Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P

PuckHead

20. 1. 2011 11:58
Kradlo se ? Jasně !

To máte asi takhle: Na stavbu za komoušů přivezli 200 pytlů cementu. Part''ák nechal složit 100 pytlů a zbytek si nechal odvézt o pár vesnici dál, na staveniště svého vlastního domu. To stejné se dělo s pískem, štěrkem, cihlama, traverzama,  kachličkama, lištama, pokrývačkama a dalším stavebním materiálem. Vžycky se to nějak odepsalo. Dnes má jeho dům cenu přes deset milionů. On je úspěšný podnikatel a jezdí si v Mercedesu. Ostatní lidi se dnes bijí do hlavy, proč to tak nedělali také.... Ámen.

0 0
možnosti

oldiess

20. 1. 2011 12:36
Re: Kradlo se ? Jasně !

Nebo záklaďáci stavěli veliteli útvaru vilu, a ještě byli rádi, že nemusí lítat po cvičáku

0 0
možnosti
KASNTH

kladivo a srp, naroste ti hrb

17. 1. 2011 23:03
Totální omyl?

To jste ke svým zjištěním pane Šestáku došel teprve dnes, po tolika letech?

;-D

To jste tomu zase dal. Hrajete si na národního buditele a zrovna Vy? Spíš budíte nedůvěru, pane. Co například Sazka a.s., říká Vám to něco? Agent StB Hušák a jeho komplicové v akci.

0 0
možnosti

oldiess

17. 1. 2011 23:32
Re: Totální omyl?

Zase jete pane XY nečetl pozorně, důvodem k napsání tohoto článku bylo to, že jsem našel po více než dvaceti letech výčet zlodějin za totality, prakticky totožný s tím dnešním. Jinak mi pochopitelně říká hodně jak jméno Hušák, tak i spousta dalších jmen agentů StB. A nezbývá mi než politovat, že s e jim nikdo nevěnuje tak jako sám se věnuju agentům StB z hotelu Continental, které dobře znám a tak o nich můžu zasvěceně psát. Jsem v tom žel asi jediný v celé republice. Ještě máte nějaký dotaz?

0 0
možnosti
C

cojanato

17. 1. 2011 20:56
Když autor reaguje takto, ....

...."cojanato, Vy musíte být fakt velkej balík, ale že jste to Vy a abyste tady nebyl příštěuzase za blbečka,.....Radeji se tady neztrapňujte a pište jen k tomu, o čem máte aspoň trochu páru."

17.01.2011 16:54 oldiess....tož to uvedeme opět na pravou míru, ať se čtenář dostane do obrazu, s kým má tu čest a s kým si zde může vesele pokecat.:-)Rv.

http://www.cibulka.com/cgi-bin/det_os.exe?id=W98223

0 0
možnosti

oldiess

17. 1. 2011 22:30
Re: Když autor reaguje takto, ....

cojanato, Vy jste fakt kouzelnej, kdyby tady psal nějakej gynekolog, tak byste mu dennodenně vyčítal, že dělá nepovolený potraty;-D podobně jako o mně pořád plácáte třeba to, že jsem vexloval, jen proto, že jsem pracoval na recepci. Přitom se jen naivně snažíte odvádět pozornost od estébáků z brněnského hotelu Continental, jejichž totalitní kousky tady pravidelně zveřejňuju, mmch. této problematice se věnuju jako jeden z mála u nás.

0 0
možnosti
OS

Naivní volič

17. 1. 2011 20:06
Řada diskutujících stále opakuje,

že komunističtí pohlaváři kradli jak straky. Nikdo z nich však konkrétně nikoho nejmenuje, konkrétně a na faktech neuvede jakých majetků nahromadili do r.1990, jak je zhodnotili a jaké majetky mají dnes. Jste tu čtenáři z celé republiky, ze všech okresů. Napište sem kolik podniků, hotelů, nemocnic, činžáků, velkostatků a velkých firem vlastní bývalí funkcionáři ÚV, KV a OV KSČ ve vašem městě a okrese. Napište, kdo jsou dnešní multimilionáři a miliardáři. Ať se tu konečně bavíme o faktech a ne o doměnkách a výmyslech. Já osobně o žádném takovém bývalém papalášovi nevím.

0 0
možnosti
ZK

SID09

17. 1. 2011 21:01
Re: Řada diskutujících stále opakuje,

Já jsem neviděl na straníky, ale jen na ředitele a jejich náměstky - a ti si jen občas  trochu přikrádali. Prakticky řečeno - pokud někdy něco ukradli, tak to byla za rok max.  1/10 toho, co ukradl průměrný dělník. ;-D    Nejvíc kradli tkzv. dělnické profese  - no a pokud byl někdo potrestán, tak se po revoluci prohlásil odbojářem !!;-D  Ovšem ředitelé a jejich náměstci po revoluci brali ve velkém - celou autodopravu, údržbu, ba dokonce i celé fabriky.... !!;-D

0 0
možnosti
KJ

zpetak

17. 1. 2011 20:04
Nerozumim Vasemu clanku.

Ano, kradlo se.Tim chcete ospravedlnit dnesni zlodejny, ktere ohrozuji statni menu a snizuji zivotni uroven obyvatelstva? Tim chcete uklidnit sve svedomi, ze pachatelem jste i Vy, neb volite ty zlodeje a v tichosti, jako mlcici vetsina ( tak jste se choval i pred dvaceti lety) na to koukate?

0 0
možnosti

oldiess

17. 1. 2011 20:25
Re: Nerozumim Vasemu clanku.

