Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BH

BoboHml

15. 7. 2009 16:02
hm........

moc jsem to nepobral:-/

0 0
možnosti

oldiess

16. 7. 2009 7:58
Re: hm........

Ale tak snad to nebylo zas tak překombinovaný,jak jsem psal níž -vzpomínka měla připomenout, že Romové odjakživa využívají skulinek, na začátku v plotě, kterým utíkali slípky, potom už zmíněný případ s auty až po dnešní asyl v Kanadě. A my včetně našeho ambasadora v Kanadě nic nevnímáme až pak  najednou valíme bulvy.

0 0
možnosti
B

bob41

15. 7. 2009 15:03
To je dosti zmatené .

Pane Oldiess - dnes Vám stále aktuální Cikáni posloužili jako " oslí můstek " k retrovzpomínce na Dacie . / Jste zřejmě pamětník . / Ale celkový dojem z blogu -- --- nepíšete Vy si do zásoby jako Paulczynski ? A spojujete pak náhodné nápady ?

0 0
možnosti

oldiess

15. 7. 2009 15:25
Re: To je dosti zmatené .

Přiznám se, že netuším co to znamená psát si do zásoby stejně jako jsem nikdy nevyzvídal jak píší kolegové. Oslí můstek je podle mě spíš věco jako opravdu trapný předěl k navázání nějakého tématu, klasickej příklad je když vám v rádiu pustí song Who´ll stop the rain od CCR a řeknou, taky se ptáme, kdo už konečně ty deště u nás zastaví. Aniž by ovšem bystrý moderátor tušil, že v písni vůbec nejde o kapky vody ale déšť je tam synonymem pro nezdar, neúspěch. Abych se ale vrátil k vaší otázce - žádné náhodné nápady ale vzpomínka měla připomenout, že Romové odjakživa využívají skulinek, na začátku v plotě, kterým utíkali slípky, potom už zmíněný případ s auty až po dnešní asyl v Kanadě. A my vetně našeho ambasadora v Kanadě nic nevnímáme až pak  najednou valíme bulvy.

0 0
možnosti
K

kenev

15. 7. 2009 11:19
velmi promyšleně.

Otevřené a rozglábené auto.

 Jeden stopující, druhý prodávající. Hlavně řádně cizelované a hmotné mosazné kódry. To v tom dobrém případě.

Jeden stopující, další ukrytí. Havárie, potřeba pomoci? Ne! Obchodování a přemisťování - zvláštním způsobem.

Horši byl na tom byl pomocichtivý řidič, který zastavil. Potencionální zákazník. Čeho?

To v tom špatném případě. :-):-/;-(

0 0
možnosti
E

editi

15. 7. 2009 10:41
Hmmm,

ne že by byla hospodářská kriminálka za komoušů na úrovni, ale tohle se podařilo pouze jednou a pak byl útrum. Hodně toho čteš, ale ostatní je přidáno. Takže jenom jeden případ.;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti

oldiess

15. 7. 2009 10:52
Re: Hmmm,

Jako že se jen jednou podařilo fingovat krádež auta? Dovol abych se pousmál;-D

0 0
možnosti
N

nebepekloraj

15. 7. 2009 10:38
víš jestli to Jeníku nebude

tak,  jako s těmi tvými interhotelovými soukmenovci, take maximálně dokázali využít děr v systému nebo jím nabízených prebend, aby se měli dobře, nevím proč tě to dnes tak žere, když jsi byl jejich součástí, jen si holt nenaskočil do toho správného vlaku, nebo jsi na to prostě něměl a teď jen defacto  křečovitě zveličuješ onu "morálně-etickou" stránku tohoto mechanismu. To  je ovšem  jen a jen tvůj problém, lépe řečeno ty snažíš sám sebe obhájit, že ty jsi ten pravý čistý neposkrvěný, který dnes může pronášet jakési odsudky. Jenže ty jsi v té době žil, jaksi se zúčastňoval oněch "přerozdělovacích" procesů. Takže trochu pokory a sebezpytování, místo prázdného moralizování.

0 0
možnosti
  • Počet článků 505
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2756x
Pamětník, který se snažil byť jen nepatrně ovlivňovat dění u nás už za totality, a tak by se pomocí blogu rád pokoušel o totéž i nyní...

Seznam rubrik