Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Víš Ty, Honzo vůbec, že na Rudém náměstí nejsou povolné ŽÁDNÉ demonstrace, a že i oslavná manifestace na podporu Putina při jeho znovuzvolení se raději pořádala jinde...? Nechápeš, že i kdyby tam demonstrovali chovatelé králíků za lepší píci pro své miláčky, že by je sebrali taky...?

0 0
možnosti

Vláďo, jistěže jsem to už tady včera zaregistroval, že Krasnaja ploščaď je tabu, o to ale vůbec nešlo jako spíš o skutečnost, že celou republiku to šíleně pohoršilo, ale to, že si statisíce našich normalizátorů, kteří sovětskou okupaci využili do poslední mrtě nezákonným způsobem ve svůj prospěch za podpory zločinných organizací, tak to kupodivu nevadí téměř nikomu.

0 0
možnosti
JC

Tak Vy píšete, že pan Remek ocenil bratrskou pomoc - tedy přesněji že schválil vpád a okupaci.

To víte, nebo si to myslíte?

0 0
možnosti
VR

Víte alespoň něco o tom, co to byly stranické prověrky po roce 1968? 

Člověk, který by nepodepsal souhlas s "bratrskou pomocí" by se nikdy nemohl stát prvním českým kosmonautem, protože by krátce poté již nebyl členem KSČ. Věrnost KSČ, socialismu a Sovětskému svazu byla v tomto případě stejně důležitá jako fyzické a odborné předpoklady. Ne-li ještě důležitější!

3 0
možnosti
  • Počet článků 505
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2756x
Pamětník, který se snažil byť jen nepatrně ovlivňovat dění u nás už za totality, a tak by se pomocí blogu rád pokoušel o totéž i nyní...

Seznam rubrik