Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
N

NTPT

24. 8. 2009 23:21
Hezky na to aplikovat

SLOLGAN CSSD :  ZASTAVAME SE SLABSICH.

0 0
možnosti

oldiess

25. 8. 2009 12:50
Re: Hezky na to aplikovat

R^

0 0
možnosti
S

stashix

22. 8. 2009 15:01
No way

No to si snad děláte srandu, Dotyčná se vybourá v autě, nepojízdný vrak odtlačí na okraj vozovky a nechá ho tam půl roku stát, po tom, co auto zmizí se ani nezajímá o to co se s ním stalo. Blbost té paní musela být potrestána. Jak už podotkl předřečník, není možné nechat někde půl roku stát nepojízdný vrak a očekávat, že se nic nestane. Stejně jako není možné nestarat se celých 7 let o osud mého automobilu. Argument o tíživé finanční situaci dotyčné je bezpředmětný, odtah a sešrotování vozidla je zdarma, tedy pokud je vozidlo v celku (tím se myslí, že má motor, převodovku a všechna kola), případně pokud mu některá z částí chybí, pohybuje se poplatek v řádu stokorun. Je třeba připočíst ještě náklady na vyřazení vozidla z evidence, což činí Kč 800, nicméně můžeme vzít v potaz, že dotyčná by už nemusela platit povinné ručení, takže snad no problemo. No a to, že se potom, co auto zmizelo naprosto nezajímala o jeho osud se snad už nedá omluvit vůbec ničím.

0 0
možnosti
S

stashix

22. 8. 2009 15:01
Re: No way

A to říkám jako člověk, který musí platit exekuci ve výši 27 000 Kč za to, že jsem jel načerno. Taky moje vina a moje smůla, že jsem to nezaplatil dřív.

0 0
možnosti
JN

5alfa

21. 8. 2009 22:38
Já myslím...

že zbytečně hodláte lustrovat a provokovat policii, co udělala a jak ohledala a zda má a nebo nemá otisky a co podnikla proti domnělým lumpům.

Pokud nebudete mít v ruce dokument, že paní nahlásila ztrátu vozidla, tak budete tahat za kratší konec.

Pokud paní ztrátu nahlásila a policajt jí řekl, že nic zapisovat nebude, že auto bylo odtaženo a je tam a tam, ať si to paní zařídí, tak budete tahat za hodně krátkej konec.

0 0
možnosti

oldiess

22. 8. 2009 0:31
Re: Já myslím...

Když chce někdo po někom na základě tak pochybné žaloby čtvrt milionu, tak by se měly sehnat všechny důkazy, jak tomůžete nazývat provokováním policie?

0 0
možnosti
Z

zlutykreslo

21. 8. 2009 16:10
!!!

Nechat parkovat 7 let na placeném parkingu své auto, a nestarat se o ně, to snad není ani možné... Rv

0 0
možnosti

oldiess

21. 8. 2009 19:39
Re: !!!

Asi byl článek na vás moc dlouhý a tak jste jej úplně nepochopil. Na placeném parkingu neparkoval nikdo své auto, nýbrž Magistrát cizí auto, které bylo po pokusu o krádež odtaženo, aniž kdo z orgánů informoval poškozenou.

0 0
možnosti
Z

zlutykreslo

21. 8. 2009 15:57
!!!

Co to je zač ten oldiess?

0 0
možnosti
RK

Radek0075

21. 8. 2009 16:06
Re: !!!

Takovej brněnskej Jára Cimrman:-)

0 0
možnosti
TV

tomtop

18. 8. 2009 12:56
rozumně

pane Šesták, podporuji vaše snahy pomoci ... ale pozor, aby jste neuklouznul ... nesmíme zapomínat na to, že zákony platí pro každého bez vyjjímky, vyjjímku lze udělat pouze např. prominutím dluhu.

