Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
C

coj@nato

14. 2. 2010 20:12
Mohu s klidným svědomím prohlásit, že.......

autor a současně diskutér, Oldiess-Jeník-Šesták (J.Kudrnáč), je dle dostupných důkazů prachsprostý lhář a snaží se většinou jen mystifikovat a öblbovat zdejší čtenářskou veřejnost !!!!

0 0
možnosti

oldiess

15. 2. 2010 8:13
Re: Mohu s klidným svědomím prohlásit, že.......

PT čtenář si jistě již podle formy prohlášení pana XY aka cojanato udělá o něm svůj obrázek. Na to je jeho rétorika dost výmluvná, přesně ve stylu totalitních pomluv, kdy komunističtí ideologové takto v zoufalství bez argumentů pomlouvali jak domácí odpůrce režimu tak i vše co pocházelo ze Západu. Dělali to i moji udavači v brněnském hotelu Continental a jeho nynější spolumajitelé, manželé Sedláčkovi a další. Špiclování cojanata, který mě tady bez důkazů na každém mém blogu již několik měsíců obviňuje naznačuje, že buď je přímo jedním z mých udavačů, nebo jedná na jejich zakázku, tak jak se zřejmě živil již za totality, Pochopitelně, že je jeho snaha marná, protože když jsem vydržel sledování StB od roku 1958 včetně pronásledování mých příbuzných, vydržím i tohle. Naše rodina zvládla  v koncentrácích fašisty, pak komunisty, neohrozí nás tedy ani takový totalitní špiclovský relikt jako anonym cojanato, který se stydí sám za sebe a proto nikdy nevyleze z anonymity .

0 0
možnosti
E

echo.3

12. 2. 2010 21:17
Vstali noví důvěrníci?

Pane Šestáku, Vy se z toho tématu stále nějak nemůžete vymotat. Chápu, vzpomínky stále ožívají. Jen nevím, proč neustále účelově ohlupujete čtenáře nepravdami a trapnými smyšlenkami.

0 0
možnosti

oldiess

13. 2. 2010 0:35
Re: Vstali noví důvěrníci?

Tak jsem trochu překvapen, že bych Vás měl ohlupovat, ale co se dá dělat. Jinak si ale na to nikdo zatím nestěžoval, že by se po přečtení cítil hloupější.

0 0
možnosti
HMC

Hrabě Monte Christo

11. 2. 2010 22:12
Jistěže vstali. Tady na blogu 14.10.2008

od té doby se datuje účinkování důvěrníka StB Jeníka, na zdejším blogu.

0 0
možnosti

oldiess

12. 2. 2010 0:09
Re: Jistěže vstali. Tady na blogu 14.10.2008

á jé, Iištván Vinnetou opět zde, známý ochránce estébáků z hotelu Continental opět na scéně - dalšího komentu netřeba;-D

0 0
možnosti
C

coj@nato

11. 2. 2010 18:59
Zase jen zírám.......

Jeníku-Oldiess, co je to za slátaninu ?

Že by se důvěrníci StB opět probudili a začali tvořit nové, zmatené a zavádějící glosy ?

0 0
možnosti

oldiess

12. 2. 2010 0:12
Re: Zase jen zírám.......

Poslední dobou nějak často označujete věci, které nejste schopen pojmout, za slátaninu. Zkuste si trochu obohatit slovník, abyste si nepřivodil nějaký vyjadřovací tik. A když tak si blog přečtěte ještě jednou, někdy se po druhém čtení pochopí už víc.

0 0
možnosti
RT

čuk2gek

11. 2. 2010 16:00
připomínáte podstatný detail přítomnosti

magistr. úředníka PŘED odběrem krve. Časový snímek události:

1,30 h: PČR, nebo MP? provádí dechovou zkoušku

1,30 - 2,30 (?) převoz ženy k odbornému vyšetření

3,00 - 4,00 (?) přichází magistr. úředník a zabavuje ŘP ještě PŘED odběrem krve, který probíhá vzápětí nato.

