Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KASNTH

kladivo a srp, naroste ti hrb

17. 9. 2011 22:47
Kolik vám doúčtovali za tu TV?

:-)Je to ranec nebo jen těžký balík?

0 0
možnosti

oldiess

5. 10. 2011 9:43
Re: Kolik vám doúčtovali za tu TV?

Napřed doúčtavili asi 700 kč, a později přidali dalších cca 700.- za vypnutí internetu a různé výzvy, jde ovšem o princip, i kdyby doúčtovali neoprávněně byť třeba deset korun, to si přeci nesmí dovolit. Navíc jsou hlupáci, neb na tržbách ode mě teď už přišli cca o 2 tisíce, a přišli definitivně o tržby ode mě cca 4000 ročně. Což je sice pro ně pakatel, ovšem pokud se takto chovají třeba k dalším 250 klientům, mají mega ročně na tržbách míň, a vlastně i na zisku, neboť dráty do baráku už vedou a náklady tedy prakticky žádné.

0 0
možnosti
C

cojanato

17. 9. 2011 11:48
Tož Šestáku-J.Kudrnáči, co jsi zase zkonil ?

;-D...Jeníku, čtu to tvoje storry a žasnu jako nevěřící Tomáš mezi drbnama na pavlači.

Furt nějaký potíže. Kdysi jsi referoval (pokud pamatuji) pokutu za nezaplacený lístek na šalinu (jak to dopadlo ?),... jindy zase přestupek a pokuta od měšťáků, jak jsi lezl do silnice mimo přechod (jak to dopadlo ?),... taky sis hrál na "advokáta" a ženskou, která potřebovala pomoct, jsi dostal málem do úplnýho ponoru (jak to dopadlo ?),....no a dalo by se možná pokračovat.

Jeníku, nevím, jak to děláš, ale na tebe se smola a průšvihy přímo lepí. A teďka nás tu všechny vytáčíš se storry u UPC a montuješ do toho totalitu, soudruhy, Brežněva a dodávky plynu. Máš v tom hokej, to je víc jak jistý. Ale TV, tu by si chtěl mít zadarmo furt a nezalepit za ni ani pár šestáků ?

Kdybys byl chytřejší a nebyl škrťoun a skrblík, měl bys Net, TV a ještě telefon od UPC za pár šupů (!!!), jako třeba já a moji známí. Jo.

0 0
možnosti
C

cojanato

17. 9. 2011 12:01
(2) Tož Šestáku-J.Kudrnáči, co jsi zase zkonil ?

Asi nebudeš věřit, ale povím ti realitu. Od UPC mám super slevy a super balíčky (a to taky na firmě) za super ceny.R^ Počítej se mnou,....Internet za 199,-Kč, TV (25 programů) za 99,-Kč a telefon (100 min. pevná zdarma) a super levné volání za 50,-Kč....

Všechno bratru, za 355,-Kč/měsíc i s DPH!.....To teda čučíš, co ?;-D

0 0
možnosti
H

holcman

16. 9. 2011 15:36
Ty Zanku!

Kdybys nebyl blbej. tak nemas problema.

A kdybys nebyl blbej, tak uz davno mas u UPC super pevnou linku, kde jim i kamosum na UPC muzes vyvolavat tutac zadara, treba celou hodinu.

A kdybys byl chytrej, tak toto vsecko znas a gomes a nemusel bys tady vyskakouvat a delat tyjatr, kemo. :o)

0 0
možnosti

oldiess

16. 9. 2011 18:44
Re: Ty Zanku!

