hrnkových květin, ale zato před stěhováním vyhodím hadry, protože nosím vše do roztrhání.

Problém je někdy kočka. Ne, že by ji neměl kdo hlídat, naopak. Nechcou ji vracet.

Další problém je, že to, co potřebuju, je občas v jiném Doma.

0 0
možnosti