Tedy v KARLOVARLO chodí úředníci na noční ? Něco tu smrdí. Ústní voda? Nebo vodka? Se šampáněm? Říznutá trochou trávy? Nebo dívka nechtěla dělat Nastěnku 12ti Ivánkům? A přišla o práci hostesky v "krasívom ujůtnom dómě" s červenými záclonkami?   Souhlasím samozřejmě s všeobecnou kritikou neměřitelné ne-míry alkehůlu v dechu.

0 0
možnosti

oldiess

12. 2. 2010 0:14
Re: připomínáte podstatný detail přítomnosti

Pojal jste to pregnatně, navíc skoro jako hotovej scénář dramatu. Tím spíš měl někdo z odpovědných karlovaráků reagovat a nedělat z těch zlomků promile takovej šaškec

0 0
možnosti
MB

buxus

11. 2. 2010 10:49
Chyba je především v legislativě

Je to právě realitě neodpovídající legislativa, která umožňuje svévolné chování policie a úředníků. Každá metoda chemického rozboru má své hranice přesnosti, jinými slovy šíři rozptylu výsledků od správné hodnoty. Čím širší je rozptyl, tím nižší je spolehlivost výsledků. Čím je nižší spolehlivost, tím je vyšší riziko (v daném případě) neoprávněného postihu obviněného. Celý problém by jednou provždy vyřešila nezávislá a dlouhodobá studie ověření spolehlivosti a přesnosti policií používaných přístrojů. Studie by musela zahrnout různé provozní podmínky (zima, léto, rodílná vlhkost vzduchu), široký vzorek lidí (muži, ženy, váhové kategorie), sledování nejčastějších chyb obsluhy, četnost kalibrace, způsob uložení a převážení přístrojů, atd. Nesmysl s absolutní nulou zrušit okamžitě a povolit tolerovanou max. hodnotu - ne proto aby řidiči mohli pít alkohol, ale pro kompenzaci chyb přístroje a metodiky. To na základě studie. Prozatím povolit spodní limit na cca 0,25 promile jako beztrestný.

0 0
možnosti

oldiess

11. 2. 2010 10:55
Re: Chyba je především v legislativě

Popsal jste to perfektně, je Vám snad ale jasné, že na takové zamyšlení či úvahu nemá nikdo z odpovědných "nahoře" ani čas, a zřejmě ani duševní kapacitu? Vždyť musí především dbát na utužování pozic vlastní strany, pak na to aby se trochu sám zabezpečil. Copak můžeme po někom chtít aby si uvědomil, že takový krok by i jeho straně musel jednoznačně prospět v růstu obliby?

0 0
možnosti
6

666999666

11. 2. 2010 10:17
Obecně v celé Evropě je povoleno

okolo 0.5 a Anglii dokonce 1 a není tam více nehod. Proč to tedy tady je jinak, napadá mě jen šikana šikana šikana. Na mysli jsem měl slovo jiné ale přišel bych o body a jeden život RvRvRv

0 0
možnosti

oldiess

11. 2. 2010 10:28
Re: Obecně v celé Evropě je povoleno

Ale to snad nepřišel, ta "buz - erace" by jistě prošla;-D zvláště když tomu tak opravdu je, navíc ta slečna zřejmě opravdu nepila a když tak si mohla max. cucnout ze skleničky od někoho trochu vína. Sám jsem kdysi jel náhle po nějakým rumu s čajem z Rychnova do Brna abych tam odvezl nemocný dítě, bylo to v noci tak jsem to risknul, a řeknu vám, že bezpečněji jsem v životě nejel, protože jsem si byl vědom toho alkoholu a proto jsem  byl absolutně koncentrovanej a mnohem soustředěnější než kdybych jel s "čistou" hlavou.

0 0
možnosti