Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BT

markyz.Gero

21. 1. 2010 11:19
ehmm

zdál jste se mi sympatickým ale tím jak neustále vytahujete již ukončenou diskuzi na povrch se mi můj pohled začíná poněkud měnit, je to trapné

0 0
možnosti
E

echo.3

21. 1. 2010 21:56
Re: ehmm

Pane markyzi, zdání často klame. Také bych to něho kdysi neřekl, ale nedá si ríci. Pan Jeník klame už takovou měrou, že člověk nestačí zírat.

0 0
možnosti
HN

Hanka Novotná

17. 1. 2010 19:09
Honzo,

kde je ta kniha k sehnání? Řekla jsem si, že si udělám radost, a každý týden si koupím jednu pěknou, kvalitní knížku.

Hezký večer. VH.

0 0
možnosti
C

coj@nato

18. 1. 2010 15:45
Re: Honzo,

Hani, mohlas to mít od Jeníka možná i zadarmo, kdyby ses zůčastnila té slavné Silvestroské soutěže !;-D

A kdoví, jestli to svoje dílko daroval třeba svýmu synovi nebo dceři, jestli teda vůbec děti má. To by mě zajímalo, co by na to říkali.:-) 

Já bych to ale nekupoval.

0 0
možnosti
C

coj@nato

17. 1. 2010 19:06
Autor J.Šesták-Oldiess-J.Kudrnáč......

jako autor jisté knižní publikace, vědomě a provokativně porušuje kodex blogera ve vztahu k zákazu soukromé propagace nebo reklamy. Navíc tak činí opakovaně.

Jsem přesvědčen, že administrace blogu.iDnes konečně zasáhne a autora umravní. Pravidla Blogu by měla platit pro každého stejně.

0 0
možnosti

oldiess

20. 1. 2010 0:19
Re: Autor J.Šesták-Oldiess-J.Kudrnáč......

coj@nato Vy jste fakt nezmar ale díky, už to stačilo, už to účel splnilo, ale děláte to opravdu rafinovaně, to se musí přiznat. Tak jo dobrounoc

0 0
možnosti
C

coj@nato

14. 1. 2010 20:31
Jeníku Oldiess-Šestáku-Kudrnáči, tak......

.....co s tím Vaším skandálem uděláte ?

A nejen na blogu iDNES.:-)

0 0
možnosti

oldiess

16. 1. 2010 22:53
Re: Jeníku Oldiess-Šestáku-Kudrnáči, tak......

Už nemusíme dělat vůbec nic, účel byl splněn, o knížce Beetles se mluví po celý republice takže vše naprosto OK. Ještě jednou moc díky i Vám.:-)

0 0
možnosti
E

echo.3

3. 1. 2010 14:10
Myslím, že "Silvestrovská taškařice" skončila

A nejen Silvestrovská! K tomu se nedá mlčet.

Pane Šestáku, Vaším posledním, níže uvedeným příspěvkem, jste to všechno nejen zpatlal, ale nebojím se říci, že přímo podělal. Takovým způsobem napadat a obviňovat vlastní čtenáře a oponující diskutéry, to se vidí málokdy a nestačí k tomu mít jen "kačení žaludek". Když takovou obludnost navíc zveřejníte i na diskuzích dalších dvou předchozích článků, tak se to jeví jako sprostá provokace a drzost nejhoršího kalibru.

Vaše hysterická reakce, navíc v nedělním čase, kdy si ještě lidé přejí k Novému roku, ukazuje jen na Vaši malost, zapšklou ukřivděnost a nečisté svědomí. Ve svých příspěvcích i článcích jste podobně "ujel" nebo uváděl nepravdy již vícekrát, ale dnes jste tomu doslova nasadil korunu. Vy se vůbec nestydíte?

Po tomto bych ani já ode dneška už za Vás nedal ani pětník, natož pak šesták.

0 0
možnosti
V

Vikina

4. 1. 2010 1:02
Re: Myslím, že "Silvestrovská taškařice" skončila

Já zde nevidím žádné diskutující, já zde vidím jen tři magory, kteří soustavně zaplevelují Šestákův blog neuvěřitelnými kolovrátkovými bláboly.

0 0
možnosti

oldiess

3. 1. 2010 12:31
Můžou být třeba Coj@nato a Vinnetou estébáci?

Můžou být třeba Coj@nato a Vinnetou estébáci?

Těžko říct, možná ano, možná ne. Ale spíš ano, a to z jednoduchého důvodu. Ćestný a férový člověk -neestébák, by si nikdo nedovolil pouzkazovat na údajné třeba důvěrnictví, a hrát si tady na arbitra a jediného spravedlivého. Jednoduše proto,  že by jako anonym nemohl dát čtenářům možnost k ověření, že sám není estébákem. Přesto ale oba jmenovaní i další tady na mě neustále ukazují tím nejtrapnějším způsobem, když zaplevelí každou diskusi pod mým blogem, neustálým papouškováním, že jsem byl údajně důvěrníkem StB. Ćímž hlavně odvádí pozornost od skutečných estébáků, o jejichž zločinech  zde informuji včetně důkazů, jako jeden z mála v celé zemi. Dělají tedy činnost, která charakterizuje právě estébáky, protože je především v jejich zájmu, aby se na jejich zločiny neukazovalo .

0 0
možnosti
C

coj@nato

4. 1. 2010 0:55
Pane Šesták, chci Vám sdělit následující......

Vašimi dnešními příspěvky, plnými podezření a obviňování vůči mé maličkosti a dalším osobám, jsem doslova zhnusen.