To je sice pravda, ale mě pevný linky nezajímají, a někomu volat hodinu bych nechtěl ani kdyby mi za to cálovali;-Dchtěl jsem prostě od nich jen internet

1 0
možnosti
EC

lisbonka

16. 9. 2011 12:54
zrusit

Když UPC neodpovída, dotázala bych se na ČTÚ, zda by Vám vysvětlili, dle jaké legislativy se UPC chová. No prostě bych je na ně poštvala. A pokud má UPC někde alespoň jednu pobočku, nebo ředitelství, vzala bych veškerou korespondenci a šla bych si s nimi "popovídat". A pak bych to zrusila a vystavila jim ucet, kolik oni dluzi me ;-) a kdyz by nezaplatili, tak exekuce. :-)

0 0
možnosti
MK

macik74

16. 9. 2011 12:57
Re: zrusit

tak tak, pokud je clovek v pravu ma se jak hajit, pokud neni v pravu, zaklada blogy:)

0 0
možnosti
MK

macik74

16. 9. 2011 12:51
ftipne

Kopirujete tu komunikaci svoji, proc nenakopirujete co vam bylo sdeleno? Takto predhazujete, jak hrozne UPC jedna, ale co VOP, smlouva? Nutite nas sledovat vas jednostrany nazor a cist dlouhy monolog, predlozite nam i skutecna fakta?Ja osobne jsem z donuceni na adsl a mit tu UPC, nevaham ani minutu. Proc? Jednodusse proto, ze me 8Mb, ze kterych mam finalnich 5Mb, stoji tolik, jakostal 60Mb internet u UPC.Dale se ptam, proc tedy u UPC je tolik lidi, kdyz jsou tak strasny? Ano, nikdo neni neomylny a urcite ani UPC ne, ale z vlastni zkusenosti vim, ze 99% lidi hleda chybu vzdy na druhe strane a ne take na sve. A dale mohu rict, lidi se velmi radi zviditelnuji a velmi radi si prikrasli pravdu k obrazu svemu.Nejsem tak stary rocnik jako vy, komunismus s SSSR pamatuji ze skolnich let, ale kdyz nekdy narazim na hromady nesmyslu, ktere zpusobuji "davove" silenstvi, rikam si, ze cenzura chybi!!

0 0
možnosti

oldiess

16. 9. 2011 13:18
Re: ftipne

OK, udělám pokračování kde dám i nějaký mail od UPC -ovšem pořád prakticky opakují jen již citované: " Výsledkem byla tato reakce UPC:„„Dle smluvních podmínek jsme povinni informovat klienty o změně ceníku. Zde však nebyla provedena změna ceníku, pouze ukončení užívané akce po jejím uplynutí.“ Navíc je v podmínkách, že klient souhlasí s něčím tím, že to začne platit. Televizi jsem ovšem nikdy neplatil. Jinak i ostatními v diskuzi jsou potvrzena fakta jako neúměrné čekací doby na drahou pevnou linku, absolutní nekoordinace, když po každém odvolání řeší váš problém jiný pracovník. A  nezlobte se, pokud mi bez žádného upozornění vypnou z ničeho nic internet, který pravidelně 5 let platím, když přitom pořád spolu řešíme jejich požadavek po zaplacení  televize z již ukončené akce-tak to sorry, ale to hledám chyby opravdu u nich. Zvláště když jak jsem uvedl, mi tv nevypnuli ani po 8 měsících co jsem ji neplatil protože ani za zvýšenou cenu neobjednal, a stále placený internet mi přerušili.

1 0
možnosti
G

Gašpo_2

16. 9. 2011 12:29
Všetko je relatívne

Možno keby ste bol zákazník O2, alebo dokonca T-mobile, videl by ste to inak. Zmierme sa s tým, že prvotným cieľom každého takéhoto podniku je vytrieskať peniaze zo zákazníka.

Ja som kedysi dávno v starom byte UPC mal a absolútne som si nemal na čo sťažovať. Potom som musel prestúpiť na O2 ( UPC tu nemá kabely ) a často som "s láskou" na UPC spomínal. No, už som si zvykol.:-P

0 0
možnosti

oldiess

16. 9. 2011 12:36
Re: Všetko je relatívne

Ale ano, taky jsem si pár let nestěžoval - ale co je mi to platné, když jsem najednou z ničeho nic bez internetu? Za totality se taky většinou všem žilo docela dobře až do maturity - jenže co to bylo platné těm, kteří pak kádrově už neprošli na vysokou?

