Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
X

xennie

11. 1. 2011 11:43
Audrey Hepburn-okouzlující a jedinečná

Pro mě je Sabrina pouze jedna a tou byla a vždy zůstane okouzlující a jedinečná Audrey Hepburn.Viděla jsem oba dva filmy,ale ten první s Audrey je pro mě mnohem lepší...nic proti Julii Ormond,ale její Sabrina mě ničím neoslovila...na Audrey a její kouzlo osobnosti prostě nemá...

0 0
možnosti
MO

mountbiker

7. 1. 2011 12:13
Vidím to jinak

Sabrina z roku 1954 je originál, který nebude nikdy překonán. Kožený ksicht Bogart je ve své roli fantasticki charizmatický a Audrey Hepburn bezesporu prvoligová. Oproti tomu moderní Sabrina je komedie romanticky nahlouplý remake, kterému to nikdo nebaštzí a Ford ( ač je u mě pan Herec) nepřesvědčivý - v Šest dní a sedm nocí je o třídu lepší. Nic méně obě verze stojí za to vidět a po svém si užít. U novější Sabriny doporučuju " vychutnat " vedlejší role- většinou přebíjejí ty hlavní. P.S. pan Larrabee je heterosexuál a neříká se bucík ;-D

0 0
možnosti
IH

misaviki

7. 1. 2011 12:08
Jak to můžete srovnávat?

Nechápu, jak můžete říct, že verze z 95 je stejně dobrá... není, hlavní hrdinka postrádá půvab a kouzlo Audry z 54 a celkově to vyznívá jako brakové romantické dílko. Film z roku 54 má něco do sebe...

0 0
možnosti
MP

tridvaraz

7. 1. 2011 14:49
Re: Jak to můžete srovnávat?

R^R^

0 0
možnosti
JB

hendrixx

7. 1. 2011 11:15
První Wilderova verze....

...má nesporný dobový půvab, její moderní kopie je ale totálně "out of time". Představa, že by se tak dnes (nebo v polovině 90. let) hrdinové opravdu chovali, je nikoli romantická, ale směšná.

0 0
možnosti
LH

xaverbrixi

7. 1. 2011 10:42
No jo...

Mám chuť na dobrý film, ale nemám rád romantické filmy, co s tím?

;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 626
  • Celková karma 22,55
  • Průměrná čtenost 3803x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->