Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
HRŠ

Beky

21. 7. 2010 8:54
Pro všechny remcaly, kteří nikdy nic nenapsali...

Zdravím všechny rádoby kritiky a remcaly 8-o

kteří dokážkou jen "vyšvihnout" v diskusi jednu odsuzující větu o tom, jak Žid k Židovi "sedá", jak držíme pospolu, jak bych se hodila jako komunistka do 50. let XX. století et cetera.

Opravdu není nic nového a jak jsem psala již několikrát, NENÍ NIC SNAZŠÍHO NEŽ SE SCHOVAT POD NEZNÁMÝ NICK, KRITIZOVAT AUTORA A SÁM NIKDY NIC NENAPSAT!!

Co se týká urážek ohledně mého jména, opravdu mě nevytočíte, jsem zvyklá na hodně. Na své slovenské jméno, které z úcty k předkům a z důvodu zachování rodu v České republice nepřechyluji, jsem hrdá. Můžete jej tedy komolit jak chcete, ale zbytečně se unavujete...

Možná bych všem kritikům doporučila jiný blog a jiné webové stránky. Když se Vám mé psaní nelíbí, nečtěte to. S pozdravem, blogerkaH. R. Šiander

0 0
možnosti
JN

wjt

21. 7. 2010 4:12
Na koho z Obce nejste hrda, pani Rebeko Schneider?

Tak plochy rekt-alpinismus snad predvedla jen soudkyne co odsoudila Horakovou - nadseny a naprosto prazdny.

0 0
možnosti
JN

wjt

21. 7. 2010 4:13
Re: Na koho z Obce nejste hrda, pani Rebeko Schneider?

.. a t si pana Fischera opravdu vazim.

0 0
možnosti
G

Gmur

20. 7. 2010 17:16
ja mu drzim palce

vic takovych politiku.

Dobre napsano. R^

0 0
možnosti

oldiess

19. 7. 2010 12:31
To je největší óda na politika od dob Stalina

Autorka by se v 50. letech rozhodně neztratila;-D

0 0
možnosti
PP

Euronymos

17. 7. 2010 11:15
.

Vyjmenujte mi alespoň 5 věcí, které jako předseda vlády dokázal ? Vždyť ten člověk nedokázal naprosto vůbec nic.

0 0
možnosti
IH

logar

15. 7. 2010 22:05
hm,hm

věta, která mluví o pisateli servilního pamfletu. Cituji "Myslím, že nebudu přehánět, když napíši, že nás všechny překvapil (asi Fischer, poznámka moje) vysokou důvěryhodností obyvatel" konec citátu.;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti
R

robertpoch.blog.idnes.cz

15. 7. 2010 10:43
SHALOM VERAK TOV

i já děkuji za hezký čláek o panu Fisherovi:-)

0 0
možnosti
PS

a-b-c-d

16. 7. 2010 15:22
Re: SHALOM VERAK TOV

chtěl jsem napsat, že taky Fischerovi děkuju, že už je někde daleko pryč, protože odchod je to je jediný dobrý, co udělal - ale vidím, že chválí i Poch - a to nemusím ani psát svůj názor upřímně sprostě, s pochovou pochvalou se tenhle text automaticky stává hromadou zvratků - a to sedí, souhlasím  ;-)

0 0
možnosti
K

Kanálka

15. 7. 2010 10:39
Vzato kolem a kolem

Pan Fischer nic skvělého neučinil. Pečlivě hrál svou roli, tzn. žádné konflikty, při jejich hrozbě ustoupit a svědomitě plnit, co mi řeknou jiní. Za ten asi rok úředničiny si vysloužil moc pěkné místečko, které samozřejmě neodmítl, a pan syn taky nepřišel zkrátka. Takže vcelku běžný prospěchář. A jak už mnozí napsali, ňoumové v pozadí, kteří nic nedělají, tudíž nic nezkazí, jsou u plebsu vždy populární.

Jedno se mu ale upřít nedá, moc pěkně pózuje pro fotografy, asi dlouho trénoval před zrcadlem.

0 0
možnosti
SJ

strejda josef

15. 7. 2010 9:42
Paní Hano Rebeko Šiande,

pan Fischer dosáhl svého úspěch pomocí zámé rovnice; kdo nic nedělá nic nezkazí a kdo nic nezkazí je povážován za schopného.  Vládu nesestavil on, ale ostatní politické strany, které si rozdělili ministerská křesla. Každý svůj krok si musel nechat schválit od ČSSD a ODS. Byla to pouhá nastrčená figurka. A to, že tuto roli nesvéprávného předsedy vlády přijal vypovídá dost o jeho osobě. Nutno však dodat, že se mu to vyplatilo.

0 0
možnosti
I

insider.ka

15. 7. 2010 9:59
Re: Paní Hano Rebeko Šiande,

Pane strejdo Pepo,

mladým, tápajícím dívkám by se něměly takto brutálně brát iluze.

Citát: Není li poblízku mladý hodný přítel, dívky si často hledají jeho náhradu u herců, zpěváků, sportovců...(ba dokonce i u politiků) - prof. Matějíček

0 0
možnosti
E

ERUB

15. 7. 2010 9:41
???????

Bylo nutné napsat, že se pan Fischer narodil do židovské rodiny ???? Vzhledem k Vašemu jménu asi ano. Není nad to, když určité skupiny drží spolu a píší oslavné články. Ještě prosím napište článek o panu synovi. Jak ho všichni utlačují chudáka a on s tím bojuje. Děkuji

0 0
možnosti
TF

tfujpm

15. 7. 2010 9:53
Re: ???????

bylo nutne to napsat, protoze to neni pravda:)

A krome oslav synu jeste usporadat podpurnou demonstraci, Fischer na Hrad! Bude kandidovat hned vedle Gotta

0 0
možnosti
  • Počet článků 625
  • Celková karma 22,61
  • Průměrná čtenost 3808x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->