0 0
možnosti
KR

Kokodák, rebirth

16. 9. 2011 12:21
já přešel k UPS a mám po problémech...

:-)

0 0
možnosti

oldiess

16. 9. 2011 12:39
Re: já přešel k UPS a mám po problémech...

tak ups jako internet jsem nikde nenešel - nebo že byste už jen posílal balíky?;-D

1 0
možnosti
RB

Tajemný muž

16. 9. 2011 12:18
zkušenosti

Tak u nás neustále zvnoní někdo od UPC, abychom si vzali ten jejich internet s televizí. Když srovnám jejich cenu a cenu, kterou mám (za stejné služby internetu a TV kanály), vychází mi UPC o 50,--Kč dráž. Je ale pravda, že před slevou, kterou jsem si u O2 vy... (ehm, vyžádal), vycházel UPC levněji. Nicméně už tehdy jsem jejich nabídky vytrvale odmítal.

Stačí si na internetu vyhledat recenze uživatelů a přečíst si, jaké mají se službami zkušenosti. To člověka musí okamžitě odradit. A kdo to nedělá a pak pláče, tomu hold není pomoci...

UPC nikdy ani zadarmo.

0 0
možnosti

oldiess

16. 9. 2011 12:33
Re: zkušenosti

Tak jak vidíte, mě to neodradilo;-D ale to je těžký, člověk si říká - kabel v ulici, vše bude ok - no a není. Naštěstí teď už nemají ani v té ulici monopol jako ještě před pár lety, kdy bylo míň možností. Ovšem stejně jsou natvrdlí, protože přichází o zákazníky, kteří by je už nic nestáli, protože kabel mají zavedený. Jenže oni mají fakt to totalitní myšlení ruskýho medvěda, a počítat zřejmě neumí.

0 0
možnosti
B

barman

16. 9. 2011 11:57
UPC je horší

než bolševická OPBH. Přistoupil jsem na nabídku internetu a televizního signálu a po zapojení technikem jsem zjistil, že nemůžu přijímat tel.signál v HD rozlišení, přestože tato možnost byla uvedena. Ihned jsem v zákonné době odstoupil od smlouvy a žádal znovupřipojení k STA. Přes maily jsem poznal asi 30 operátorů klientského centra, ale připojení k STA jsem se dočkal až po měsíci. Finanční náklady za telefonáty, poštovné, ztráty času při neuskutečněné návštěvě technika vynahradily slastný pocit, že po měsíci můžu přijímat tel.signál a vědomí, že s UPC už nikdy nechci mít nic společného.

0 0
možnosti

oldiess

16. 9. 2011 12:10
Re: UPC je horší

Tak to je taky fór, 30 operátorů, já zatím teprve něco přes deset;-D Jenže nejhorší je to, že nepoužívají maily kde by byla všechna korespondence chronologicky zachycena, takže pochopitelně to není nikdo schopen vysledovat, a pak jen každej operátor reaguje jen na poslední formulář - nebo v tom pátrá a pátrá, a proto se tam taky není nikdy možný dovolat. A navíc jistě berou provize od mobilních operátorů, protože jim dělají kšeft když každej musí volat na pevnou, a min 10 minut tam čekat.

0 0
možnosti
SL

strycek-Joe Ltd.

16. 9. 2011 11:54
Vy jste pořád s něčím nespokojený

tak se na UPC vybodněte a připojte se rovnou přes Sovětský svaz člověče

0 0
možnosti

oldiess

16. 9. 2011 11:57
Re: Vy jste pořád s něčím nespokojený

No jo, ale když sám jsem na rozdíl od Vás nebyl spokojen ani s tím Sovětským svazem;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 505
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2756x
Pamětník, který se snažil byť jen nepatrně ovlivňovat dění u nás už za totality, a tak by se pomocí blogu rád pokoušel o totéž i nyní...

Seznam rubrik