Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Krást, pardon lhát je normální!;-D;-D;-D

0 0
možnosti
Foto

Nikdo nic?Čím končil M.Z. rozhovor s Moravcem?Nebylo to něco jako: Nechte se překvapit?Politika- umění dohod i předvídavosti!!

2 0
možnosti
JH

J13a11n 29H36l41e13d21í81k

3. 11. 2013 22:44

tak zvaná "levice" lže ze zásady vždycky a to tím, že slibuje blahobyt,- ikdyž nemá šajna, kde na to vzít. Může okrást živnostníky-- ti se rozpadnou, zvýšit daně, tím vyženou postupně investory a zvedne se nezaměstnanost a mohou natisknout vagony bankovek-- a tím spustit inflaci -- někdy až pád měny.---- Starší voliči KSČSSD si neuvědomují, že jejich rodná partaj je tím okrade o úspory a volí ty zmetky ze zvyku furt znovu.

7 1
možnosti
Foto

Nejsem si zcela jist, kdo co ještě zatajil. Např. v ČT byl krátký střih. záběr vyjíždějícího auta z brány Lánského zámku. V autě byl na předním sedadle celkem zřetelně viditelný obličej jednoho z Vámi uváděných ůčastníků.Cosi jako ,,nástřel" toho, u čeho TV štáb byl již přítomen. Třeba by mohla ČT uvést, kdy, resp. proč dostala avizo. A zda z ofic.kruhů, či toliko tip. Zdravím;-)

4 0
možnosti
Foto

tu mediální hysterii poněkud nechápu. On je jako občan povinen informovat veřejnost o svých neveřejných schůzkách ? a když ji neinformuje, tak je to jako něco špatného ? myslel jsem že žijeme ve svobodném státě, za starého Československa nepamatuji, že by s tím měl někdo problémy ...

2 14
možnosti
MC

Levicoví intelektuálové jsou pro rozumně uvažující občany nepřijatelní loupeživí vůdci. Jsou to lidé bez charakteru se svým příznačným zastřeným falešným altruismem bez osobní zodpovědnosti s vysokými ambicemi po moci, Obohacují se regulačně loupeživými programy na úkor prostých poctivých lidí. Tak konají především pro své "veřejné blaho" proti všem morálním zásadám a principům života.

8 1
možnosti
JL