Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak A. Babiš je především podnikatel, který má jistě své chyby, ale na rozdíl od svých předchůdců, což byli "panáci", kteří strávili celý život schovaní ve státní správě, má alespoň přestavu o tom, jak to vypadá a funguje v reálném životě.

4 6
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
11 2
možnosti

Vy ale plácáte bludy.

2 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
0 2
možnosti

Marku, nerozumím psanému textu - podnikatel. Co tedy založil, za ryze vlastní firmu užitku ? Jaký je, jeho charakteristický výrobek ? Baťa měl boty. Pan Bureš má co ? Čím ČR proslavil - Dotacemi snad ? Vážně, co Vás osobně napadne jako jeho charakteristický produkt ? Dokážete něco vyjmenovat ? Čím by jste se např. na dovolené u moře pochlubil ? Ta klasika - "To pochází od nás, z ČR" ! Tak možná ty čápy, snad ... :-)

1 2
možnosti
Foto

Výrobky z Penamu snad nejsou vyráběny podle vlastní receptury? A ten jeho chleba vůbec není špatný. Čí chleba jíš, toho píseň zpívej.

1 2
možnosti

Jeho chleba je dost mizerný. Já doma upeču lepší jen s minimálními zkušenostmi.

3 2
možnosti

Jiří, tady se dějí obrovské škody ! Wichterle oblažil lidstvo čočkami. Dnes, by tady byl - asi obrovský koncern Otto - Company. Výzkumná střediska, patenty, VŠ, přínos pro Státní kasu, užitek a věhlas. O Baťovi nemá smysl psát, jeho programy pro zaměstnance - boty a vyvážel i celá města, (funguji dodnes). Říkáte chleba ? Opravdu, vždyť si jej už peču - doma sami v pekárně ! Penamem asi ČR neprorazí ! Škoda je, že "Zlaté české ruce", byly nahrazeny - Zlatými dotacemi a umem, že pan Bureš ještě není v base. Ten hrdý pohled a užitek, naprosto zmizel ! :-)

2 2
možnosti

To je slátanina! Gratuluji,

1 0
možnosti