Mohu Vás ujistit, že výplody a choromyslné dedukce Vás, jako registrovaného důvěrníka StB, mě nemohou v tuto chvíli urazit. Avšak dojímají mě až k slzám Vaše primitívní snahy a zoufalá ubohost.

0 0
možnosti
E

echo.3

2. 1. 2010 16:25
Fakt špica! Vy jste zpaltlal i tu soutěž.

http://sestak.blog.idnes.cz/c/117117/Silvestr-s-Beetles-primo-zde-na-blogu-s-moznosti-vyher.html

Kudrnáčova "Silvestrovská taškařice" ještě neskončila?Pane spisovateli J.Šestáku-Oldiess-Kudrnáči, tož, abychom se chystali na dalšího Silvestra, co říkáte?

Víte, co mě na té Vaší silvestroské soutěži nejvíc zklamalo? Tak, za prvé, že jste to avizoval až na poslední chvíli a já to celé propásl,  za druhé, že jste nezveřejnil třeba jména členů soutěžní poroty a za třetí, že jste neoznámil termín vylosování a zveřejnění případných výherců.  Měli být tři, ne? Tři výtisky Vaší veleknihy Beetles a tři šťastní výherci. Kolik těch soutěžních emailů Vám asi došlo pro slosování? Tak kde je výsledek?

Nebo, že by se soutěžní taškařice nevyvedla a na ty tři knížky se zase bude prášit ve skladě po celý nový rok? Byla by to určitě škoda. Zdá se, že knižní skandálek bude mít pokračování.

0 0
možnosti
E

echo.3

30. 12. 2009 20:21
Fakt špica!

Pane Šestáku, Vy jste to nezpatlal jen u toho Jančury, Vy jste to zpatlal s tou reklamou na Vaše superveledílo "Beetles" i jinde na různých internetových stránkách. Nehledě na tu trapnou a nepovolenou reklamu na blogu idnes.

Co si pak máme myslet o tom, když Vy, samotný autor, na netu čtenářům a potencionálním zájemcům nakecáváte nesmysly a oblbujete je mylnými a lživými informacemi. Vykládáte jim například, jak jste tu knížku nemohli objevit, jakou to dalo práci při shánění, a když jste ji pak někde na netu "spalšili", jak jste byli nadšeni. Fakt špica! ;-D

Pane autore, Kudrnáči-Šestáku-Oldiess, fuj!!!

0 0
možnosti
E

echo.3

30. 12. 2009 20:45
Re: Fakt špica!

Překlep!! - správně mělo být "splašili".

Pane autore, když jsme už u toho evidentního oblbování čtenářů (a není toho málo), tak bych Vám připomněl ty bulíky na nos, co Vám vytýkal Cojanato. Když tak pročítám ty články a Vaše báchorky na diskusi, rozhodl jsem se, že se těmi bulíky začnu podrobněji zabývat též. Jsem si jist, že určitě na nějaký bulík narazím, tomu věřte!

:-)

0 0
možnosti
E

echo.3

29. 12. 2009 18:46
Přece jsem Vám to říkal

S tím Jančurou jste to prostě zpatlal. Ano, je to tak.

U mě jste se také spletl, já se vaší knížce hlouběji věnovat nehodlám a o nějaké Vaší Zdechlině si nenechám ani zdát. Mám totiž rád klidné spaní. Věnujme se tedy raději nejapné reklamě na Vaše dílo, kterou jste se rozhodl, v rozporu s kodexem, praktikovat  na blogu-idnes. V tom je pole ještě z velké části neorané a já si pro to nějaký ten čas po chvilkách vyšetřím.

Těším se na další diskusi a můžete pozvat i další hosty.:-)

0 0
možnosti
IV

Istvan Vinnetou

29. 12. 2009 19:44
Re: Přece jsem Vám to říkal

Jeník by rád nějaké hosty pozval.... ale když se to všem bývalým přátelům ekluje, po těch skandálech s StB a teď tím "literárním dílem" a ostudnou a zakázanou reklamou na Blogu. Sice nám Jeník předhodil kmocháčky a strýčky, aby doložil svůj charakter a bezúhonnost, ale tím si příliš nepomohl :-/

0 0
možnosti
PJ

Petr Johan

29. 12. 2009 10:22
bylo by dobré

aby se v případě kritiky snesla "oprávněná kritika" od více diskutujících.

Jestliže ale přichází stále od jednoho člověka, je to přímo fanatická záležitost, kterou ten člověk bohužel trpí. Vybíjet se na někom kvůli jeho postojům a názorům je alarmující. Vlastní trable nelze vyřešit tím, že je budete házet špínou na druhé. 

Sám jsem si podobný přístup na svém blogu zažil právě od několikanickového fanatika, tudíž vím o čem píši.

P.S. to neznamená, že se zastávám autora, který porušil kodex blogera

0 0
možnosti
C

coj@nato

29. 12. 2009 12:11
Re: bylo by dobré

:-)Zdravím Vás, pane Johan !.......Je od Vás hezké, že jste dorazil až sem k Jeníkovi a jeho knižnímu skandálu.  On to jistě zaplesal, protože mu to zvýšuje i návštěvnost blogu nejen počtem, ale i sortimentem diskutérů. A objektivní kritiku, tu on vždy dovede nějak ocenit..

Tak, máte ještě něco dalšího konkrétního k tomuto ožehavému, "populárnímu" tématu ?

P.S. A o copak vlastně šlo s tím "několikanickovým" fanatikem, smím-li se ptát ?

0 0
možnosti