Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Konečně důkaz že i policajti jdou lidiR^

1 0
možnosti
Foto

Milá a krásná paní, jak vidíte, i policisté jsou lidé z masa a kostí a jestliže takový dopravní policista (nikoliv strážník, jak uvádíte, protože strážníci jsou u obecní a městské policie, nikoliv u policie státní, tam jsou pouze policisté) v rámci svého přesunu věnuje cca 4 minuty hře na klavír, je to jen dobře, protože tím žádné svoje povinnosti nezanedbal. A jak vidíte, lidé takřka na celém světě to hodnotí kladně, takže to pomůže i ke zviditelnění pražské dopravní policie. Díky za Vás příspěvek a velká karma.

0 0
možnosti
Foto

Pěkný podvečer, pane Němče,

děkuji za Váš příspěvek, vysvětlení a karmu.

Studovala jsem na Policejní akademii ČR a mými kolegy a kolegyněmi byli převážně policisté. Takže vím, že strážník či policista je člověk jako každý jiný. Snad jen to má těžší v tom, jaká klišé o policii a policistech kolují a často je "zaškatulkován" dříve, než si o něm někdo osobně udělá názor sám. Ale mám dojem, že i toto se postupem času lepší.

Napsala jsem strážník, protože jsem vycházela z toho, že ve městech řídí dopravu strážníci městské policie. Ale možná se mýlím.

Ano, video kladně hodnotili všude a jsem ráda, že nakonec i samotné vedení Policie ČR! 

Přeji příjemný večer a jsem v dokonalé úctě, H. R. Šiander

0 0
možnosti
MR

M35i17l51a83n 88R51a42d38e95k

18. 12. 2013 21:39

smysl pro humor nam asi nechybi, akorat delame vzdy z komara velblouda. Za vsechno se stydime, a mame za to ze jsme horsi nezli jini, a jen nevybocit z rady - co by si o nas pomysleli? Takova nejistota. A pritom cizi si vazi u nas toho za co se nekdy stydime.

1 0
možnosti
Foto

Pěkný večer, Radku,

děkuji za Váš názor. Souhlasím s Vámi.

Možná jsme nejistí proto, že jsme již dříve sami na sobě okusili, že vyčnívat z davu se nevyplácí a bylo nám mnohými naznačeno, že to, co děláme, by dovedl každý atd. Tím chci říci, že po několika desítkách negativních komentářů a mála těch positivních, je těžké chodit "stále s kůží na trh".

Ale souhlasím s Vámi, když je člověk jedinečný, měl by být i statečný a nebát se to "prodat".

Přeji příjemný advent, H. R. Šiander

0 0
možnosti
  • Počet článků 625
  • Celková karma 21,92
  • Průměrná čtenost 3807x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->