Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
HMC

Hrabě Monte Christo

21. 2. 2010 14:27
A je to tady znovu. Mareš bere, Gross bere, všichni mají

miliony, jenom pan Šesták má v koutě haldu zaprášených brožurek, které nikdo nechce. Z důchodu se nemůže nějak extra rozšoupnout. Ani kdyby mu do toho započítali to vytěžování vízových cizinců:-)

0 0
možnosti

oldiess

21. 2. 2010 14:42
Re: A je to tady znovu. Mareš bere, Gross bere, všichni mají

Jen pan Hrabě dělá pro estébáky z Continentalu zadarmo;-D Měl jste si raději místo svého plácání pustit Sweet little 16, část textu máte přiložen:-)

0 0
možnosti
VV

vaclav

21. 2. 2010 6:50
Správný postřeh...

Jenom na obranu Leoše Mareše. Já jsem zaslechl , že tu zmiňovanou sbírku zahalil do hábitu Novy jenom proto , aby mohl pomoci nahradit vytunelované miliony z lyžařského Liberce. Když se provalilo , kolik si naúčtoval a Kateřina mu zaplatila , tak ji v tom vracení 80 milionů nechce nechat samotnou.  

0 0
možnosti

oldiess

21. 2. 2010 8:57
Re: Správný postřeh...

;-D Vidíte, na to už jsem dávno zapomněl, že tam taky účinkoval. Ale vedle toho, že jsem chtěl ukázat na to, jak Nova i na oslavách myslí především na to, jak by ze svých příznivců ještě  něco vyrazila /navíc mám dojem, že tam ani nebylo info kolik stojí minuta hovoru/ tak jsem chtěl ukázat i na jisté limity Mareševa moderování.  Např. ignoranci pokud jde o hudbu. Dvakrát v úvodu třeba zmínil že Borhyová a Koranteng jedou taxíkem, dvakrát opakovaně vtipkoval na téma, kdo z přítomných byl s dětmi na dinosauřím spektáklu, možná i třikrát když se snažil  o vyvolání odezvy, a třžeba toho Chucka Berryho a Starou s Bendem hudebně úplně pominul.

0 0
možnosti
  • Počet článků 505
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2756x
Pamětník, který se snažil byť jen nepatrně ovlivňovat dění u nás už za totality, a tak by se pomocí blogu rád pokoušel o totéž i nyní...

Seznam rubrik