Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
L

larcc

27. 8. 2009 12:04
Vážený pane,

pletete páté přes deváté, co má společného úředník samosprávy s minulým nebo dnešním režimem ? Ten blb se bude chovat vždy stejně. Mě kdysi odtáhli také auto, které jsem moc nepoužíval, protože jsem měl služební. Zjistil jsem to až po několika dnech. Našel jsem ho bez problémů, zaplatil odtah a parkovné.

Zodpovědnost spočívá v tom, že se staráte o svoje věci a nenecháte je dojít do těchhle konců. Podle některých troubů za všechny jejich nepořádky může stát nebo režim.

0 0
možnosti

oldiess

27. 8. 2009 12:54
Re: Vážený pane,

Musíte se smířit s tím, že někteří z nás prostě troubové jsou. Pochopitelně, že stát ani režim nemůže za to, že někomu odtáhli auto, po roce a půl mu zkusili napsat a po sedmi letech to opravdu dotáhli do konce a nejen napsali ale i doručili,  a naúčtovali za parking stonásobek jeho hodnoty, v tom se jistě shodneme..

0 0
možnosti
G

Gmur

25. 8. 2009 20:34
takze pani Trencanska neplatila pojistku

tudiz auto vubec pravne nemela a uz neni jeji. Proste pro ni a pojistovnu neexistovalo.

BINGO!R^

0 0
možnosti
JN

5alfa

25. 8. 2009 20:40
Re: takze pani Trencanska neplatila pojistku

Když neplatila pojisku to neznaméná, že auto nebylo její. Jen že s ním nemohla na silnici, pokud máš na mysli povinné ručení.

0 0
možnosti
HN

handour

25. 8. 2009 20:24
Honzo

nezlob se, že jsem zde byla a znehodnotila Ti politicky vysoce hodnotnou diskuzi...budu se kát několik vláken;-D;-)V

0 0
možnosti
JN

5alfa

25. 8. 2009 20:41
Re: Honzo

Já myslím, že to bylo dobře odbrežněvovat a odpolitizovat a uklidnit situaci... R^

0 0
možnosti
QNT

qui n tana

25. 8. 2009 20:23
o cem jinem by taky pan Sestak psal

nez o tech stalych ublizenich, co mu kdysi komousi udelali. Jak tady nekdo trefne poznamenal a ja to rikam porad - pan Sestak bude obeti za kazdeho rezimu, protoze nechape spoustu jednoduchych a zakladnich veci, ktere jsou nutne k tomu, aby clovek zil a ne prezival jako pan Sestak. Napriklad se venuje teto kauze, skutecne "velmi dulezite" pro jeho zivot a zapomina na sebe. A hadejte jak asi dopadne? Jako vzdycky. Je mi ho lito, chudaka.

0 0
možnosti

oldiess

25. 8. 2009 20:59
Re: o cem jinem by taky pan Sestak psal

Takže to měl být příspěvek člověka, který žije naplno? Hm, nevím, nevím...

0 0
možnosti
HN

handour

25. 8. 2009 19:52
kurňa

kolik jeden dvacet let mrtvej Leonid a jedna stará rachotina dokážou vzbudit emocí...;-DR^

0 0
možnosti
RK

Radek0075

25. 8. 2009 19:54
Re: kurňa

Teda Hani, takhle se o dámě nemluví, byť byla učitelkou.

0 0
možnosti
V

Vikina

25. 8. 2009 18:13
Dobrý, Jene,

diskuze se sice opět zvrhla mimo obsah článku, jehož základ je správný: za komunistů by taková zvrhlost nebyla možná. Ať už byli jací byli, ať už jejich zákony byly bůhvíjak nespravedlivé, proti této právní žumpě to byli schovanky z klášterní školy. Normální lidé ani náhodou nebyli vystaveni takovému znevolničení, jako je tomu dnes. Nemluvím jen o nezaměstnansti, mám na mysli i nespočet bezdomovců, vznik romské problematiky (Romy do této situace dostal tento režim), faktická nemožnost obyčejných lidí získat byt a celou řadu dalších věcí, které byly před 20 lety prostě nemyslitelné.

Mmch, když v r. 68 začaly  podnicích vznikat tzv. podnikové či dělnické rady, nacpalo se do nich především vedení podniků a první, co udělali, bylo stanovení si až pětinásobných platů oproti dřívějšku. Zdůrazňuji, už v r. 1968!

0 0
možnosti

oldiess

25. 8. 2009 19:34
Re: Dobrý, Jene,

Díky za širší vysvětlení Viki, ono je to těžký, kdybych dal titulek kauza s odtahem pokračuje, tak to už zapadne. Navíc ten Brežněv není od věci, zvláště když se brněnská socanská radnice fakt chová hůř než on, a je tak stupidní že jí nedochází, že tak ztrácí voliče a dává je kománům, i když ono je to vlastně už jedno. A fór je v tom, že nějakej dement nepochopí, že nechci aby to bylo horší než za Brežněva v ničem, a pak mě tady oslovuje soudruhu. Ale to jsou ti, kterým chybí jakákoliv logika.

0 0
možnosti
H

Hohewarte

25. 8. 2009 18:07
Pani Trenčanská, jakého bl*ba jste si to vybrala?

