Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
HC

Přestože nemám dvě vysoké školy a jsem jen pracující důchodkyně,která přiznává i dań z nemovitosti, nenapadl by mě s tím žádný problém:-)

max.se zeptám na finančáku na tu podrobnost,kterou zrovna nevím,ale je to stejné každý rok,mění se jen čísla.;-D.

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
3 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
3 0
možnosti
VH

Jak vy to děláte??  Já tedy takový krásný horor zdarma nemám.  Stáhl jsem si na netu interaktivní formulář (vyhovoval mně v EXCELu) a za necelou hodinu bylo hotovo (včteně výkazů pro ČSSZ a VZP - vyplňují se současně). Pravda, použil jsem tento formulář i vloni, takže obecné údaje jsem naráz okopíroval.

1 0
možnosti
Foto

Pěkný den, pane Chalupo,

děkuji za Váš názor. Víte, já nemám problém přiznat, že mi něco nejde... Znám lidi, kteří jsou nadáni umělecky - literárně či hudebně - ale nejsou schopni si opravit malou závadu (rozumějte - opravitelnou) na svém automobilu či podat daňové přiznání. A také znám lidi, kteří dokáží udělat daňové přiznání rychle a snadno, ale nejsou schopni napsat o sobě text na formát A4.

Každý umíme něco jiného a máme své silné i slabé stránky.

Možná také Vy najde u sebe nějakou tu slabší stránku, se kterou potřebujete někdy pomoci a musíte se obrátit na odborníka.

Ale také musím příznat, že v naší zemi je rovněž i spoustu "Supermanů", kteří ovládají všechno, rozumějí všemu a na všechno jsou experti... S několika takovými lidmi jsem se již setkala a při bližším poznání jsem zjistila, že to nebyla pravda. Spíš si to o sobě mysleli, ale jejich vysoké hodnocení svého ega zdaleka nedosahovalo zmiňovaných kvalit.

Přeji příjemný den a jsem v dokonalé úctě, H. R. Šiander

2 0
možnosti
VH

Prosím vás, můžete uvést kolonky, které vám daly nejvíc práce?  Já to neumím pochopit. Ty kolonky jsou tak návodné .....

0 0
možnosti
VC

V76i68t 63C48h49a25l12u92p16a

22. 3. 2013 10:55

Slečno nebo paní, vy jste v posledních letech vystudovala 2 (předpokládám, že vysoké) školy a neumíte vyplnit daňové přiznání?? To si snad děláte legraci?? Nehledě na to, že na netu je dnes x daňových kalkulaček, kde vyplníte věk, hrubý příjem, počet dětí atd...a tom Vám vypočte kolik máte daň, zdravotní, sociální....co chcete víc? Apropo ten daňový poradce se hodí, pokud máte možnost i jiných odpisů, nebo máte podvojné účto...prostě ty daně minimalizovat...Ale předpokládám, že jako spisovatelka nejste plátce ani DPH, ani silniční daně, atd...takže myslím, že při Vašem vzdělání byste to měla zvládnout levou zadní....Mohu vědět jakou školu máte vystudovanou....jestli něco ekonomického, tak je Váš článek na pováženou...

4 1
možnosti
ZK

Z69d13e57n67a 45K61o59č58í

22. 3. 2013 20:46

Je dobře, že si daňové přiznání dávají zpracovávat někomu nejen automechanici a spisovatelé, ale i doktoři, politikové ....... pak má člověk lepší přehled o skutečných příjmech v různých oblastech zaměstnání. ;-D

0 0
možnosti
PD

Dovolím si k tomu citátu od B. Franklina přidat ještě jeden citát, od Bohuslava Sobotky:

"Lidé chtějí jistoty." ;-)

1 0
možnosti
AK

Ano, lidé nechápou, že jistoty mohou mít jen finančníci ve svých bonusech.

Když přivedou nějakou banku na buben, odejdou s mnohamilionovými bonusy.

No a banky se pak budou sanovat z peněz daňových poplatníků.

0 0
možnosti
PZ

Jako živnostník vyplňuji daňové přiznání několik let sám a nechápu, z čeho mají všichni takovou hrůzu .. nanejvýš na tři hodiny práce se vším všudy (a to při dvou sazbách výdajů ze dvou různých činností a při Ostatních příjmech z akcií).

3 0
možnosti
JT

Zkuste si vyplnit priznani k nemovitosti a budete koukat. DPH a dan z prijmu je OK. To vygeneruje SW za par vterin

0 0
možnosti
JT

Taky jsem volal na financak kvuli dani. Dalo mi dost prace te pani vysvetli, ze kdyz uz ode me chteji nejake penize, tak si musi rict alespon kolik.

2 0
možnosti
PD

Jak se můžete tak hloupě ptát??? Finančák chce FŠECKO.

3 0
možnosti
  • Počet článků 625
  • Celková karma 22,61
  • Průměrná čtenost 3808x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->