Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Miluji inteligentní výzvy typu "všichni bychom se nad sebou měli zamyslet". Už vidím ty statisíce čtenářů bulváru a diváků Novy, jak po vaší výzvě začnou tyto média ignorovat. A to vše jen kvůli pochybným vývodům, že bulvár může za smrt nějaké bývalé celebrity. Která navíc bulvár informacemi o sobě záměrně bohatě živila až do konce. Já vlastně ani nechápu tu snahu za každou cenu určit "viníka" u sebevraždy. Přitom jediný logický vývod je jasný - může za to ten člověk sám, to on se zabil, nikdo jiný to nebyl. Že měl takovou nebo makovou povahu a životní úděl, to je druhá věc. Nicméně sebevraždy se "spáchají", nikdo k nim není "dohnán". Tedy pokud to není jen nepříčetná loutka bez vůle, neschopná samostatného uvažování. A i vy v tom máte zmatek - napřed za to může bulvár, nyní v reakci níže píšete, že předčasný úspěch, případně showbyz, labilita, alkohol - vlastně nevíte... Proč psát o tom, že něco nevíte? Když už se "nad sebou zamyslet", zkuste přemýšlet raději o tom, co vás vůbec vede k tomu, abyste hledala příčiny smrti nějakého cizího člověka. Jen proto, že o tom teď píše každý. Jaké mají tyto spekulace význam a pro koho.

2 0
možnosti
DT

Myslím, že to, co ji zabilo, byla její deprese. 

Bulvár je jenom doprovodný jev, kdyby nebylo jeho, skočila pod vlak kvůli muži, kvůli sousedům, kvůli tomu, že štěká pes... Kdo nezažil opravdu depresivního člověka ani nemůže vědět, jak moc umí být takoví lidé mimo realitu.

4 0
možnosti
Foto

Pěkný den, paní Tenzler,

děkuji za Váš názor, ale domnívám se, že deprese (jakkoliv jde o těžké psychické onemocnění, sama jsem deprese také prožila) nebyla to, co vedlo Ivetu Bartošovou pod koly vlaku.

Domnívám se, že to byl komplex velkých problémů - labilita, nestabilní vztahy s problémovými muži, neschopnost si říci o pomoc a přiznat si, že si z problémů sama nepomůže, možná i odvaha si přiznat včas, že její kariéra zpěvačky skončila, problémy s alkoholem... 

Neexistuje žádný zákon, že když člověk umí zpívat, že bude zpěvákem na celý život (stejně jako herec či hudební skladatel).

Nezničil Ivetu Bartošovou třeba úspěch, který se dostavil v 17 letech?! Nezničil ji showbyz? Jestli jsem četla o I. B., tak nikdy jako obyčejný člověk nepracovala a vlastně kromě showbyznysu neznala jiný svět.

Přeji příjemný den, H. R. Šiander.

0 0
možnosti
AS

A64d36a34m 14S95t92a39v76a

30. 4. 2014 7:43

Taky, byť je člověk sám za sebe zodpovědný

1 0
možnosti
LC

Jestli jsem správně počítal, tak tohle je na iDnesu 14 blog k sebevraždě bývalé popové zpěvačky. Rozum se mně hrbí. (V žádném případě ale nechci blogerům radit o čem mají psát.)

3 0
možnosti
Foto

Včera to bylo stejné a myslím, že to ještě bude trvat. Nebudu je zkrátka číst.

1 0
možnosti
Foto

Bulvár nepochybně ovlivňoval její život. Jen mi připadá, že z toho z toho vašeho popisu "zásluh" na její smrti vypadla ona sama.

2 0
možnosti
JR

J78a97r71a 60R35a33n89k

30. 4. 2014 3:42

Ma odpoved na titulek clanku zni: Ne! Podle jedineho interview, ktere jsem mohla videt minuly rok v zari v ceske tv, pani I.B. bulvar milovala, zpivat jsem ji nikdy neslysela a ani neminim vyhledavat, pop music mi nikdy nic nerikala.

5 0
možnosti
  • Počet článků 624
  • Celková karma 21,88
  • Průměrná čtenost 3856x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->