Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PD

Zbytečně generalizovanou ve smyslu to za nás nebývalo. Samozřejmě, že bývalo, procentní zastoupení hulvátů se s dobou nemění. U nás před barákem si starý pán rozbil na chodníku hlavu, starali se o něj s volali záchranku dva tynejdri

8 0
možnosti
EH

Pýcha nemá se zdravým sebevědomím nic společného.

Naopak, těm mládežníkům sebevědomí chybí, tak si ho kompenzují hrubostí. Cokoliv, co zaboduje u vrstevníků.

Sebevědomý člověk se nepřizpůsobuje davu, ale udává trendy.

PS: Věřím, že pozitivních zkušeností je mnohem víc, akorát ty negativní víc utkví v paměti.

2 1
možnosti
MB

To je přesně případ třetí. Mladá husa chtěla zapůsobit ve smečce. Možná, že jí do té doby moc nebrali, a teď ukázala, že je taky drsňák. A možná se od té doby za to stydí, protože kdyby tam byla sama, vstala by dřív, než by jí někdo o to požádal.

Nechci ji omlouvat, taky bych jí s chutí vynadala, ale nemáme všichni nějakou podobnou vzpomínku na telecí léta, kdy jsme se předváděli? Já byla za hvězdu na základce, když jsem si při obědě na školním výletě dala kafe. Bylo hrozný, lógr mi skřípal mezi zubama, ale účel to splnilo, protože jsem seděla u stolu s třídní a ta byla v šoku, že už piju kafe a rodiče mi to dovolí.

2 0
možnosti
Foto

S Vaším negativistickým nastavením máte nelehký život. Držím palce ať někdy najdete víc světla kolem sebe.

13 0
možnosti
PK

Jako skoroosmdesátník mám zkušenosti různé. Těžko říci co převažuje, pohybuji se bez větších problémů. Ale v pražských tramvajích mě z cizinců převážně nabízí místo mladé ženy. Asi se chtějí seznámit

0 0
možnosti
EH

Ženy mívají násobně víc empatie než muži.

2 0
možnosti
MB

Případ druhý by se mohl stát i mě. Za prvé jsem šeroslepá, takže se občas zavěsím do manžela nebo do syna i kvůli tomu. Za druhé jsem od října už počtvrté přišla o hlas. Takže můj pohled dopředu by znamenal: Vejdu se vedle ní? Navíc bych asi trochu zaostřovala přivřením očí. Mohlo by to vypadat bojovně. Při srážce bych sice zašeptala omluvu, ale nikdo by mě neslyšel. Moje opora by si nevšimla srážky, takže bychom kráčeli dál a já bych se ohlédla, jestli ten poražený neupadl.

2 0
možnosti
MB

Není to pýcha, ohrnovat nos nad mladými nevychovanci?

3 0
možnosti
Foto

Nemám zkušenosti, že by vámi popisované chování bylo normou. Snad máte jen smůlu, že jste narazila na pár bezmozků, ale u těch nemůže jít o pýchu, spíš o bezbřehou hloupost kříženou s tupou nadutostí.

8 0
možnosti
JK

Mám podobně jako někteří v diskusi spíš opačný názor.

6 0
možnosti
JM

J72a18n 90M32a30r59e75k

12. 1. 2024 20:53

Zavítám do Staré vlasti (Česka) každý druhý rok. S hulvátskou mládeží jsem se tam nikdy nesetkal. To spíš u nás v kanadském Vancouveru ve (Sky train) je to běžné. Puberták si kecne do sedadla a nechá staré stát. Ale krom toho roztáhne nohy před sebe, takže pro ty jeho haxny si není kam stoupnout. Ozvat se člověk nemůže. Schytal by to. A ostatní cestující se raději dívají jiným směrem.

Ale jako paradox, řidiči aut jsou zde až moc slušní. Když žena udělá, jako řidička auta chybu, neřve se na ní do bl...ch krav, ale pokynem se jí dá přednost, aby se z té prekérní situace dostala. Myslím že, při své úctě k Čechům jsem nejvíc nadávak svým spoluobčanům zažil v Praze.

A zase: V pražském metru mně, jakožto starého dědka, chtěla pustit sednout žena v pokročilém stavu těhotenství. Tedy, v tom pokročilém stavu těhotenství byla ta žena nikoliv já. (já tý češtině nevěřím)

13 0
možnosti
DP

Shodou okolnosti je to u nas (ve Svedsku) podrobne jako u vas, i kdyz ne takovy extrem i jako podle vaseho popisu u vas ve Vancouveru, mimochodem Vancouver sem navstivit 2x, 1981 a 1988, tenkrat sem si toho chovani mlady h v MHD nvsimnul, ale to byly jine casy. I ta ohlednost mezi ridici se velmi podoba ohlednost

0 0
možnosti
JK

Přiznám se, že mám opačné zkušenosti. Drtivá většina lidí se k sobě navzájem chová slušně. Hrubiáni jsou v mém okolí výjimkou. A čím víc stárnu, tak mám silnější pocit, že se lidi chovají líp. Jak mladí, tak starší. Rozhodně si nevzpomenu na nic, nač bych si mohl stěžovat. A to bydlím v Brně v Bronxu. A tady už ani ti Romové nejsou takoví divočáci, jací bývali za mého mládí. Možná je to tím, že se mnohem víc naběhají za živobytím, tak nemají tolik energie na alotria.

4 0
možnosti
TC

Souhlasím, mám podobné zkušenosti.

4 0
možnosti
  • Počet článků 626
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3805x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->