Chtěl jsem jen poukázat na to, že už komunistická vláda se snažila zabránit různým rozkrádačkám, a že jich muselo být, ovšem marně. Ale aby nevznikl dojem, že třeba ministři nekradli. Ti jistě dostávali úplatky za to, že velkým podnikům přidělovalo různé fondy navíc. atd. Jak jste ovšem přišel na to, že chci uklidnit své svědomí, neb jsem taky pachatelem, to nechápu?

0 0
možnosti
O

Obludni_K

17. 1. 2011 19:47
Postavení úvodní

zcela mylné teze ("že se za komunistů nekradlo a nebyla korupce") coby vděčného tématu následného vítězného vyvracení, je jedním z úsměvně profláknutých rétorických podrazů :-)

0 0
možnosti

oldiess

17. 1. 2011 20:26
Re: Postavení úvodní

Jaký podraz, přišlo mo prostě zajímavé, když jsem našel autentický dokument, seznámit s ním i ostatní.

0 0
možnosti
K

kaktusak

17. 1. 2011 19:08
Ano, kradli budoucí privatizátoři

a podobní lumpenpodnikatelé. Pak už jim to bylo málo, uskutečnili tedy samet. Zneužili nespokojenost lidí, kterou sami vyvolali. Tehdy se před nimi otevřely nebývalé možnosti.

Rozhodně ale nešlo o komunisty, takoví lidé se vždycky nahrnou k těm mocným, vůbec jim nejde o ideje.

0 0
možnosti
MP

Vrah

19. 1. 2011 2:36
Re: Ano, kradli budoucí privatizátoři

Aha, a jak se pozná ten pravý, opravdový komunista – ten nekrade, ale rovnou vraždí?

0 0
možnosti
K

kevinbb

17. 1. 2011 18:01
Mate samozrejme pravdu,

korupce byla, ale kam se to hrabe na dnesni dobu kdy za dvacet let se rozkradla cela republika a klidne se krade a bude krast beztrestne dal.

Tenkrat si komousi moc lidi za kradeze nepozavirali, ale preci jen kdyz uz se to nedalo ututlat, tak vinik sel do lochu, bez milosti, ale dnes, vinici jeste dostanou odstupne.

Kradlo se, ale vsechno melo preci jen odsad pocad, dnes, neexistuji zadne hranice.

Vite, spousta lidi se poucila a take jsme se dozvedeli spousty svinstva stareho rezimu, ale ted se bezuzdne krade a drze se lze jeste lidem do oci.

Ale vite co mne vadi, ze jsme se sice poucili, muzem uz srovnavat spousty veci z minulym a dnesnim "rezimem" , ale nic se proti tomu nedela, neumime to vyuzit, pripada me to, ze jsme udelali krok nazpatek a ze jsme zase jako ty tyri opice, nevidim, neslysim a nemluvim. Tenkrat jsme byli "nevolnici" komunistu a dnes jsme otroci zbohatliku, trustu a jeste k tomu nekontrovatelne a nepostihnutelne politicke masinerie. Ne, nepoucili jsme se, to je to!

0 0
možnosti
K

kevinbb

17. 1. 2011 18:10
Re: Mate samozrejme pravdu,

dokonceni

Takze co je nam znalost svinstva minuleho rezimu kdyz si opet nechavame dobrovolne "s...t" opet na hlavu.

Tim ovsem nemyslim, ze se nemaji zverejnovat ty minula svinstva, ale zrovna tak by se mely zverejnovat i svinstva nynejsi a snazit se vyvarovavat prave pred temito svinstvy a neopakovat je, at uz dnesnich a nebo minulych.

Hodne to zalezi na nas, obycejnych lidech, koho volime a koho chceme prosazovat aby vedl nasi zemi. A dalsi vec, hlavni je, ridit si svuj stat sami bez jakychkoliv zahranicnich zajmu a jejich intervenci do nasi domaci politky!

0 0
možnosti

Dr No

17. 1. 2011 15:32
Dnešní kradlákov

je přímým pokračováním komunistického kradlákova - jen těm úspěšnějším zlodějům s jídlem pořádně narostla chuť. V té nejvyšší kradačské lize už se hraje i o miliardy ...

0 0
možnosti

oldiess

17. 1. 2011 16:36
Re: Dnešní kradlákov

Asi je to přirozený vývoj, začali v komunistickým okresním přeboru, tam pořádně trénovali, a teď často hrají i světový pohár v korupci;-D

0 0
možnosti
PJ

Polička

17. 1. 2011 15:10
MŮJ PŘÍBĚH

Kradlo se a ve velkém. Na provozovně jsme měli novou střechu na na budově garáží. Najednou se musela rozebrat a dělat znovu. Z jistil jsem, že skončila u vedoucího na chalupě.  A nebyl to u nás jediný případ, provozovna šla do ztráty, Vánoce na krku a dělníci  opět bez prémií. Zkusil jsem se zastat lidí, a ozvat se na patřičných místech. Výsledek? Přijeli pánové (soudruzi) ve volze a celou noc  mi dost tvrdě vysvětlovali jak jsem špatně ten socialismus pochopil. To bylo moje první setkání s STB já mladík tehdy netušil, že hlavní rozkradač má u nich bratra.

0 0
možnosti
LH

zdeseny obcan

17. 1. 2011 15:24
Re: MŮJ PŘÍBĚH

Ve velkem znamena krast miliony nebo rovnou miliardy. To umoznila az nova doba.

0 0
možnosti
  • Počet článků 505
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2755x
Pamětník, který se snažil byť jen nepatrně ovlivňovat dění u nás už za totality, a tak by se pomocí blogu rád pokoušel o totéž i nyní...

Seznam rubrik