Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
S

Shear_5

14. 1. 2011 9:20
Pak se jeden diví, že nám po silnici "lítají" piráti

To, že Vám stroj chcípl se stane i zkušenějším, ale to připoutání je vyloženě Váš problém, zrcátka je těžko soudit, mnozí je mají na pozorování hvězd...

Některé maminy jsou dokonce tak blbé, že se s policajtem jsou schopné hádat, že děcko nechtělo  a sedačku tomu dítěti dají doprostřed, co to asi udělá? Při malém nárazu se děcko rozmaže o všechno možné směrem k přístrojovce, při vyšší rychlosti ho hledejte pár metrů před autem.

Ale největší sfině je instruktór:-)

0 0
možnosti
SW

hph

13. 1. 2011 11:45
Mrzí mě,

že jste to neudělala. V "mém" zrcátku bylo zas vidět komisaři do očí tak dobře, že jsem jsem radši používala jenom ta boční :) A pak jsem se musela kompletně otočit na parkovišti na pár metrech, i když se tam dalo krásně vycouvat a odjet. Jsou to prevíti.

0 0
možnosti
GMX

Glock Mark XIII

13. 1. 2011 13:09
Re: Mrzí mě,

No prostě neměla štěstí, kdo má štěstí, ten dělá řidičák 19. března a instruktor s komisařem jsou oba Josefové. ;-)

0 0
možnosti
R

roman036

13. 1. 2011 11:30
Už je to na mě nějak moc dlouhý.

A hlavně pokud se nedokážu rozjet na stopce, tak nemám právo hodnotit chování komisaře. Kdyby si po nárazu rozbil čumák, sotva by se někde mohl hájit tím že ho řidič nepoučil o používání bezpečnostního pásu. Z pozice jeho profese se předpokládá že on to ví, tudíž být poučený nemusí.

0 0
možnosti
HRŠ

Beky

13. 1. 2011 14:01
Re: Už je to na mě nějak moc dlouhý.

Zdravím,

no, četla jsem si Zákon o silničním provozu a (už jsem to psala včera v diskuzi pod svým I. dílem blogu), ale povinnost jej poučit mám já a z toho vyvozuji, že já nesu zodpovědnost. Neměla bych se tedy rozjet, když je někdo ve voze nepřipoutaný.

Nicméně, došlo mi to až po mé jízdě, kdy jsem si sedla sama ke komisaři dozadu a jel můj kolega Petr. Já jsem totiž bojovala s pásem a nešlo mi to zapnout. Když se mi to po 3 minutách podařilo, došlo mi, že komisař sedí celou dobu bokem na zadním sedadle !!

Blogerka HANA REBEKA

0 0
možnosti
MM

Miroš Málek

13. 1. 2011 10:57
Tak to nevím,

jak je to s tím nevytočením zatáčky, ale instrukce před jízdami v AŠ byly mimo jiné "Po nasednutí zakvedlejte sicnou a špíglama, i kdybyste předtím v tom autě seděli vy."

Nakonec, tlak v pneumatikách, stav provozních kapalin a platnost TK taky asi nikdo nekontroloval, žejo.

0 0
možnosti
LD

sappho21

13. 1. 2011 10:56
připoután

No a hlavně mlčte o tom, že nebyl připoután, nebo vám ještě neuznají teoretickou část. Zopakujte si tu pasáž o tom, kdo se nemusí v autě poutat.:-P

0 0
možnosti
MM

Miroš Málek

13. 1. 2011 10:58
Re: připoután

Zkoušky už drahně let nekomisují policajti, jestli myslíte tohleto.

0 0
možnosti
GMX

Glock Mark XIII

13. 1. 2011 10:27
Tak ať vám to dobře dopadne ...

A přeju, ať na Vás komisař nevytáhne nějaký podraz typu "při projíždění parkovištěm se dává přednost zprava, to nevíte?"

0 0
možnosti
MM

Miroš Málek

13. 1. 2011 10:57
Re: Tak ať vám to dobře dopadne ...

Tak mě přijde jako podraz, když to nějaký ucho na parkovišti neví.

0 0
možnosti
JN

Janhura

13. 1. 2011 10:15
Motor zhasnul sám od sebe? A dokonce 2x za sebou?

Tohle se mohlo stát nanejvýš dědečkovi autorky. Pravda je taková, že autorka se neumí rozjet. Na vesnici budiž, ale do Prahy takové nepatří.

Komisaři patří naše díky  R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 626
  • Celková karma 22,55
  • Průměrná čtenost 3803x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->