Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
C

coj@nato

28. 11. 2009 19:09
Na kom si smlsnete příště ?

O J.Chmielovi moc nevím a ve Vašem článku, kde ho "natíráte", jaksi chybí potřebné odkazy a případné důkazy. Nenavrhla ho na funkci ministra náhodou ODS ?

Pane Šesták, Vy jdete hlavně po politických špičkách, co ?:-)A zdá se, že dosti nekompromisně. Myslíte, že jste k tomu dosatečně fundovaný ?

0 0
možnosti
IV

Istvan Vinnetou

28. 11. 2009 21:46
Re: Na kom si smlsnete příště ?

Celý život škodil, tak proč by teď na starý kolena přestal? Formát to jistě byl. Dostat se do dvou databází osob sloužících zločinnému režimu, to se málokomu podařilo. Kam se hrabe Roko a Falmer. Jeník, je jiná třída.

0 0
možnosti
IV

Istvan Vinnetou

28. 11. 2009 3:22
Jan Šesták - krycí jméno Jeník www.cibulka.com

veden jako důvěrník STB, svazek číslo 24292  Tenhle spis máte taky doma? Zatím jste o něm ani necekl, pane Šestáku. Vy jste ale (odporný) tajnůstkář.

0 0
možnosti

oldiess

28. 11. 2009 13:40
Re: Jan Šesták - krycí jméno Jeník www.cibulka.com

Važte slova neboť potom opravdu vypadáte jako ta přihlouplá figurka z toho fóru, který vás inspiroval k vašemu nicku. O tom spisu jsem nejen cekl ale průběžně z něj uveřejňuju i dokumenty, např. v blogu: Proč nepostavit v Brně pomník práskačům? a dalších. Opravdu nemůžu za to, že nejste schopen pamatovat si pár údajů i když příčina bude spíš v tom, že buď jste jedním z mých udavačů osobně, nebo jednáte na jejich zakázku. Jinak byste se totiž jako chlap jistě dávno identifikoval a představil, protože pořádnej chlap by nestrpěl aby jeho jednání jakkoliv připomínalo staré esébácké metody. Jinak vás můžu ujistit, že vám odpovídám pouze v rámci informovanosti ostatních čtenářů, vaše frustrace léčit opravdu nejsem schopen. 

0 0
možnosti
IV

Istvan Vinnetou

27. 11. 2009 21:46
Jan Šesták - problematika rozpracování vízových cizinců

zdroj http://www.svazky.cz  Ten záznam hovoří jasnou řečí a při nejbližší příležitosti si prostuduji váš svazek.

0 0
možnosti

oldiess

27. 11. 2009 22:56
Re: Jan Šesták - problematika rozpracování vízových cizinců

Pane Vinnetou, 

trpělivě vás znovu upozorním na to, že používáte  estébácké metody a chováte se přesně jako  estébáci -  nenechat nikoho vydechnout, ať Havla, Landovskýho, Kohouta či další, a být jim pořád v patách. To potvrzuje vaše konstatování z minulé diskuse: "Ovšem připomínat vám to svinstvo budu při každé možné příležitosti."  Takže se Vás ptám znovu, na což jste mi dosud neodpověděl: Jaký svinstvo? To že jste na mě založili svazek už v mých deseti letech, a pronásledovali jste mě celej život? Moje příbuzné jste posílali do Jáchymova či do emigrace, mě nenechali studovat atd.  Je nad slunce jasné, že jste buď placen mými udavači nebo jste přímo jedním z mých udavačů.  Takže jediné co vám zbývá je odhalit svou identitu, což pochopitelně neuděláte, protože tak či onak by vám muselo být ze sebe špatně. Tak když vás to baví, tak si klidně pokračujte ve vašich hloupých poznámkách ze zálohy, tak jak to dělali vaši předchůdci v StB, pokud tedy nejste sám přímo jedním z nich.

0 0
možnosti
MM

myskamiki

27. 11. 2009 11:45
ja

bych rad na tu ekoturistiku po jiznim Pacifiku :-) Kde se da prihlasit? Chtel bych poznavaci okruh Tonga, Samoa, Cook Island, Kiribati a zpet se nevracim ;-)

0 0
možnosti
K

kenev

27. 11. 2009 11:28
Nutno dodat, že v opačném

případě to funguje ještě lépe. Ministr šizuňkem;-D.

0 0
možnosti
  • Počet článků 505
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2756x
Pamětník, který se snažil byť jen nepatrně ovlivňovat dění u nás už za totality, a tak by se pomocí blogu rád pokoušel o totéž i nyní...

Seznam rubrik