Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Je fajn, když kterákoliv televize, rádio, či noviny, rádoby ne-bulvár, přinášeli objektivní a ne "objektivní" informace. To, co přinesla Nova, mělo režiséra, producenta, kameramana, osvětlovače, herce a "herce". "Herci" byli ti poslední, o které šlo. Byli pouze tragická kulisa pro reklamní společnosti, které sledují "sledovanost", a tím výši poplatků za reklamní vysílání v daném čase. Dříve se tomu říkalo Hyenismus. Dnes je to podbízení se "zájmové skupině"!

Chce se mi z toho obracet trávicí mechanismus. (abych neurazil cenzora)

0 0
možnosti

Díky za výstižné shrnutí - jen bych dodal, že žel absolutně ani jeden z Vámi vyjmenovaného řetězce nenašel odvahu k tomu aby řekl, neblbněte, uděláme to s menší pompou.

0 0
možnosti
PP

Je mi úplně jedno, jak hluboko je dno, na které Nova klesá (Nemyslím si, že už až na dno klesla. Nedívám se ani na Novácké zprávy, ani na zprávy jiných čs.stanic. Strašně mě totiž štvou reportéři všeobecně. To že melou tak, jako kdyby měli honoráře od slova, to už by samo o sobě stačilo. Ale navíc to jejich věčné  éééé ééééééééééééé éééé před každou větou, tak to už je víc, než jsem ochoten snášet.

To si raděj pustím rakouské zprávy. Zkuste to někdy taky. Jejich a naši reportéři, to je jako nebe a dudy.

4 1
možnosti

Tak na ORF nedám dopustit, ta byla pro nás spojením se světem celou totalitu, podobně jako rakouský rádio, neb kvalita tam byla pochopitelně lepší než třeba Na Laxiku, taky jsme tam měl rád tuším v 9 ráno zprávy napřed 5 minut v němčině, pak totéž v angličtině a nakonec ve fránině - ideální rozcvička na učení jazyků. Ale teď žel ORF nechytnu

0 1
možnosti
Foto

Pane Šestáku, já Vám povím, co znamená v televizní zpravodajství klesnout (skoro) až na samé dno.

Stalo se to v USA, ale už je to dlouho. Televize dostala od sebevraha tip, že v deset večer, aby už byla tma, se před tamějším obchodním centrem upálí. A co udělala milá televize? Poslala tam štáb, aby to natočil, což se také stalo.

Možná jsou ty mé informace nepřesné, ale toto by bylo opravdové dno. To, o čem píšete Vy, proti tomu není nic.

0 0
možnosti

Ale tak vše je možné, vždy záleží na tom, jak daleko je ochotnej zajít reportér aby se zavděčil šéfovi a tedy aby si sám vydělal - vždy je to ale podloženo tím, že ta televize na to má odbyt - tedy diváky a inzerenty. Taky proto si myslím není od věci, aspoň občas zkoušet dělat "osvětu", aby lidi nezblbli úplně.

0 0
možnosti

Vsichni uz davno vi ze nova je odpad,ale tohle je opravdu vrchol,az se mi vam nechce verit ci je to mozne. dik za clanek

3 0
možnosti

Tak zase si možná nezaslouží všichni na Nově až tak tvrdý odsouzení, ale oni už prostě jsou tak zblblí, že musí ty seriály cpát horem dolem, takže už nemají žádnou soudnost, taky třeba ze strachu o místo. Ale celkově to jistě není žádná radostná vizitka.

0 1
možnosti
HP

Proč se autor dívá na něco co se mu nelíbí a ještě má potřebu se s tímto masochismem svěřovat ostatním?

2 6
možnosti

Jo milej zlatej, kdybych se mohl dívat jen na dokonalý věci, stýkat se s dokonalými lidmi a číst si dokonalý příspěvky, to by bylo něco!;-D Ale možná zase taky dost nuda. Jinak to neberte jako nějaký svěřování se, ale spíš jako námět k případnýmu zlepšení práce Novy, pokud tedy  někdo z nich občas sleduje, co se o ní píše jinde. Věřím, že by na tom neprodělala.

3 1
možnosti
BM

To jsem opět o nic nepřišel....;-D

3 0
možnosti
Foto

Nedívám se na TV, tím pádem ani na Novu. Doporučuju totéž všem. Škoda života...

8 1
možnosti

Před časem jsem byl asi rok bez TV, teď jsem po asi dvou letech pro změnu zase bez předplacených novin, přežil jsem či přežívám obojí ;-D no občas se věci mění, ale něco jeden přeci jen obvykle sleduje - ale jinak vím, že nejvíc vždy udělám, když nezapnu ani rádio a nepustím ani žádný CD a tak:-)

1 2
možnosti
IH

Já jsem to viděla a napadlo mě akorát - chudáci "hvězdy" seriálů. V rámci své práce museli chtě nechtě do gumáků a makat, jako za časů socialismu. Zajímalo by mě, zda se jednalo o dobrovolnou záležitost, ale spíš myslím že ne. Jedna slečna mi přišla i legrační, měla velké náušnice a byla načesaná :-)

8 0
možnosti

No prostě taková akce Zet, dřív taky jezdívala administrativa na brigády třeba do dolů. Ale nic proti této pomoci, jenom to nemuselo být s takovým humbukem

5 1
možnosti

I61v26o 51Ž30á34č62e78k

8. 6. 2013 13:05

Podle zanícených kritiků Novy už tato stanice klesla na tolik různých den, že by mi někdo mohi pomoci vyznat se, které je to pravé. Já jsem to totiž všechno prošvihl, protože se na ni skoro nedívám. Vlastně kecám - občas na Nova Sport. Budou i letos dávat Wimbledon?

1 0
možnosti

OK, tak příště tam vsunu "zase na dno";-D semo tamo se Nova pochopitelně taky zdvihne, třeba publicistický pořady špatný nemívá, ovšem ten celkovej nadhled z Rumunska pořád nějak nepřichází.

2 1
možnosti
JF

J25a92n 36F27r51o51l25í37k

8. 6. 2013 12:54

No já se včera díval na Primu, protože estébák měl volno a tam byla obdobná groteska s náklaďákem s logem Prima, který přivezl do nějaké vísky košťata a Jar. Musíme si pomáhat (pardon zvykat):-P

0 0
možnosti

Jako majora Zemana nedávali?;-D Jinak ty košŤaty byly jistě taky dojemný:-)

0 1
možnosti
  • Počet článků 505
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2755x
Pamětník, který se snažil byť jen nepatrně ovlivňovat dění u nás už za totality, a tak by se pomocí blogu rád pokoušel o totéž i nyní...

Seznam rubrik