Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
V

Vikina

7. 2. 2009 16:04
Ftipně napsaný

dobře jsem se pobavil. Nicméně, obávám se, že učitelé, věrni své tradici, neocenili ani tak výkon samotný či umělecký dojem, nýbrž toliko fakt, že se výtvor objevil na internetu.

Jinak, když už zde kdesi padl návrh na blogerské téma týdne, což takhle abyste se pustili na téma "Sexuální osvěta na školách", případně to rozšířit i na naprostý nedostatek výchovy k manželství či rodinnému životu.

0 0
možnosti

oldiess

9. 2. 2009 20:23
Re: Ftipně napsaný

S tím tématem by to mohlo být dobrý, pak by se z výsledků mohlo vytáhnout co by se komu podařilo nejlíp. a vydaz to znovu nikoliv jako blog redakce MFDNES ale blogerů MFDNES - a třeba bychom se dostali do novin;-D a mohli bychom to dát jako present ministru škol Liškovi

0 0
možnosti
U

ufon79

7. 2. 2009 14:32
Za co dvojku ?

Za co dostala dvojku z chování ? Je to pěkná holka nic neudělala, mě je 30 a můžu být jen rád že když jsem chodil na základku a střední já tak nebyl internet ani mobil !Je jiná doba tak o co Vám všem jde ?! Ta holka se nemá vůbec za co stydět !

0 0
možnosti

oldiess

7. 2. 2009 15:26
Re: Za co dvojku ?

Špatný je na tom hlavně to, že Blesk z toho opět vyrobil případ porna, byť je to blbost. Jinak je to svým způsobem asi tak erotický, jako když se jdou ze třídy vykoupat na Adama  či do společné sauny. Veškerý pokrytecký přístup k sexu je hlavně vinou části dospělích, včetně Blesku a Novy. Přitom nejsme schopni zajistit mladším reálnou sexuální výchovu na školách. Pak nás vyděsí kde co. I když pokud bude takových záběrů přibývat, tak už si toho nikdo ani nevšimne, podobně jako těch záběrů a porna vůbec. Nechápu kdo se může pořád dívat na ty ojetý vyšeptaný pornošoumeny, 

0 0
možnosti
HN

handour

7. 2. 2009 12:12
Dvojka je blbá známka...

znamená,že by to mohlo být ještě lepší...hm,a jak to může u masturbace ocenit někdo druhý8-o:-P..

Ale teď vážně, hodně lidí se stydí o sexu se svými dětmi mluvit,tajně doufají,že jim to řekne nebo ukáže někdo jiný(viz.např.názorně paní angličtinářka),v domácí knihovně se těžko najde literatura,která by zodpověděla na zvídavé otázky,kamarádi nevědí o moc víc...tak holt děti zkouší na vlastní pěst co ten sex vlastně je...a v patnácti pak zjišťují, že děti nenosí čáp nebo vrána;-(

0 0
možnosti

oldiess

7. 2. 2009 12:20
Re: Dvojka je blbá známka...

O to mi šlo, že všichni sexuologové zaspali a jsou v minulým století, podobně jako osvěta na školách, která je důležitá protože většině rodičů to přijde žinantní, bavit se s děckama o sexu, a to tématický číslo o školství v Respektu to jen dokresluje, ani slovo o sexuální výchově nebo internetové šikaně během opravdu 11 stránek, leží mi to tady na stole.

0 0
možnosti
MJ

Martin Jirousek

7. 2. 2009 11:40
Wow

Super článek. ;-DR^

0 0
možnosti

oldiess

7. 2. 2009 11:43
Re: Wow

Dík za kompliment, to vždy potěší:-)

0 0
možnosti
LM

Aaron71

7. 2. 2009 10:39
O přestávkách se dějí věci

My jsme například na střední škole prosadili to, že jsem mohli využít školního rozhlasu a vysílali jsme školní rádio. Písně, skeče, zpravodajství... Spousta studentů se těšilo na přestávky. A to bylo v roce 1987.

Dnešní studentky a studenti se zjevně také těší na přestávky.

A jak by jste věc řešil Vy?

0 0
možnosti

oldiess

7. 2. 2009 10:49
Re: O přestávkách se dějí věci

To jste nastolil zajímavej problém. Kolem r. 1987 byla taková publicistická bída, že vám to nedalo a chtěli jste to vylepšit, byť jistě s mnoha omezeními. Dnes je sice publicistiky zdánlivě hodně, ovšem většinou taky bídné, i když ne z ideologických důvodů ale spíš z komerčních. Ale na druhé straně si myslím, že spousta mladých se taky snačí, třeba na různých literárních serverech publikují své věci, včera jsem na youtubu viděl nějakýho našeho kluka jak hrál Jimiho Hendrixe a moc se mi to líbilo, takže bych to neviděl černě, jen se to v tom množství ztrácí.

0 0
možnosti
DK

Danny_Kay

7. 2. 2009 10:20
???

O cem ten blog jako je? Prehlidl jsem snad nejaky clanek?

0 0
možnosti
PB

arrosage

7. 2. 2009 11:01
Re: ???

dočkej času.. blesková Idnes přinese podrobnosti nejspíš někdy koncem přítího týdne.. ;-D

0 0
možnosti
AB

abarila

7. 2. 2009 10:06
Hezké

Ledy se pohnuly. Koneckonců - už přece existuje i soutěž v masturbaci. Snad mistrovství?:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 505
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2756x
Pamětník, který se snažil byť jen nepatrně ovlivňovat dění u nás už za totality, a tak by se pomocí blogu rád pokoušel o totéž i nyní...

Seznam rubrik