Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RF

Shaza

11. 9. 2009 12:33
:)

Ahoj Rebeko, Viewega sice nepovažuju za kvalitu, ale kdybych si měla vybrat mezi korejským manuálem k televizi a jeho knihou, asi bych neváhala :) Na druhou stranu, podílet se na společném románu je rozhodně super nápad a dobrej marketingovej tah blogu, takže zase proč ne. Já na to nemám čas, protože makám na svojí slavné prvotině .) (ovšemže extrémně kvalitní :), ale držím Ti palce, ať Ti to vyjde a vyberou si tě.

0 0
možnosti
K

kongolese

20. 8. 2009 18:50
vivek je obycejnej spotrebni skrabal

0 0
možnosti

Peyrac

14. 8. 2009 22:05
První kapitola mi připadala příliš smutná a nihilistická-ale

Stejně jako vy jsem stejně u práce přemýšlel o ději první kapitoly a pln "tvůrčích pochybnosti"  jsem v neděli chtěl napsat vymyšlený děj, ale internet stávkoval. A tak se chystám na druhou kapitolu :-(

0 0
možnosti
A

Albert.Pes

14. 8. 2009 19:23
:D

Člověk se nemůže nesmát. Prý národ básníků a prozaiků, jak tu někdo pode mnou napsal. Asi takhle - ne. Výjimečný spisovatel se v zemi, jakou my jsme, narodí tak jednou za 200 let. Dobrých se najdu vždycky pár, je ale nutno poznamenat, že Viewegh dobrý není (není výčitka, je čtený, proč ne...). Z těch 800 příspěvků to vidím asi takhle - 750 kraviny, 45 obtížně čitelné, 4 přijatelné, 1 někde pod stupněm "dobré". Ach jo... ;-)

0 0
možnosti
FSD

FK Sparta Dejvice

18. 8. 2009 12:24
Re: :D

Souhlas R^

0 0
možnosti
FS

Fanuel

14. 8. 2009 17:40
Zdravím

Zdravím, je nás hodně;-D, proto se to těžko zvládá. Je jasný, že takový nápor čekal málokdo.;-)Nejsme jen národ muzikantů, ale i komediantů, básníků, prozaiků.

Jen ten skutečný poklad vykopat;-D. A to je asi záměr. A proto všem zlomvaz.

Stanek (Fanuel) 

0 0
možnosti

vcapkova

14. 8. 2009 12:40
Taky jsem se těšila, že budu spisovatelka

Já marně vyhlížela vytištění svého příspěvku . Opakovala jsem odeslání a bylo mi líto, že nic. Učinila jsem dotaz na organizátora akce a bylo mi odpovězeno, že můj příspěvek je příliš krátký. Bohužel až po termínu. Je to moje vina a neodrazuje mne to od dalšího psaní. Hlavně se možná vyvaruji chyb , kterých se dopouštěli ti ostatní. Projekt bude určitě zajímavý . Vzhůru do boje. :-)

0 0
možnosti
MS

Darien

14. 8. 2009 11:44
Musím říct, že jste mne překvapila tímhle přístupem

Já jsem také napsal svůj příspěvek, a to už na začátku týdne, četl jsem všechnu konkurenci a diskutoval, ale jakmile se to začalo množit na desítky a na stovky, tak jsem si přečetl asi jen dvě - tři pokračování, na které někdo upozornil.   Možná jsem podobný pocit cítil na začátku, když tam bylo asi 40 příspěvků a z toho deset jsem vnímal jako konkurenci, ale jakmile se s podobnými grafomany roztrhl pytel, tak jsem se jen usmál a řekl si, že je to jen zajímavá příležitost provětrat po dlouhé době svoje téměř už spící psavé buňky a že bude zajímavé sledovat spíš to, kdo v dalších kolech vydrží a jak se peloton vyčistí a kolik lidí bude bojovat svými nápady dál a dál.  Určitě by mi udělalo radost, kdyby mi Viewegh napsal (sakra, vždycky se musím podívat, které V se píše na začátku), ale moc to nedramatizuji:) Buďto svůj příspěvek považujete za naprostou perlu ) a nebo jste (krásně) naivní. Jenže ta krásná naivita pak může znamenat o to větší zklamání, když nenapíše. Raději nic nečekejte

0 0
možnosti
AB

abarila

14. 8. 2009 10:28
Zdravím

Fakt to takhle dramaticky prožíváte? Já jsem asi divná, ale hlavně jsem zvědavá, kdo to vlastně vyhraje. Je super, že má tolik lidí chuť zamíchat osudem hlavní hrdinky a ať už bude jakýkoli, rozhodně mě bude pokračování zajímat. ;-) I když nevyhraju, proč to nezkusit, ne? Jednou budu vyprávět vnoučatům, že jsem se zúčastnila takového projektu a pro ně budu určitě hvězda.;-D

0 0
možnosti
DB

Dana Bočková

14. 8. 2009 10:13
Psaní bez potlesku

 

Nevím, jestli vyhrajete, ale pokud tomu svému psaní věříte, vybodněte se na ocenění z vnějšku v podobě dopisu od Viewegha nebo karmy a pište, pište a pište, co vám srdce a mozek velí. Ne pro uznání, i když zahřeje, ne pro peníze, i když potěší, ale čistě pro radost ze sdělení něčeho, co vám přijde důležité. To, jestli se někomu trefíte do myšlení nebo vkusu, nic nevypovídá o tom, jak dobré psaní to je a bylo by škoda kvůli tomu, když se nezadaří se od toho nechat odradit a o sobě pochybovat.

0 0
možnosti
HRŠ

Beky

14. 8. 2009 9:48
Od Beky

Pěkný den, Ilono,

díky za Váš příspěvek a pocity, které právě prožíváte :-) No, taky si říkám, že kdybych četla více (což doporučují všichni spisovatelé), že bych byla klidnější.

Ale co, kostky byly vrženy a my se výsledek dozvíme v pondělí.

Tak hodně trpělivosti...

Beky

0 0
možnosti
  • Počet článků 626
  • Celková karma 22,62
  • Průměrná čtenost 3804x
Narodila jsem se v roce 1979 v Hradci Králové. Baví mě studovat a vzdělávat se, a tak jsem vyučená švadlena a kuchařka, ale i sociální pracovnice. Vystudovala jsem theologii. Jsem absolventkou Policejní akademie PČR.

Během svého života jsem se věnovala mnoha povoláním. Pracovala jsem v McDonald´s, byla jsem asistentkou ve vzdělávací společnosti, realitní makléřkou i státní úřednicí na Ministerstvu obrany ČR.

Nejvíce mě zaujala práce v médiích (rádio, TV, noviny) a objevila jsem, že mě baví psát. Pracovala jsem jako novinářka v oblasti V.I.P. a politiky.

Píši recenze pro Palmknihy.cz. Jsem blogerka, spisovatelka a recenzentka knih a filmů.

V únoru 2012 mi vyšel můj první román pro ženy, kniha BRIGITA. V prosinci 2012 se objevila na světě druhá kniha HEDVIKA. V roce 2020 jsem napsala nový ženský román, který se jmenuje MARIANNE a hledám nakladatele, abych mohla knihu vydat. A pracuji na dalších knihách.

Najdete mě také na MÉM WEBU: http://siander.cz

Můžete mi napsat na E-MAIL: siander@siander.cz

Počet návštěv podle TOP listu:

');
//-->