0 0
možnosti

oldiess

18. 8. 2009 18:26
Re: rozumně

Ale jo, máme to postaveno na tom, že přestupek nespáchala ale někdo jiný ji to tam při pokusu o krádež šupnul do vozovky, tak jsem podal žádost ať policie dohledá jestli to bylo násilím otevřený atd. rovněž záznam jak paní Trenčanská hlásila krádež. A taky jsempožádal Magistrát, jestli se to dá přeparkovat kdybych našel levnější parkoviště, který dává při dlouhodobýmparkování slevy, to spíš ovšem jako fór, protože je jasný, že denní sazba při ročnímparkování musí být jiná než při třeba týdnním

0 0
možnosti
PP

parat

18. 8. 2009 11:33
Pane Šestáku, jsem zmaten

ona dotyčná dělala tolik let na silnici bordel a nenapadlo ji, že si ho musí uklidit? Pokud je nesvéprávná, nechť jí to odpustí. Ale jak potom mohla pracovat ve škole? A vychovávyt děti? Asi mi něco uniklo, ale těch odložených aut "chudáků" jsou mraky. Máme snad platit likvidace a hlídat je? Uniklo mi snad něco?

0 0
možnosti
PP

parat

18. 8. 2009 11:34
Re: Pane Šestáku, jsem zmaten

Doplněk: jsem pravicový, nikoliv Onderkův volič.

0 0
možnosti
EH

zlyjazyk

17. 8. 2009 11:24
poděkování .. oldiess

Děkuji ,že žijí Lidé jako Vy,kteří mají cítění s obyčejným lidem a nejenom to,ale že i dokáží se jich zastat a nabídnout jim pomoc!.Zároveň děkuji za trpělivost vysvětlovat dokola jedno a totéž v této diskusi...pro mně by to byl nadlidský výkon, - jsem Lev a hned vypěním -R^R^R^

0 0
možnosti

oldiess

17. 8. 2009 19:06
Re: poděkování .. oldiess

Tady je fakt nejhorší to, že spoustu lidí něco semele protože nemají na právníky a tak. Na druhé straně tomu různí úředníci klidně přihlíží či to ještě podporují, včetně firem poškozujících zákazníky, a nemusí to být zdaleka jen podvody s výstavbou třeba domů jako H systém. Paradoxně jsou takoví poškození v horší situaci než disidenti za totáče, ti mohli jednak doufat v pád režimu, věděli, aspoň ti elitní, že se o nich ví na Západě atd. Ale teď zbývá jen beznaděj. 

0 0
možnosti
L

lubikk

17. 8. 2009 10:42
Smůla

Kdyby patřila k jinému etniku, tak může zaparkovat u rybníka a město to autíčko na vlastní náklady rádo zlikviduje !

0 0
možnosti
V

Vikina

16. 8. 2009 1:01
Výborný článek, Jene!

Škoda, že si jej přečetlo tak málo lidí, ačkoliv se to týká každého z nás. Perfektní ukázka, jaké máme svinské zákony, nastavené právě takovými Onderky a jemu podobnými právě na odírání a znevolničení obyčejných lidí. To není náhoda, to je úmyslný systém, který má zahnat bezbranné obyčejné lidi do kouta pomocí pokut, nesmyslných penále apod. Klasická ukázka, jak z nepráva udělat právo. Divím se, že takový Onderka vůbec může na ulici (nu, on po nich jezdí jistě jen svým milionovým autem), aniž by mu někdo dal přes hubu, když už jej samotného hanba nefackuje (jak by mohla, vždyť politici žádné svědomí nemají). Jen doufám, že mu to lidé u voleb spočítají (stejně jako těm stejným zlodějům z ODS).

Jen se divím, jak strašným způsobem to prezentují média. Rozepisují se o kdejaké kravině, ale takový křiklavý příklad bezpráví je nechává klidnými.

0 0
možnosti

oldiess

16. 8. 2009 12:20
Re: Výborný článek, Jene!

No oni jsou Viki totiž tak mimo, že jim ani nedochází, že to bude gradovat, Zítra jdu na Policii požádat o zápis o tom odtahu, jestli kontrolovali jestki bylo auto otebřeno a byly tam stopy po vloupání,protože je jasný že by nikdo nezaparkoval auto napůl v silnici když by měl za sebou volno vedle ostatních aut.Cili měli hned ten den upozornit majitelku že byl pokus o krádež jejího auta, a ne to odtahovat,

Na druhé straně je dobrý, že se to ještě táhnae, o to bíc pak bude jasný co to jsou za diletanti.

0 0
možnosti
  • Počet článků 505
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2755x
Pamětník, který se snažil byť jen nepatrně ovlivňovat dění u nás už za totality, a tak by se pomocí blogu rád pokoušel o totéž i nyní...

Seznam rubrik