Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RK

Radek0075

8. 1. 2009 0:41
Vážený pane Šestáku.

Můj synovec navštěvuje ZŠ a když vidím jaké jsou tam podnikatelské aktivity, tak bych se nedivil ničemu. Počínaje předraženým obchodem kam děti chodí utrácet své kapesné (hitem byl cukr v pytlíčku - co se dává na horách k čaji) přes automaty na nápoje (včetně Coca - Coly a jiných pochutin podporující zdravý výboj dítěte) až po nejrůznější akce, jako fotografování nejen celé třídy (což se provádělo od nepaměti), tak hlavně focení jednotlivců na hrnečky, kalendáře, Puzzle a jiné nesmysly, pochopitelně vše bylo mnohem dražší, než kdyby rodiče své ratolesti vzali do minilabu, nebo si podobnou hovadinku vyrobili doma.    Škola peníze potřebuje, má obrovské, mnohdy cca 20 hodin nevyužité, vytápěné prostory, vůbec bych se nedivil, kdyby někoho napadlo využít příležitost a zřídit v budově školy bordel.

0 0
možnosti

oldiess

8. 1. 2009 0:57
Re: Vážený pane Šestáku.

Pane Radku, trochu jsem s tím počítal když jsem zmínil, že nemají rodiče důvěru ve vedení školy, což by tomu odpovídalo. Ovšem vydělávat na bezbranných děckách je snad největší podlost, bez ohledu na to, jak moc škola peníze potřebuje. No stačí příklad z brněnské univerzitní knihovny, kde nyní již odvolaný ředitel Kubíček taky kšeftoval jak mohl pronájmem prostor manželce. Je to smutné, ale mladí tak dostávají kartáč od "obchodníků" hned co vkročí do školy.

0 0
možnosti
  • Počet článků 505
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2756x
Pamětník, který se snažil byť jen nepatrně ovlivňovat dění u nás už za totality, a tak by se pomocí blogu rád pokoušel o totéž i nyní...

Seznam rubrik