Pane Šestáku, ještě pořád se mi chtělo věřit, že vám bylo za minulého režimu ublíženo neprávem .

Vídím, že jsem se hluboce mýlil.

Vám musí ublížit každý režim.

Vy jste totiž jen úplně normálně bl*bý a to opravdu těžko akceptuje režim, ať je jakýkoli.

0 0
možnosti
V

Vikina

25. 8. 2009 18:15
Re: Pani Trenčanská, jakého bl*ba jste si to vybrala?

V které zemi žiješ, Hohewarte? Máš dojem, že nám snad vládnou chytří lidé a ne blbci?

0 0
možnosti
C

cojanato

25. 8. 2009 16:26
Brežněv nebyl žádnej vizionář, ani žádnej lidumil

Autor zas není ani schopný právník, natož ještě vizionář, ovšem za lidumila ho lze klidně považovati.

Pane Šestáku, titul článku mě zprvu nadmíru zmátl, ale po objevení se Vašeho jména, co by autora, vytušil jsem tu hrůzu, co mě čeká při čtění. Chtěl jsem se mýlit, ale nějak to nefungovalo.

S tím Brežněvem jste to doslova, tzv. "pohnojil" (!).

Když už se chcete pro někoho, ať z jakýchkoliv solidárních či soucitných důvodů, obětovat a jako samozvaný, nezkušený a vrcholně naivní "právník z lidu" zastupovat a hájit prostou, zákonů neznalou a též naivní ženu, co nestarala se o své staré, poškozené "plechové tele" a postižena má býti za špatné či nevhodné ustájení toho plechového vraku,.......

pak pane Šestáku, to máte vzít od začátku za správný konec, nechat si raději poradit, nemedializovat to na blogu tak nevhodným způsobem a hlavně tak připitoměle to politizovat a dokonce do toho zatahovat soudruha Brežněva, který by z toho šoku mohl znovu vypadnot z truhly a přijít Vás v noci strašit.

0 0
možnosti

oldiess

25. 8. 2009 16:32
Re: Brežněv nebyl žádnej vizionář, ani žádnej lidumil

á vidím, že nestíháte milý cojanato - tak drobnost ze včerejška co jsem psal Onderkovi:

Vážený pane primátore, přísáhám, že jsem případ paní Trenčanské nevyfouknul ani Tomáši Sokolovi, ani Stanislavu Grossovi. Ujal jsem se jí jen proto, že mě o to požádal před loňskými Vánocemi Ing. Jemelka s tím, že má jednou známou na prahu zhroucení, protože Magistrát na ni podal návrh na exekuci v řádu statisíců  kvůli odtahu auta. Věřte či ne, dělám to úplně zdarma, spíš s tím mám jisté výdaje nemluvě o časových ztrátách atd.  Vaše pravděpodobná domněnka, že paní Trenčanská cpe statisíce do mě místo aby dluh uhradila je tedy úplně scestná. Zároveň to ovšem omlouvá Váš návrh, aby paní Trenčanská dluh uznala a domluvila si splátkový kalendář, protože zřejmě vůbec netušíte, že jsou i ve Vámi řízeném městě nezaměstnaní občané, žijící pod hranicí životního minima.

0 0
možnosti
A

Arth-

25. 8. 2009 15:40
Tady je zas spravedlivejch...

;-D

Nežijeme v Anglii... a tak souci nerozhodují podle svého svědomí, ale podle litery zákona.

Je to dokolečka plácání prázdné slámy...  ale ve stručnosti je to prosté, paní to zpackala a její jediná - a dost pravděpodobná - šance je ukončit celej spor...  nechat si vyčíslit celou částku... a pak požádat o její prominutí z důvodu tvrdosti.

Že je v celým státě bordel je fakt... ale překrucováním faktů podle "selského rozumu" se nevyřeší!

Mně taky ukradli auto...  sám jsem ho náhodou našel v Praze a když jsem k tomu zavolal Policii, tak to v Praze neměli nahlášený...  to byl typický případ. Ale nestarat se 7let o auto je hodně zvláštní... :-P Taky se tehdy policajt zachoval podle "selskýho rozumu" - na auto dal botičku a když jsem přijel další den s druhýma klíčema a velkým TP, tak mi ho vydal.

0 0
možnosti
A

akki

25. 8. 2009 15:37
Tak mi té paní

začíná být opravdu líto. Jestli jí radíte Vy, na jejím místě bych emigrovala. To bude průs..! Proč nedáte na rady zdejších pisatelů? ( Když už se nechcete poradit s kvalifikovaným právníkem přes tyhle záležitosti.):-(

0 0
možnosti

oldiess

25. 8. 2009 16:26
Re: Tak mi té paní

Hurá! No konečně, sláva! Na vás jsme dosud čekali, přeci jen někdo kdo jen nepácá ale nabízí konkrétní pomoc. Tak rychle sem s tím číslem na kvalifikovaného právníka, kdo to zadarmo po mně převezme. Vy jste zlatíčko, díky moc, už se oba těšíme. Nějaký kredit snad v telefonu ještě bude paní Trenčanská mít. Díky moc předemV

0 0
možnosti
  • Počet článků 505
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2756x
Pamětník, který se snažil byť jen nepatrně ovlivňovat dění u nás už za totality, a tak by se pomocí blogu rád pokoušel o totéž i nyní...

Seznam rubrik